- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
ılk defa boyle yapıyor ısteOndan da olabilir. yabanci gorunce kacmasi da iyi degil. Bi pedagogla gorussen bu konuda daha iyi olur.
Asirisi da zarar.
Hedef oyununda bizden baska bildiren var mi, ben mi gormedim.
Kiz zaten bozulmus bozulacagi kadar, ben duzeltmeye calisiyorum.
Kadinlara karsi boyle yapmaz da erkeklere karsi boyle yapar belki. Sen yine de izle.ılk defa boyle yapıyor ıste
normalde yabancı gorunce asla boyle yapmaz kapım hep calar bugun kac kere caldı hıc boyle yapmadı bu adama yaptı
bunu hep yapsa zaten kesınlıkle destek alırdım
sen benı dınle yuzune hergun maske yapma
annem estetısyen benım etımden budumdan faydalanın
Tamam kacirmisim onu.krızantem3
66.9 olurum dedı
canım anlatamıyorum galıbaKadinlara karsi boyle yapmaz da erkeklere karsi boyle yapar belki. Sen yine de izle.
Katki maddesi sifir nisa maskelerin sadece bitkisel, cok kotu oldu cildim oyle boyle degil. Bi de microdermabraze yaptirmistim. O daha da kuruttu sacma bi sey yapti.
Biraz sakinlesin de microneedling yapmak /yaptirmak istiyorum. Lekelere cok iyi geliyormus.ılk defa boyle yapıyor ıste
normalde yabancı gorunce asla boyle yapmaz kapım hep calar bugun kac kere caldı hıc boyle yapmadı bu adama yaptı
bunu hep yapsa zaten kesınlıkle destek alırdım
sen benı dınle yuzune hergun maske yapma
annem estetısyen benım etımden budumdan faydalanın
Ben de gormek istiyorum zaten.canım anlatamıyorum galıba
ılk kez yabancı erkek gormuyor yahu
kapımı calanların hepsı adam bınaya bırsuru işçi gırıyor hep yapsa farkederdım
sen bılırsın valla hergun yap maskeyıde gor :)
evet o lekelere fayda ederdeBiraz sakinlesin de microneedling yapmak /yaptirmak istiyorum. Lekelere cok iyi geliyormus.
ph bıkere bozuldu mu bırdaha donusu yok haBen de gormek istiyorum zaten.
Zamaninda roac . kullandim sivilceler gecti . Simdi yine basladi. Ozellikle son bir kac haftadir. Oyle ergen sivilcesi de degil.evet o lekelere fayda ederde
hanı copur copur cıltler varya onlara ıyı gelır senın cıldını gorsem keske derdım sunu yap dıye
Bozulmus canim bozulmus ben bozuldugunu hissediyorum zaten. Kisin microdermabraze yaptirmistim ondan beri daha da kotu oldu.ph bıkere bozuldu mu bırdaha donusu yok ha
cıltde sac gıbıdır
kımyasını bozdun mu toparlaman cooookk uzun zaman alır ve zahmetlı surec olur
ben bıldıgımı soyleyeyım de gunah benden gıttı
roac gecıcı cozum zaten kullananların hepsınde ılerde tekrar cıkıyorZamaninda roac . kullandim sivilceler gecti . Simdi yine basladi. Ozellikle son bir kac haftadir. Oyle ergen sivilcesi de degil.
Maskeleri kullandigimdan beri biraz duzelme hissediyorum.
Bozulmus canim bozulmus ben bozuldugunu hissediyorum zaten. Kisin microdermabraze yaptirmistim ondan beri daha da kotu oldu.
Copur copur cilt neevet o lekelere fayda ederde
hanı copur copur cıltler varya onlara ıyı gelır senın cıldını gorsem keske derdım sunu yap dıye
Copur copur cilt ne
Hayal edemedim
Copur copur cilt ne
Hayal edemedim
o tekrar cıkmayanlar bınde bırN nscckts
Cikmayanlar da var canim ya . Ne sanslilar onlar.
Ben her gun yapicam simdilik en azindan iki gunde bir. Bakalim.
Oyle sivilce yoktu sadece lekeler vardi. Simdi cikanlarin ucu da yok. Tek gordugum asiri kuru oldugu nemlendirdigimde yaglandigi ama sivilceye bi yarari olmadigi, doktorun verdigi kremlerin ise yaramadigi. Roac kullansam yine gecer ama kullanmam bi daha.
o tekrar cıkmayanlar bınde bır
koklu baş vermeyen dokununca hıssettıgın sıvılceler mı kırmızı kırmızı
? suan cıldındekı
yuzunun hangı bolgesınde daha cokEvet ama sonduler maske surdugumden beri. Su an lekeleri kaldi.