- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
KovaaYeni topigi senden kurtulmak icin acmistik halbukim:)
Sagol samson sen de gel bence bu kadar paranoya yapma. 60 70 80 olan cok insan var. 79.5 aha da bu bizim samson diyeceklerini hic sanmiyorum.
Hep sorucam burcun neydi ama onu da söylemezsin sen şimdi :)
Asi olmandan anlamalıydım:) . Ya aslinda o kural baska topiklerde sohbet edip bildirimi geciktirenler için yazildi. Bu topigin de bi isleyisi var sonucta siralamayi açıklamak icin bekliyorum, arkadaşlar da kupalari almak icin bekliyor. cocuk gibi bildirim yap bildirim yap diyemeyiz. Demekte istemiyorum zaten. Bildirim gunu carsamba pazartesiden de degistirmiyoruz.KovaaBu sebeple kurallara gelemiyorum sanıyorum. Tartı yine OK'de başka topiklerde diğer insanları dürtme özgürlüğümden de vazgeçemiyorum.
Bravo benim de evde yoğurdum bitti. Sut alip yogurt mu yapsam yoksa direkt yoğurt mu alsam :) son nakit param da soya latteye gitti:)Selam kızlar gece 4 de uyudum öğlen yarım saat önce uyandım :)
Bugünkü menüm
1 kase yoğurt
4 dilim kaşar peynir
1 salatalık
4 badem ve ceviz
Akşam yemeğe davetliyiz salata yerim :)
Anammmm çok az yiyon maşallah sanaSelam kızlar gece 4 de uyudum öğlen yarım saat önce uyandım :)
Bugünkü menüm
1 kase yoğurt
4 dilim kaşar peynir
1 salatalık
4 badem ve ceviz
Akşam yemeğe davetliyiz salata yerim :)
Yapabilirim diyorsan evde yap çok daha lezzetli ve sağlıklı... peki mayayı nerden bulacaksınBravo benim de evde yoğurdum bitti. Sut alip yogurt mu yapsam yoksa direkt yoğurt mu alsam :) son nakit param da soya latteye gitti:)
Ben aktivya probiyotik yoğurtla evde kendim mayaliyorumBravo benim de evde yoğurdum bitti. Sut alip yogurt mu yapsam yoksa direkt yoğurt mu alsam :) son nakit param da soya latteye gitti:)
Anammmm çok az yiyon maşallah sana
Yunan yoğurdu var burada onu kullanıyorum. Da uğraşamam bugün yoruldum yahu.Yapabilirim diyorsan evde yap çok daha lezzetli ve sağlıklı... peki mayayı nerden bulacaksın
Siz yaparsınız da benden bahsediyoruz:)Ben aktivya probiyotik yoğurtla evde kendim mayaliyorum
Çoğunlukla da keçi sütüyle mayalarım daha faydalı
Hiç iştahım kalmadı :)
Sende yaparsın çok basitSiz yaparsınız da benden bahsediyoruz:)
Daha once yaptım biliyorum da üşeniyorum be nisa. Bütün enerjimi bosuna harcadım bugun. Web dizayn seysine bakmam gerek bugun. Yapmam zor belki haftaya. Vis a vis diye bi dizi var hosuna gider senin.de.Sende yaparsın çok basit
13 yaşından beri kendim mayaliyorum
Kaynamış ilimis (40 derece ) ılık süte 2 yemek kaşığı yoğurt kat şöyle 1/2 kere karıştır
Koy bı kenara tezgahta üstüne masa örtüsü gibi birşey ört bitti gitti bukadar
Gece yatmadan önce yapar sabah da buzdolabına koyarım
Kalıp gibi taş gibi oluyor böyle yapınca
Ben hep 1 litrelik cam konservelerin icinde yaparım öyle dolapta saklamakta kolay oluyor :) birde ölçüsünü biliyorum direk 1 litre diye
Aha yeni dizi süper :) ben hepsini bitirdim çünküDaha once yaptım biliyorum da üşeniyorum be nisa. Bütün enerjimi bosuna harcadım bugun. Web dizayn seysine bakmam gerek bugun. Yapmam zor belki haftaya. Vis a vis diye bi dizi var hosuna gider senin.de.
Spoiler verme. Daha yeni basladim. :) Bi sey yapmadan cok yoruldum hayal kırıklığına ugradim. 3 saat tir bosuna dolanıyorumAha yeni dizi süper :) ben hepsini bitirdim çünkü
Bende bakayım :)
Ay valla bravo benim hiç vaktim kalmıyor evdi yemekti çocuktu el işiydi akşam sofrayı zor yetiştiriyorum ben biraz ağır çalışıyorum sanırımAha yeni dizi süper :) ben hepsini bitirdim çünkü
Bende bakayım :)
Şeker var mı bunlar da canım direnci tetiklemesinTarcini buldum. Sam fıstıkli ve bademli latte de buldum. Zaafım bu. Badem ve sam fistigina dayanamam :) bugun ve yarin sivi diyeti.
Kupaları kapıcam birinci olucam diyorsun yaniÇarşamba en güzel gün
AynenKupaları kapıcam birinci olucam diyorsun yani