- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.841
Hayirli olsun. Menuler icin vaktin olacak mi nisa. Olmazsa yardim ederim.Kızlar benim 4 günlük girişimcilik eğitimim var ptesi sabah 9 da başlıyor kaçta bitiyor bilmem demin aradılar
Kizim acim zaten. Domatesle idare ediyorum.
Tüm site olarak sikayetimizi bildircez toplu şikayet direkSogan kurunu denesene 15 gun suruyor.
_Makaron_
Tahmin etmistim. Sen de sikayet et. Cocuk bagirdi dersin.
KIB KIB.
Bana saldiranlari bile Kib yapmiyorum ben. Gerci onlar direkt goz ardiya gidiyor.
Bende menumu yazayımIvettt ivett bugunun menusu unutmadan gelsin.
8:02 yarim cappuccino
10:00 soya latte
10:30 soyacinno
12:00 sicak sut
13:00 bitki cayi
15:00 2 kozlenmis biber + 1 kase cacik + 7 cherrydomates
Sonra sadece latte, cay , bitki cayi. Baska bi si yok.
Kırmızı nokta bip bippp der gibi KiB KiB oldu hahahaSogan kurunu denesene 15 gun suruyor.
_Makaron_
Tahmin etmistim. Sen de sikayet et. Cocuk bagirdi dersin.
KIB KIB.
Bana saldiranlari bile Kib yapmiyorum ben. Gerci onlar direkt goz ardiya gidiyor.
Bu hafta fazla kilo verirsin o zaman.Bende menumu yazayım
Sabah 1 avuç ceviz badem
6 tane soslu yeşil zeytin
3 dilim peynir
Akşam erik tavası :) yarım saate yerim
Regl 3/4 gün sürüyor bu 3/4 gün eskisi gibi akşam 5/5:30 da yemeğe devam edicem
Kırmızı nokta bip bippp der gibi KiB KiB oldu hahaha
Başımın üstünde yerin var :)Antep te olsam her gun Nisa da yemek yerdim.
Turkiye turu yapacagim zaman sana da ugrarim ama tek gelirim. Diyetten cikmis lucky e ancak yeter.Başımın üstünde yerin var :)
Keşke
Çok güzel olurdu
Diyorum Antep gezisi yapın gelin bana diye
Dunkunu yazdim. Bugün iftara ne pişirsem hala muallak. İftardan sonra yazicam.Bilmiyorsun takip ediyorlar bizi, gozleri kaliyor .
Menunu yazdin mi, hiii ?
Hayrola canim ya. Evde değilim ozelden yazmak istersen gidince cevaplarim.Bugün canımı sıkanlar oldu mübarek gün deyip sineme çekiyorum.
Dokunsalar ağlayacak haldeyim hastalıktan da oluyor belki ama 11 yıldır aynı durumu yaşıyorum... Her hasta olduğumda aynı muameleyi görmek can sıkıyor sadece
Öyle paylaşacak kimse yok çevremde size anlatmak istedim. Yarın yine menü için gelirim inşallah