Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Çarşamba en güzel gün :KK70:
Eve geldim maske surdum guldurme beni. :KK70:

Şeker var mı bunlar da canım direnci tetiklemesin
Aralik koyuyorum artik dalmiyorum eskisi gibi . Benim diyet belli latte ve sebzeler. :KK53:

Kupaları kapıcam birinci olucam diyorsun yani
Yarisma yeni hiccc belli olmaz. Her gun menu bildirimi yapilacak, tarti bildirimi , hedef oyunu vs vs. :sampiyon:

Aynen :KK70:
Ama haftaya Çarşamba dan ilk kez çok korkuyorum :KK43:

Yeme sekline ayni devam edersen hicbi si olmaz.

Kızlar ben gideyim de ev ahalisine dolma yapayım.... ben ne yerim hiç bilmiyorum hadi bakalım akşam yazarım menüyü
Ohh valla diyette olmasak biz de yerdik. Dolmadan kis , latteye agirlik ver. Yatacak yerim yok benim. :KK70:

ayy durmadan ınternetden ındırımlerı takıp edıyorum
delı gıbı kıyafetlere sardım ıyıce :KK70:
Benim kiyafetlerim var maalesef bi 5 kilo daha verirsem rahat rahat giycem. :21:

Ben de yuz nasil beyazlar ona taktim. Her gun bi maske yapiyorum bakalim. :KK53:

bugun cok enteresan bırsey oldu kızlar :KK70:

bır adam geldı suyumuzu analız etmek ıstedıgını soyledı
tamam dedım ama tanımadıgım adamı eve almak ıstemedım antıre den baksanız olur mu dedım tabıkı sorun degıl dedı
benden mutfakta bır bardak su getırmemı ıstedı
dıs kapıyla mutfak yan yana kızım dıs kapının onunde gozumun onunde aramızda 5 adım falan var
arkamı donmem ıle
kızım bagırarak adama bye bye !!! gıt ! gıt dıye bagırdı ve kapıyı kapattı
nasıl aglıyor

kapıyı acmaya calısıyorum okadar guclu kı cadı acmakta zorlandım 2 yasında bebeye bak sen :KK70:
gıtsın ! gıtsın dıye bagırıyor sok ıcındeyım ılk kez boyle bırsey yapıyor normalde cok cana yakın hıc boyle bırsey asla yaptıgını gormedım olmadı daha once boyle bırsey

adama kusura bakmayın yabancılarla konusma dıyoruz ondan korktu heralde dıye resmen sacmaladım :KK70:
hıc sorun degıl cocugu korkuttum heralde dıye uzuldum aglıyor yazık aglamasın ben yapmayayım analızı sız cocukla ılgılenın en ıyısı dedı gıttı :KK70: :KK70:

kızıma sarıldım kızım o amca suyumuz saglıklı mı dıye bakmaya gelmıstı neden korktun dedım
gıtsın bye bye gıtsın dıye nasıl kızgın bagırıyor ama
tamam dedım gıttı sarıldım falan ama ıc ceke ceke baya agladı

sımdı bu nedır :KK70:

Ohh valla diyette olmasak biz de yerdik. Dolmadan kis , latteye agirlik ver. Yatacak yerim yok benim. :KK70:

Benim kiyafetlerim var maalesef bi 5 kilo daha verirsem rahat rahat giycem. :21:

Ben de yuz nasil beyazlar ona taktim. Her gun bi maske yapiyorum bakalim. :KK53:
pırınc maskesı beyaz kıl maskesı
arada bır pırınc unu surmek karbonatla peelıng yapmak
:)
gunesten uzak durmak ve cınko eksıklıgını gıdermek

aklınyolu1 :KK70:
orda hamam varmı veya banyon guzelce keselenmeye uygun mu sıcaklıgı buhar olusması falan
her dusta tum vucut ve yuzumu keselerım ben ınanılmaz kir cıkar ve beyazlatıyor oda

tamam dedım gıttı sarıldım falan ama ıc ceke ceke baya agladı
Sen arkani dondugunde bi sey bi hareket mi yapti acaba.

pırınc maskesı beyaz kıl maskesı
arada bır pırınc unu surmek karbonatla peelıng yapmak
:)
gunesten uzak durmak ve cınko eksıklıgını gıdermek
Su an evdekileri kullanayim bunlar aklimda olsun. Taaa Amerika'lardan getirtmistim. Onun disinda bi pirlantali maske almistim. Baya pahali. Kendi kendine bitmis ben kullanmadan. :mad:Artik ne alirsam bi ayda bitiricem . :KK70:Ayrica pasta cikolata filan yuzumu mahvetti. :KK12:
aklınyolu1 :KK70:
orda hamam varmı veya banyon guzelce keselenmeye uygun mu sıcaklıgı buhar olusması falan
her dusta tum vucut ve yuzumu keselerım ben ınanılmaz kir cıkar ve beyazlatıyor oda
Sauna var da millet cibildak giriyor . :KK70:

Sen arkani dondugunde bi sey bi hareket mi yapti acaba.

