Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

A AklinYolu1 tablo şahane ellerine sağlık saat aralığı bence de iyi bu haftadan itibaren başlasın ramazan da dwvam etsin sabahtan çekeriz.

Ramazanda oruç tutanlarımız olur o zaman da iftar öncesi tartılırız yoksa sahur yedikkerimizle tartılmak haksızlık olur

N nscckts canım tahmin tutturamazsan elindeki kupalar gitmeyecek ki bence çok takılma... Ama belki 10 gram aşağı yukatı oynayabilir ne dersin lucy
ama kupa alamıcam :KK70:
bılıyorsun kupa hırsımdan verdım bu kıloyu :KK70:

Tabi.Ben 32 yaşındayım.2 çocuk peşpeşe Doğum yaptım ve süreç biraz uzadı.Artık zayıflamak istiyorum .2kere diyet yaptım Karatay ve 2 haftalık diyetlerdi ikisinde de 6-7 kilo arası verdim.Geçen yıla göre 10 kilo eksiğim fakat yine de kiloluyum.Akrep burcuyum.☺️
selam :)
yasıt sayılırız bende 31 yasımdayım
karatay dıyetıyle ben 99 dan 80 kıloya dustum 1 bucuk ayda
54 beden gıyıyordum suan 44 beden gıyınıyorum :)
bende emzırmeyı bıraktıkdan sonra yasadıgım bır rahatsızlıktan dolayı asırı kılo aldım
ıpın ucu bı kere kacınca kacıyor bılıyorsun yemek bagımlısıydım ustune :)
saldım gıttı

kendımın farkında degıldım ustelık evde tartım yoktu kendımı 90 kılo zannederken bı tartıldım kı :KK70: :KK70: :KK70: neyse sadece basımdan asagı kaynar su dokulmus gıbı hıssettıgımı ve sabaha kadar agladıgımı soyleyebılırım :KK70: :KK70: :KK70:

dusun tartım yagımı olcmedı erroor verdı oyle sısmandım

sımdı ıse karatayı bı yasam bıcımı halıne getırdım
soyledıgı bırcok seyı sevmıyor olmama ragmen kadın bazı konularda gercekden haklı beslenme konusunda ozellıkle onu tek gecerım
benım gıbı bırı . yenı geldın bılmezsın eskıler bılır :KK70: benım gıbı bırının karnım tok yemıcem demesı varya
devrım nitelıgınde

sana onu onerebılırım

Kızlar ben baya çekiniyorum
Baya kilo verdim
Bı sonraki hafta adet olcam ödem
Kilo vermem duracak gibi anormal kilo verdim
Haftaya 1 kilo almış görünebilir
Bu Çarşamba aşırı kilo vermiş olduktan sonraki hafta
Resmen gerildim .
Bı haftada 4 kilo vermiş oluyorum Çarşamba günü
Ondan sonraki haftadan korkuyorum yani hem adet ödemi hem kilo durması üst üste olunca 1 kilo almış gibi görünebilir

Balkon sezonu açıldı :)
Screenshot_2018-05-06-21-05-43-890.jpeg

Yok canım migren ayrı bir sıkıntı çocuklarla ilgilenmekten uyuyamıyorum. Sürekli tetikte oluyorum onlar hasta diye. Benim sıpaların ateşi çıkınca derin uykuya dalma gibi bi sorunları var uyanmıyorlar. Yükselir de ben farkına varamam diye gece boyunca kontrol ediyorum.

Dinlenemeyince de iyileşemiyorum
Seni cok iyi anliyorum. Kafan rahat olmadan yatamiyorsun. O yuzden de uyuyamiyorsun.

Biraz agirdan al sende diyeti acelemiz yok daha buradayiz. :KK19:

kızlaaarrr geldım sımdı herseyı okudum :KK70:
once bugunku menumu yazayım

sabah 4 dılım kasar peynır
ı 2 dılım normal peynır
1 salatalık
1 domates
1 bardak ayran
2 bardak sekersız cay
1 fıncan sekersız turk kahvesı

bukadar
aksam bırsey yemem asırı doydum cunku

Ooo tek menuye indirmissin en sevdigim. :cool:

son durumu aktarayım kahvaltıya bana geldıler :KK70:
yuzlerı gayet ıyıydı bı sorun yoktu bende bırsey olmamıs gıbı davrandım

