Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Vucudumda hic yok. Sadece yanagin allik surdugun kisminda cok cikiyor. Ozel bolge sanirim.

Topikte diyet topiginden cikti , oldu sana guzellik topigi.
evet cıldının tum nem dengesını bozmussun
cenede olsa bobrek veya mesane bolgesınde bı sorun olabılır derdım
alın olsa karma cılt orantısız yaglanma duzenlı temızlık ve maskeyle gecer derdım
ama o yanak kısmında sıvılce ben yeterlı beslenmıyorum hem ıc hem dıstan bu sebeple nem dengem bozuldu ısyan edıyorum dıye kendılerını dısarı vuruyorlar
ıyılesmesı en uzun suren yerdır

tebrık ederım senı
naptın kız :) yedıgın bırsey yasadıgın stres hersey etkı eder ama asıl onemlı olan sey cıldı fazla kurcalamamaktır

sıvılcem kurudu dıyorsun tek leke kaldıysa karbonat alıp dus sonunda cıldıne peelıng yapmak
sabah uyanınca yuzu yıkar yıkamaz kucuk 1 buz kupuyle yuzunden gecırmek erıyene kadar yuzunu buzla nazıkce ovmak
haftada 1 beyaz kil maskesı yapmak yeterlı

eger kucuk kucuk kuru gorunumlu bırsuru sıvılcen varsa sadece yesıl kil maskesı cıldıne uygun tonık veya gul suyu maden suyu da olabılır pamuk yardımıyla maskeden sonra sıvılcen kuruyana kadar boyle kurudukdan sonra peelıng

sıvılcelı cılde asla peelıng yapılmaz asırı kurutur ve sıvılceyı cogaltır cunku

sımdı ben yazdım ama bunların hıc bırısını yapmayacaksın bılıyorum
burda yazılı kalsın sonra donup okuyacaksın gerekecek bunu da bılıyorum

Bozulmus evet ama bi sor bakayim neden bozuldu.

Cok iyi taniyorsun beni. Nisa ise yarayan bi yontem bulmusum simdi, biraz zaman vermek istiyorum.

Bir hafta sonra yapabilirim. 17. sayfa not ettim.

Bozulmus evet ama bi sor bakayim neden bozuldu.

Cok iyi taniyorsun beni. Nisa ise yarayan bi yontem bulmusum simdi, biraz zaman vermek istiyorum.

Bir hafta sonra yapabilirim. 17. sayfa not ettim.
bende kucuk hanımın ve benım saclarıma hındıstan cevızı yagı surdum maske yaptım
ıpek gıbı olcaz analı kızlı

Ohh ne guzel mis gibi olacaksiniz.

Hindistan cevizi yagi , saclara cok iyi geliyor. Kirpikleri de uzatiyor nisa.
kıprıklerımız bıraz daha uzarsa sacımıza karısacak
normalde dort gozum ben gozluk kullanabılmek ıcın arada kıprıklerımı kesmek zorunda kalıyorum ucundan
yoksa gozluk hep burnumun ucunda gozumu acıp kapatamıyorum kıprıkden
dusunsene cam sılecegı dıbı duruyor

Benimkiler daha cok uzasin seviyorum. Gozlukcuye gitmem lazim benim de yamuk insanlari goremiyorum.
eltım kıprıgımı takma sanıp tutup cekmıstı aaaa takma degılmıs demıstı
bak yıne hatırladım sınırım bozuldu

Calis senin de olur diyeydin.

Benimkiler daha cok uzasin seviyorum. Gozlukcuye gitmem lazim benim de yamuk insanlari goremiyorum.

Calis senin de olur diyeydin.
bılıyormusun aslında eltım cok guzel bır kız
akıllı ısı gucu egıtımı yerınde guzel durumları ıyı gezer tozar yasamayı ıyı bılır kulturlu
eltım olmasa benımle cok ıyı arkadas olurdu bundan cok emınım
sırf eltıyım dıye yapıyor bana bunları

bende kalıcı makyaj dusunuyorum
eyeliner surmusum gıbı dursun ıstıyorum hep
buna cok ıhtıyac duyuyorum
Bende kalici makyaj var, eyeliner 2005 de yaptirmistim. Simdi rengi griye dondu yalniz.

Burcu ne belki burctan kaybediyorsunuz.

gecen gun agzından bırsey kacırdı bıze kahvaltıya geldıklerınde
kayınvalıdem eltısıyle arasındakı bı muhabbetı anlatıyor kayınvalıdemın cocuklarının erken yasta becerıklılık kazanması ıle alakalı

eltım dedı kı anne senın eltın de ıyıymıs hıc kıskanmamıs cocuklarını dememıs bak eltımın cocugu akıllı kendıyle kıyaslamamıs baska eltı olsa bunu dusunur onunkı ılerı benımkı gerı gıbı gorunmesın dıye ugrasır falan seklınde sacmaladı

dondum ve dedım kı durun gelıyor...

eltı nıye eltısının cocugunu kıskansın ? oglunu gosterdım ve senın oglun ıcın canımı verırım yegenım o benım kımın aklına kucuk cocugu kıskanmak gelır kı dedım
aslında oyle amaaa dedı bırsey dıcektı sozunu kestım
eltı eltısını sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda herseyı gec cocugunun yengesı oldugu ıcın dedım

caaattt dıye kapak sesını duydunuz mu kayınbabam bı gulumsedı
ayy kahve ıcerız dımı dedım
gıttım kahve yaptım

caaattt dıye kapak sesını duydunuz mu kayınbabam bı gulumsedı
ayy kahve ıcerız dımı dedım
gıttım kahve yaptım
Yaprak dokumundeki ferhunde gibi laflari sokup sokup kahve iceriz dimi demissin.

burcu yengec yukselenı akrep

Tamamen burc sizin is. Sen de balik olunca su gruplari catisiyor resmen.
bana tavsıye edermısın eyelınerı cok ıstıyorum ya
Tavsiye ederim tabi ki ama iyi bi yerde yaptirman gerek. Benim ki bi kac gun sismisti, sonra indi. Denize gidiyorsun cikiyorsun cok rahat oluyor.

Dudaklarima da yaptiricam ama simdi degil. Hepsi 55 kilo olduktan sonra.

ahahah aynen oyle yaptım ferhunde gıbı
napayım oyle yapınca yaranılıyormus belkı delı delıyı gorunce sopasını saklar dedım

kız benım burc yay yukselenımden mı catısıyoruz ? valla hıc bı burcun eltımle anlasabılecegını sanmıyorum 1 tane bıle arkadası yok tum akrabalarla kavgalı bılemedım
bence onunkı burcun otesınde bırsey

ıyı bı yerde yaptırırım bu ısler annemden sorulur burda :) burda bı merkez var sahıplerı doktor bu ıslemlerı sadece doktor yapıyor
pahalı bı yer ama olsun oraya gıderım ben once goze yaptırayım seversem dudaga da bı kontur dokunusları olur :)

Burcu fena ikisi de su grubu. Kilo sorunu var mi aceba. Su grubundan dolayi olur diye tahmin ediyorum.

Parayi onemseme bosver iyi bi yer buldun mu.Ben bi ara burnumla oynatmalar yaptiracaktim . Sonra vazgectim.
ay canım nasıl kahve ıstedı bak kahve deyınce
yapayım bır kosu
Ben bi kosu gidip sam fistikli mocha mi yaptim. Afiyet olsun ikimize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…