Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kovaa Bu sebeple kurallara gelemiyorum sanıyorum. Tartı yine OK'de başka topiklerde diğer insanları dürtme özgürlüğümden de vazgeçemiyorum.

Kovaa Bu sebeple kurallara gelemiyorum sanıyorum. Tartı yine OK'de başka topiklerde diğer insanları dürtme özgürlüğümden de vazgeçemiyorum.
Asi olmandan anlamalıydım:) . Ya aslinda o kural baska topiklerde sohbet edip bildirimi geciktirenler için yazildi. Bu topigin de bi isleyisi var sonucta siralamayi açıklamak icin bekliyorum, arkadaşlar da kupalari almak icin bekliyor. cocuk gibi bildirim yap bildirim yap diyemeyiz. Demekte istemiyorum zaten. Bildirim gunu carsamba pazartesiden de degistirmiyoruz.

Yoksa baska topiklerde yazılmis uc bes mesaj sorun degil. Ana topik burasi olmali ama...

Selam kızlar gece 4 de uyudum öğlen yarım saat önce uyandım :)

Bugünkü menüm
1 kase yoğurt
4 dilim kaşar peynir
1 salatalık
4 badem ve ceviz

Akşam yemeğe davetliyiz salata yerim :)

Selam kızlar gece 4 de uyudum öğlen yarım saat önce uyandım :)

Bugünkü menüm
1 kase yoğurt
4 dilim kaşar peynir
1 salatalık
4 badem ve ceviz

Akşam yemeğe davetliyiz salata yerim :)
Bravo benim de evde yoğurdum bitti. Sut alip yogurt mu yapsam yoksa direkt yoğurt mu alsam :) son nakit param da soya latteye gitti:)

Siz yaparsınız da benden bahsediyoruz:)
Sende yaparsın çok basit
13 yaşından beri kendim mayaliyorum
Kaynamış ilimis (40 derece ) ılık süte 2 yemek kaşığı yoğurt kat şöyle 1/2 kere karıştır
Koy bı kenara tezgahta üstüne masa örtüsü gibi birşey ört bitti gitti bukadar
Gece yatmadan önce yapar sabah da buzdolabına koyarım

Kalıp gibi taş gibi oluyor böyle yapınca
Ben hep 1 litrelik cam konservelerin icinde yaparım öyle dolapta saklamakta kolay oluyor :) birde ölçüsünü biliyorum direk 1 litre diye

Daha once yaptım biliyorum da üşeniyorum be nisa. Bütün enerjimi bosuna harcadım bugun. Web dizayn seysine bakmam gerek bugun. Yapmam zor belki haftaya. Vis a vis diye bi dizi var hosuna gider senin.de.

Daha once yaptım biliyorum da üşeniyorum be nisa. Bütün enerjimi bosuna harcadım bugun. Web dizayn seysine bakmam gerek bugun. Yapmam zor belki haftaya. Vis a vis diye bi dizi var hosuna gider senin.de.
Aha yeni dizi süper :) ben hepsini bitirdim çünkü
Bende bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…