- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.781
Sagol nisacim aynen sana da.OHH afıyet olsun yarasın
ya bılgısayardan rahat rahat acıp buraya yazmayı nasıl ozlemısım yaa
ayyy bu ortamda rahat yazmayı nasıl ozlemısım
kısıtlı netde pıtpıt tuslarla yazmak cok zor telefonda anlasılmıyor
Temiz hava alirsin birde.sonunda regl oldum yasasın
4 gun gecıkmelı
şiştim gergındım oda aradan cıkacak kurtuldum
haftasonu bag evıne gıdıyoruz ctesı gıdıp yatılı kalıp pazar döncez eve gece
keyıf yapcam azcık kendıme ödül
Yanlis alarm. Arkadaslar degisiklik yapmayalim vazgectim. Ayy bugun gel gitlerim uzerimde .@Muttapa7555 @ N nscckts @@_Makaron_ @@zinnia @ krizantem3 @@tulipa @ M Mitsuomi
1 Eski sistem iyi kalsin diyenler.
2 Yeni onerileri kabul edenler.
3 Baska onerisi olanlar.
Oylama icin son gun cuma sabahina kadar.
Yapalım da içelim dicem ben içemiyom sade yada sütlü mümkünse sadeMuttapa7555 fatmaaaaaaaaaaaaaa canim Turk kahvesi cekti yaaa.
Tamam A AklinYolu1 kaptan aynen devam devamında bakarız. Bu arada bana bi kaçgün müsade toparlayana kadar en azından öksürük hafiflesin karnım sırtım acıyor öksürmekten nefes de zor alıyorum
Menü paylaşırım ama kızlar boş bırakmayın buraları menülerde N nscckts yı etiketlemeyi unutmayın bakın benimkrizantem3 eşim yoldaşım nasıl da öğrendi
Gec oldu yoksa ben de dusunuyordum. Yarin latte gunum .Yapalım da içelim dicem ben içemiyom sade yada sütlü mümkünse sade
Öksürüğü kesmemem lazımmış ciğerlerimin temizlenmesi için o yüzden malesef bişey kullanmıyorum aksine papatya ıhlamur içiyorum ki ciğerler yumuşayıp öksürüğü tetiklesinSen keyfine bak. Buralar bize emanet.
Iyiles tekrar gel tarti bildimlerinin basinda ol.
Oksuruk icin ne kullaniyorsun. Kuru oksuruk degil mi? Antibiyotik vermisti ise yaramadi mi.
Gec oldu yoksa ben de dusunuyordum. Yarin latte gunum .Ben latte icmiycem yarin ahaha .
oyyy ne cektın kızz3 gün daha böyle süründürür sonra yavaştan atarsın dedi. Antibiyotik kullanıyorum bakalım şimdilik sadece midemi bozdu
Ben hindibaa ya da bazen koyuyorum tarcin.Öksürüğü kesmemem lazımmış ciğerlerimin temizlenmesi için o yüzden malesef bişey kullanmıyorum aksine papatya ıhlamur içiyorum ki ciğerler yumuşayıp öksürüğü tetiklesiniçme latte ah bir türk kahvesine alışsan sade yada şekersiz sütlü vazgeçemezsin... bazıları tarçın koyuyor ama ben hiç denemedim
aynen aynen hıc kafanı takma fatma sen dınlenmene bakBen hindibaa ya da bazen koyuyorum tarcin.
Evde olunca hindibaa ya alistim . Milk frother de kullaniyorum latteden guzel oluyor.
Disarida olunca pek secenek yok, yarin da butun gun disardayim.
Terlemen gerekiyor, toksinleri atman icin. Sen sadece bi kac gun bildirim icin gel. Sohbete gelme. Nasil olsa buradayiz. Degil mi nisa.
Zencefil de , zerdecal da iyi geliyor oksuruge ama bazen gecmiyor fatma benim 3 ay surdu o ara biliyorsun.
Zerdecal latte buldum mu kacirmam.
Zerdecal i denedin mi, kardesler onlar.aynen aynen hıc kafanı takma fatma sen dınlenmene bak
kız zencefıl benım mıdeme cok dokundu ya
Ben giremem dedim fırsat bulucam bi şekilde cnm dün tartı bildirmedim cok üzüldüm artık napalım yarından yüne menü bildirimi yapıcam İnsallh kurallar banada uyar farketmez yani@Muttapa7555 @ N nscckts @@_Makaron_ @@zinnia @ krizantem3 @@tulipa @ M Mitsuomi
1 Eski sistem iyi kalsin diyenler.
2 Yeni onerileri kabul edenler.
3 Baska onerisi olanlar.
Oylama icin son gun cuma sabahina kadar.
N nscckts senin mesajları okudum biraz ne güzel yazmıssın kendinizi sımartmayın diye:) o kadar hosuma gitti ki bildigin bi tadı yemeye ne gerek var cidden.sahurda biçok sey vardı patates kızartması bal falan sen geldin aklıma hiçbirini yemedim:) bildigim tat niye yiyeyim ki diye düşündüm peynir cay yedim sadece cünkü iftardan sonra meyveyi abattım biraz