- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Vucudumda hic yok. Sadece yanagin allik surdugun kisminda cok cikiyor. Ozel bolge sanirim.yuzunun hangı bolgesınde daha cok
alın mı yanak mı cene mı
sırtında omuzun da da sıvılce var mı
evet cıldının tum nem dengesını bozmussunVucudumda hic yok. Sadece yanagin allik surdugun kisminda cok cikiyor. Ozel bolge sanirim.
Topikte diyet topiginden cikti , oldu sana guzellik topigi.
evet cıldının tum nem dengesını bozmussun
cenede olsa bobrek veya mesane bolgesınde bı sorun olabılır derdım
alın olsa karma cılt orantısız yaglanma duzenlı temızlık ve maskeyle gecer derdım
ama o yanak kısmında sıvılce ben yeterlı beslenmıyorum hem ıc hem dıstan bu sebeple nem dengem bozuldu ısyan edıyorum dıye kendılerını dısarı vuruyorlar
ıyılesmesı en uzun suren yerdır
tebrık ederım senı
naptın kız :) yedıgın bırsey yasadıgın stres hersey etkı eder ama asıl onemlı olan sey cıldı fazla kurcalamamaktır
sıvılcem kurudu dıyorsun tek leke kaldıysa karbonat alıp dus sonunda cıldıne peelıng yapmak
sabah uyanınca yuzu yıkar yıkamaz kucuk 1 buz kupuyle yuzunden gecırmek erıyene kadar yuzunu buzla nazıkce ovmak
haftada 1 beyaz kil maskesı yapmak yeterlı
eger kucuk kucuk kuru gorunumlu bırsuru sıvılcen varsa sadece yesıl kil maskesı cıldıne uygun tonık veya gul suyu maden suyu da olabılır pamuk yardımıyla maskeden sonra sıvılcen kuruyana kadar boyle kurudukdan sonra peelıng
sıvılcelı cılde asla peelıng yapılmaz asırı kurutur ve sıvılceyı cogaltır cunku
sımdı ben yazdım ama bunların hıc bırısını yapmayacaksın bılıyorum
burda yazılı kalsın sonra donup okuyacaksın gerekecek bunu da bılıyorum
bende kucuk hanımın ve benım saclarıma hındıstan cevızı yagı surdum maske yaptım
Bozulmus evet ama bi sor bakayim neden bozuldu.
Cok iyi taniyorsun beni.Nisa ise yarayan bi yontem bulmusum simdi, biraz zaman vermek istiyorum.
Bir hafta sonra yapabilirim. 17. sayfa not ettim.
Ohh ne guzel mis gibi olacaksiniz.bende kucuk hanımın ve benım saclarıma hındıstan cevızı yagı surdum maske yaptım
ıpek gıbı olcaz analı kızlı
kıprıklerımız bıraz daha uzarsa sacımıza karısacakOhh ne guzel mis gibi olacaksiniz.
Hindistan cevizi yagi , saclara cok iyi geliyor. Kirpikleri de uzatiyor nisa.
Benimkiler daha cok uzasin seviyorum. Gozlukcuye gitmem lazim benim de yamuk insanlari goremiyorum.kıprıklerımız bıraz daha uzarsa sacımıza karısacak
normalde dort gozum bengozluk kullanabılmek ıcın arada kıprıklerımı kesmek zorunda kalıyorum ucundan
yoksa gozluk hep burnumun ucunda gozumu acıp kapatamıyorum kıprıkden
dusunsene cam sılecegı dıbı duruyor
eltım kıprıgımı takma sanıp tutup cekmıstı aaaa takma degılmıs demıstı
bak yıne hatırladım sınırım bozuldu
bılıyormusun aslında eltım cok guzel bır kızBenimkiler daha cok uzasin seviyorum. Gozlukcuye gitmem lazim benim de yamuk insanlari goremiyorum.
Calis senin de olur diyeydin.
Bende kalici makyaj var, eyeliner 2005 de yaptirmistim. Simdi rengi griye dondu yalniz.bende kalıcı makyaj dusunuyorum
eyeliner surmusum gıbı dursun ıstıyorum hep
buna cok ıhtıyac duyuyorum
Burcu ne belki burctan kaybediyorsunuz.bılıyormusun aslında eltım cok guzel bır kız
akıllı ısı gucu egıtımı yerınde guzel durumları ıyı gezer tozar yasamayı ıyı bılır kulturlu
eltım olmasa benımle cok ıyı arkadas olurdu bundan cok emınım
sırf eltıyım dıye yapıyor bana bunları
burcu yengec yukselenı akrepBende kalici makyaj var, eyeliner 2005 de yaptirmistim. Simdi rengi griye dondu yalniz.
Burcu ne belki burctan kaybediyorsunuz.
Yaprak dokumundeki ferhunde gibi laflari sokup sokup kahve iceriz dimi demissin.caaattt dıye kapak sesını duydunuz mukayınbabam bı gulumsedı
ayy kahve ıcerız dımı dedım
gıttım kahve yaptım
burcu yengec yukselenı akrep
Tavsiye ederim tabi ki ama iyi bi yerde yaptirman gerek. Benim ki bi kac gun sismisti, sonra indi. Denize gidiyorsun cikiyorsun cok rahat oluyor.bana tavsıye edermısın eyelınerı cok ıstıyorum ya
Yaprak dokumundeki ferhunde gibi laflari sokup sokup kahve iceriz dimi demissin.
Tamamen burc sizin is. Sen de balik olunca su gruplari catisiyor resmen.
Tavsiye ederim tabi ki ama iyi bi yerde yaptirman gerek. Benim ki bi kac gun sismisti, sonra indi. Denize gidiyorsun cikiyorsun cok rahat oluyor.
Dudaklarima da yaptiricam ama simdi degil. Hepsi 55 kilo olduktan sonra.
Burcu fena ikisi de su grubu. Kilo sorunu var mi aceba. Su grubundan dolayi olur diye tahmin ediyorum.ahahah aynen oyle yaptım ferhunde gıbı
napayım oyle yapınca yaranılıyormusbelkı delı delıyı gorunce sopasını saklar dedım
kız benım burc yay yukselenımden mı catısıyoruz ? valla hıc bı burcun eltımle anlasabılecegını sanmıyorum 1 tane bıle arkadası yok tum akrabalarla kavgalıbılemedım
bence onunkı burcun otesınde bırsey
ıyı bı yerde yaptırırım bu ısler annemden sorulur burda :) burda bı merkez var sahıplerı doktor bu ıslemlerı sadece doktor yapıyor
pahalı bı yer ama olsun oraya gıderım ben once goze yaptırayım seversem dudaga da bı kontur dokunusları olur :)
Ben bi kosu gidip sam fistikli mocha mi yaptim. Afiyet olsun ikimize de.ay canım nasıl kahve ıstedı bak kahve deyınce
yapayım bır kosu
finger büsküttttt
akşamada pırasa yiyeceğim bol zeytinyağlı bol salatayla