- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Üst 36 beden giyiyorBurcu fena ikisi de su grubu. Kilo sorunu var mi aceba. Su grubundan dolayi olur diye tahmin ediyorum.
Parayi onemseme bosver iyi bi yer buldun mu.Ben bi ara burnumla oynatmalar yaptiracaktim . Sonra vazgectim.
Ben bi kosu gidip sam fistikli mocha mi yaptim. Afiyet olsun ikimize de.
Olursun ben de 55.2 olsam bana yeter.5 hafta sonra 73 kilo olurum ben öyle gibi duruyor
Tamamdır zaten Fatma ben sen kesin yazıyoruz hergun :)N nscckts
Menu bildirimleri
Sabah
Oglen
Aksam
toplu seklinde olacak. Su da yazilabilir. Varsa spor da yazilacak , yoksa yazilmayacak.
Yazana +1 ekleyip , o gun yazmayandan -1 cikaracaksin. Ertesi gunu yapilan menuler kabul edilmeyecek. Carsamba - Sali arasi haftasini , Carsamba gunu bana rapor edeceksin.
Ben yazarim da latte li menu olursa kizma bana.Tamamdır zaten Fatma ben sen kesin yazıyoruz hergun :)
Diğerlerinin ensesindeyim :)
O kötülüğü sen kendine yapıyorsun hiiccc kızmıyorumBen yazarim da latte li menu olursa kizma bana.
Bugun cay alirken gozum findikli cikolataya gitti. Aaa yeni mi cikmis bu dedim almadim.
Bir gun birakicam da simdi degil.O kötülüğü sen kendine yapıyorsun hiiccc kızmıyorum
Benimde canım ilk kez patates kızartması çekti sabah bende gittim yoğurt yedim
Soyledigimi yap yaptigimi yapma ahahaturk kahvesını de bana sekersız alıstıran sensın ustelık
Soyledigimi yap yaptigimi yapma ahaha
Latte iciyorsam da derdimden kederimden iciyorum.
Cay kolay onu sekersiz iciyorum. Nescafeyi de icebilirim ama Turk kahvesiii hayirrrrrrrrr.bana sekersız ıcenler hep derdı kı
sekersıze alısınca asıl ozaman kahvenın ve cayın tadını alıyorsun ve sekersızken meger daha lezzetlıymıs dıyorsun derlerdı
gercekden oyleymıs
ınan bana
turk kahvesı sekersız cok daha lezzetlı
turk kahvesıne azcık sut katmayı denedın mı pekıCay kolay onu sekersiz iciyorum. Nescafeyi de icebilirim ama Turk kahvesiii hayirrrrrrrrr.
Onu da denedim. Oyle de Turk kahvesi gibi olmuyor.turk kahvesıne azcık sut katmayı denedın mı pekı
turk kahvesı olsun tadı turk kahvesı tadı olsun sekerı olmasın ama sekerlı gıbı olsunOnu da denedim. Oyle de Turk kahvesi gibi olmuyor.
Zerdecal tozu alip lattesini deniycem o da guzel oluyor . Hem zayiflatir da.
Cilek yemek istiyorum ama karpuz tadi almak istiyorum.turk kahvesı olsun tadı turk kahvesı tadı olsun sekerı olmasın ama sekerlı gıbı olsun
ve turk kahvesı öldü
Turk cayi yapmiyorum ben zaten kim ugrasacak .Onun yerine bitki caylarini sutsuz iciyorum artik.cayı sekersız ıcebılıyorsan arttır bence cay ıcme sıklıgını
bak ben sekersız cay ıcmeye baslayınca daha hızlı kılo verıyorum
neden bılmıyorum ama ıse yarıyor
yalnız ben turk cayı ıcmıyorum hıc
bızım buraların kacak cayı adı oyle kaçak cay yanı sıyah cay nasıl dıyım sert bıraz ondan ıcıyorum
bu bolgedekıler bılıyor bu cayı
gonderım sana ıc tadına bak bayılırsın senlık bu cay