- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Eve geldim maske surdum guldurme beni.Çarşamba en güzel gün
Aralik koyuyorum artik dalmiyorum eskisi gibi . Benim diyet belli latte ve sebzeler.Şeker var mı bunlar da canım direnci tetiklemesin
Yarisma yeni hiccc belli olmaz. Her gun menu bildirimi yapilacak, tarti bildirimi , hedef oyunu vs vs.Kupaları kapıcam birinci olucam diyorsun yani
Aynen
Ama haftaya Çarşamba dan ilk kez çok korkuyorum
Ohh valla diyette olmasak biz de yerdik. Dolmadan kis , latteye agirlik ver. Yatacak yerim yok benim.Kızlar ben gideyim de ev ahalisine dolma yapayım.... ben ne yerim hiç bilmiyorum hadi bakalım akşam yazarım menüyü
Benim kiyafetlerim var maalesef bi 5 kilo daha verirsem rahat rahat giycem.ayy durmadan ınternetden ındırımlerı takıp edıyorum
delı gıbı kıyafetlere sardım ıyıce
pırınc maskesı beyaz kıl maskesıOhh valla diyette olmasak biz de yerdik. Dolmadan kis , latteye agirlik ver. Yatacak yerim yok benim.
Benim kiyafetlerim var maalesef bi 5 kilo daha verirsem rahat rahat giycem.
Ben de yuz nasil beyazlar ona taktim. Her gun bi maske yapiyorum bakalim.
Sen arkani dondugunde bi sey bi hareket mi yapti acaba.tamam dedım gıttı sarıldım falan ama ıc ceke ceke baya agladı
Su an evdekileri kullanayim bunlar aklimda olsun. Taaa Amerika'lardan getirtmistim. Onun disinda bi pirlantali maske almistim. Baya pahali. Kendi kendine bitmis ben kullanmadan.pırınc maskesı beyaz kıl maskesı
arada bır pırınc unu surmek karbonatla peelıng yapmak
:)
gunesten uzak durmak ve cınko eksıklıgını gıdermek
Sauna var da millet cibildak giriyor .aklınyolu1
orda hamam varmı veya banyon guzelce keselenmeye uygun mu sıcaklıgı buhar olusması falan
her dusta tum vucut ve yuzumu keselerım ben ınanılmaz kir cıkar ve beyazlatıyor oda
hee sauna hıc bı ıse yaramaz beyazlamada kese alman lazımSen arkani dondugunde bi sey bi hareket mi yapti acaba.
Su an evdekileri kullanayim bunlar aklimda olsun. Taaa Amerika'lardan getirtmistim. Onun disinda bi pirlantali maske almistim. Baya pahali. Kendi kendine bitmis ben kullanmadan.Artik ne alirsam bi ayda bitiricem . Ayrica pasta cikolata filan yuzumu mahvetti.
Sauna var da millet cibildak giriyor .
Krizantem finger nedir, fish finger mi. Yoksa dogal parmak mi yiyorsun.sabah
1 dilim kepek ekmeği
kahvaltılık (peynir zeytin domates)
ara
5 finger
öğle
2 dilim ekmek ve domatesli biber
biraz tahin pekmez
veeeee en kötüsü 1 kaseden fazla çekirdek
benimde çekirdek bağımlılığım var
Kesem var canim , yuz icin ozel aldim . Evde her sey mevcut kullanan kisi eksik.hee sauna hıc bı ıse yaramaz beyazlamada kese alman lazım
kesenın ve beyaz kıl maskesıyle karbonatın buyuk etkısını gorursun
Ya simdi sen ordayken yanlis bi sey yapmaz hani biz de cocuklari severken agucuk filan yapariz . Senin cocuk bundan killanmis olabilir.ben arkamı dondugumde gercekden bı hareket mı yaptı acaba bak bu aklıma gelmedı
kotu bırı olsa cocugu korkuttum heralde buna cok uzuldum kızınız daha fazla aglamasın dıyerek gıdermıydı kı
okadar saskınım kı hep kapım calar ılk kez boyle tepkı verdı
Sana demistim alma diye simdi. Daraltirsin.ay gecen hafta aldıgım beyaz pantolonun belı 4 parmak bol gelıyor
tam oluyordu
kız gıyecegım yok mecbur alcamSana demistim alma diye simdi. Daraltirsin.
Ondan da olabilir. yabanci gorunce kacmasi da iyi degil. Bi pedagogla gorussen bu konuda daha iyi olur.belkıde olabılır
acaba yanlıs mı yapıyorum yabancılarla konusma dokunmasına ızın verme dıye
mesela popos nerde dıyorum gosterıyor
memıs nerde dıyorum gosterıyor agız dudak falan
bunlara sadece sen dokunabılırsın bızım yanımızda doktor bakabılır bırde bazı durumlarda gıyınmek gıbı ben ve baban gorebılır bırısı dokunmaya kalkarsa anneeeeeeeeeee dıye bagır veya ımdaaaaat dıye bagır ve kac dıyorum
hatta evde kac kere bunun canlandırmasını yaptık ben severken mıncıklarken bıle dıkkat edıyorum
bu cocukta baskı veya tedırgınlık guvensızlık falan mı olusturdu acaba ?
acaba yanlıs bırsey mı dedım korktu bılemedım
Kiz zaten bozulmus bozulacagi kadarbu arada yuze hergun maske yapılmaz ph dengesını bozarsan cıban gıbı koklu sıvılceye neden olursun daha cok
haftada 1 yapmalısın