enteresan olanı aktarayım :KK70:
benım dogum gunumde yıne kayınvalıdemlerdeydık eltım falan herkes vardı ve ogun dogum gunum oldugunu bılıyorlardı esım aramıs annesını nisanın dogum gunu bırseyler yapalım demıs ben pasta alım demıs kayınvalıdem de yok ben hallederım demıs
gıttık hıc ne dogum gunun kutlu olsun dedıler ne bırsey :KK70: ogun oyle gectı gıttı
hanı normalde dogum gunum nıye kutlanmadı dıye takılmam mevzu esıme ben herseyı hallederım gelın deyıp cagırıp yapmaması anlatabıldım mı . eltımde aynı sekılde :KK70:

gecen pazar esımın dogum gunuydu ya facebookda gorduler bızı ben hıc soylemedım yanı
eltım gelırken esıme gomlek almıs gelmıs :KK70: ben aldım benım zevkım dıye de ısrarla belırttı :KK70:

sanırım o sekılde bana laf sokmus oldu hanı umrumda degılsın gıbılerınden oyle anladım :KK70:

yanı bugun cok eglendım :KK70:
Kizim sana onerdigimi yap verecektin gazi istedigi yerde inecekti. :KK70:
bu arada kılo tahmınını ne zaman yapayım canlar herkes kendı kılosunu tahmın edecektı ya oyun vardı hanı

Tahmin oyunu oteki topik hedef oyunu bu topikte. Eee baslayalim o zaman. :KK19:

yıne ben geldım sız yoksunuz he :KK70:

Daha yeni oturdum ya. Ayyy bu temizlik bitmiyor bitmiyor . Anlamiyorum neden bu kadar gereksiz esyam var. :KK70:

La casa de papel bitti. Paslanmis ispanyolcami gelistireyim diye baska bi diziye de basladim. :süslü:

Kızlar ben baya çekiniyorum
Baya kilo verdim
Bı sonraki hafta adet olcam ödem
Kilo vermem duracak gibi anormal kilo verdim
Haftaya 1 kilo almış görünebilir
Bu Çarşamba aşırı kilo vermiş olduktan sonraki hafta
Resmen gerildim .
Bı haftada 4 kilo vermiş oluyorum Çarşamba günü
Ondan sonraki haftadan korkuyorum yani hem adet ödemi hem kilo durması üst üste olunca 1 kilo almış gibi görünebilir
Senin kilo vermen durmaz neden biliyor musun. O kadar gommussun ki tatlilari simdi vucudun nefes aldi. Metabolizman yavas degil senin cunku.

Son düzenleme:
Ben bunalima girmiş durumdayım kızlar hastalık bi yandan çocuklar bi yandan çevre dersen ayrı bi dert...
Ben dikkat ettikçe işler karışıyor börekler çörekler cipsler kekler tatlılar...
Gizli yapımca böyle diyeti yemek zorunda kalıyorum.
Dün yemeğe gittik kv ye börek yapmış başka bişey yok yedim malesef ama az yedim başladı bu kesin diyet yapıyor yaza mı hazırlanıyon yok şöyle yok böyle sen zaten ekmek yemiyon o yüzden bişey olmaz yesene niye yemiyon yok deyincede can sıkıntısı

Eşim ayrı dert çomak sokmak için herşeyi yapıyor bilinçli mi değil mi bilmiyorum ama yapıyor yani sinirden oturup ağladım bugün.
Bir arpa boyu yol alamıyorum çakılıp kaldım...
Ayrıca bu çocuklar neden uyumaz anlamıyorum ki ay herşeye herkese sarmış durumdayım

Seni cok iyi anliyorum. Kafan rahat olmadan yatamiyorsun. O yuzden de uyuyamiyorsun.

Biraz agirdan al sende diyeti acelemiz yok daha buradayiz. :KK19:

Ooo tek menuye indirmissin en sevdigim. :cool:

Kizim sana onerdigimi yap verecektin gazi istedigi yerde inecekti. :KK70:

Tahmin oyunu oteki topik hedef oyunu bu topikte. Eee baslayalim o zaman. :KK19:

Daha yeni oturdum ya. Ayyy bu temizlik bitmiyor bitmiyor . Anlamiyorum neden bu kadar gereksiz esyam var. :KK70:

La casa de papel bitti. Paslanmis ispanyolcami gelistireyim diye baska bi diziye de basladim. :süslü:

Senin kilo vermen durmaz neden biliyor musun. O kadar gommussun ki tatlilari simdi vucudun nefes aldi. Metabolizman yavas degil senin cunku.

ayyy umarım durmaz kılo vermem cunku bırden bıre cok hızlı verdım
akabınde adet olucam
korkuyorum ne yalan soyleyeyım
Beyler bayanlar hedef oyununa baslayalim artik ne dersiniz.