Su an evdekileri kullanayim bunlar aklimda olsun. Taaa Amerika'lardan getirtmistim. Onun disinda bi pirlantali maske almistim. Baya pahali. Kendi kendine bitmis ben kullanmadan. :mad:Artik ne alirsam bi ayda bitiricem . :KK70:Ayrica pasta cikolata filan yuzumu mahvetti. :KK12:

Sauna var da millet cibildak giriyor . :KK70:
hee sauna hıc bı ıse yaramaz beyazlamada kese alman lazım
kesenın ve beyaz kıl maskesıyle karbonatın buyuk etkısını gorursun

sabah
1 dilim kepek ekmeği
kahvaltılık (peynir zeytin domates)

ara

5 finger

öğle
2 dilim ekmek ve domatesli biber
biraz tahin pekmez

veeeee en kötüsü 1 kaseden fazla çekirdek

benimde çekirdek bağımlılığım var
Krizantem finger nedir, fish finger mi. Yoksa dogal parmak mi yiyorsun. :KK45:

Aksam ne yiyorsun. :KK17:

ben arkamı dondugumde gercekden bı hareket mı yaptı acaba bak bu aklıma gelmedı
kotu bırı olsa cocugu korkuttum heralde buna cok uzuldum kızınız daha fazla aglamasın dıyerek gıdermıydı kı

okadar saskınım kı hep kapım calar ılk kez boyle tepkı verdı

hee sauna hıc bı ıse yaramaz beyazlamada kese alman lazım
kesenın ve beyaz kıl maskesıyle karbonatın buyuk etkısını gorursun
Kesem var canim , yuz icin ozel aldim . Evde her sey mevcut kullanan kisi eksik. :KK70:Ilk defa her gun maske yapiyorum bakalim. Bi iki gune etkisi olur. :KK8:

ben arkamı dondugumde gercekden bı hareket mı yaptı acaba bak bu aklıma gelmedı
kotu bırı olsa cocugu korkuttum heralde buna cok uzuldum kızınız daha fazla aglamasın dıyerek gıdermıydı kı

okadar saskınım kı hep kapım calar ılk kez boyle tepkı verdı
Ya simdi sen ordayken yanlis bi sey yapmaz hani biz de cocuklari severken agucuk filan yapariz . Senin cocuk bundan killanmis olabilir.

belkıde olabılır
acaba yanlıs mı yapıyorum yabancılarla konusma dokunmasına ızın verme dıye
mesela popos nerde dıyorum gosterıyor
memıs nerde dıyorum gosterıyor agız dudak falan
bunlara sadece sen dokunabılırsın bızım yanımızda doktor bakabılır bırde bazı durumlarda gıyınmek gıbı ben ve baban gorebılır bırısı dokunmaya kalkarsa anneeeeeeeeeee dıye bagır veya ımdaaaaat dıye bagır ve kac dıyorum

hatta evde kac kere bunun canlandırmasını yaptık ben severken mıncıklarken bıle dıkkat edıyorum
bu cocukta baskı veya tedırgınlık guvensızlık falan mı olusturdu acaba ?
acaba yanlıs bırsey mı dedım korktu bılemedım

belkıde olabılır
acaba yanlıs mı yapıyorum yabancılarla konusma dokunmasına ızın verme dıye
mesela popos nerde dıyorum gosterıyor
memıs nerde dıyorum gosterıyor agız dudak falan
bunlara sadece sen dokunabılırsın bızım yanımızda doktor bakabılır bırde bazı durumlarda gıyınmek gıbı ben ve baban gorebılır bırısı dokunmaya kalkarsa anneeeeeeeeeee dıye bagır veya ımdaaaaat dıye bagır ve kac dıyorum

hatta evde kac kere bunun canlandırmasını yaptık ben severken mıncıklarken bıle dıkkat edıyorum
bu cocukta baskı veya tedırgınlık guvensızlık falan mı olusturdu acaba ?
acaba yanlıs bırsey mı dedım korktu bılemedım
Ondan da olabilir. yabanci gorunce kacmasi da iyi degil. Bi pedagogla gorussen bu konuda daha iyi olur.

Asirisi da zarar.

Hedef oyununda bizden baska bildiren var mi, ben mi gormedim.

bu arada yuze hergun maske yapılmaz ph dengesını bozarsan cıban gıbı koklu sıvılceye neden olursun daha cok

haftada 1 yapmalısın
Kiz zaten bozulmus bozulacagi kadar :KK70: , ben duzeltmeye calisiyorum.

X