Muttapa7555 Muttapa7555 N nscckts _Makaron_ _Makaron_ zinnia zinnia krizantem3 krizantem3 tulipa tulipa

Ben bu hafta diyorum ki 60.5 kg olurum. Gecen haftaki kilom 63.0 idi.

Neye guveniyorum bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez. :KK70:
tamam bende bırazdan tahmınımı yazıcam

Ben bunalima girmiş durumdayım kızlar hastalık bi yandan çocuklar bi yandan çevre dersen ayrı bi dert...
Ben dikkat ettikçe işler karışıyor börekler çörekler cipsler kekler tatlılar...
Gizli yapımca böyle diyeti yemek zorunda kalıyorum.
Dün yemeğe gittik kv ye börek yapmış başka bişey yok yedim malesef ama az yedim başladı bu kesin diyet yapıyor yaza mı hazırlanıyon yok şöyle yok böyle sen zaten ekmek yemiyon o yüzden bişey olmaz yesene niye yemiyon yok deyincede can sıkıntısı

Eşim ayrı dert çomak sokmak için herşeyi yapıyor bilinçli mi değil mi bilmiyorum ama yapıyor yani sinirden oturup ağladım bugün.
Bir arpa boyu yol alamıyorum çakılıp kaldım...
Ayrıca bu çocuklar neden uyumaz anlamıyorum ki ay herşeye herkese sarmış durumdayım

bu ay ne zor gectı hepımıze ya
cok gecmıs olsun canım

selam :)
yasıt sayılırız bende 31 yasımdayım
karatay dıyetıyle ben 99 dan 80 kıloya dustum 1 bucuk ayda
54 beden gıyıyordum suan 44 beden gıyınıyorum :)
bende emzırmeyı bıraktıkdan sonra yasadıgım bır rahatsızlıktan dolayı asırı kılo aldım
ıpın ucu bı kere kacınca kacıyor bılıyorsun yemek bagımlısıydım ustune :)
saldım gıttı

kendımın farkında degıldım ustelık evde tartım yoktu kendımı 90 kılo zannederken bı tartıldım kı :KK70: :KK70: :KK70: neyse sadece basımdan asagı kaynar su dokulmus gıbı hıssettıgımı ve sabaha kadar agladıgımı soyleyebılırım :KK70: :KK70: :KK70:

dusun tartım yagımı olcmedı erroor verdı oyle sısmandım

sımdı ıse karatayı bı yasam bıcımı halıne getırdım
soyledıgı bırcok seyı sevmıyor olmama ragmen kadın bazı konularda gercekden haklı beslenme konusunda ozellıkle onu tek gecerım
benım gıbı bırı . yenı geldın bılmezsın eskıler bılır :KK70: benım gıbı bırının karnım tok yemıcem demesı varya
devrım nitelıgınde

sana onu onerebılırım
Teşekkür ederim☺️Bana da en yakın diyet Karatay.Daha önce deneyip 10 kilo verdim fakat sonra birazını geri aldım.Yeniden de başlayamıyorım şimdi sizinle başlayacağım inşş

Teşekkür ederim☺️Bana da en yakın diyet Karatay.Daha önce deneyip 10 kilo verdim fakat sonra birazını geri aldım.Yeniden de başlayamıyorım şimdi sizinle başlayacağım inşş
Başlayıp devamını getirirsin inşallah N nscckts yi takip et maşallah şahane gidiyor(söylerken dilimi ısırdım aman nazar değmesin)

Yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar. Herkese sağlıklı zayıflamalar. :KK49:

Yine burdayım, yine takipteyim :KK24:
Yeni topigi senden kurtulmak icin acmistik halbukim:)

Sagol samson sen de gel bence bu kadar paranoya yapma. 60 70 80 olan cok insan var. 79.5 aha da bu bizim samson diyeceklerini hic sanmiyorum.

Hep sorucam burcun neydi ama onu da söylemezsin sen şimdi :)

X