- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Tabi.Ben 32 yaşındayım.2 çocuk peşpeşe Doğum yaptım ve süreç biraz uzadı.Artık zayıflamak istiyorum .2kere diyet yaptım Karatay ve 2 haftalık diyetlerdi ikisinde de 6-7 kilo arası verdim.Geçen yıla göre 10 kilo eksiğim fakat yine de kiloluyum.Akrep burcuyum.Kendini bize tanitir misin o zaman. Kilo verme seruvenin, varsa kilo vermene engel rahatsizliklarin , burcun vs vs.
Evettt kabul ediyorum.
@Muttapa7555 @ N nscckts @ _Makaron_ @ zinnia @ krizantem3 @ tulipa
Saat araligini kaca kac yapiyoruz arkadaslar ???
Oneri 1:
1- Bu hafta oglen 2 ye kadar resimler yuklenir.
2- Ramazandan sonra da iftardan onceki 4 saat araligi. 17:00 21:00 Arasi gibi.
Oneri 2:
1- Bu hafta da dahil resimler 4 saat araliginda yuklenir. 17:00 21:00 Arasi gibi.
Bizim nisa ve hannaz ilk yarismada 10 kilodan fazla verdi. Nisa soz sende.Tabi.Ben 32 yaşındayım.2 çocuk peşpeşe Doğum yaptım ve süreç biraz uzadı.Artık zayıflamak istiyorum .2kere diyet yaptım Karatay ve 2 haftalık diyetlerdi ikisinde de 6-7 kilo arası verdim.Geçen yıla göre 10 kilo eksiğim fakat yine de kiloluyum.Akrep burcuyum.
hos geldın aramıza :)
ne zaman olursa olsun bayramda olsa ramazan da ıkı elımız kanda da olsa her carsamba 3 e kadar resımler yuklenmıs olsun bence
Hoşgeldin aramıza en kısa zamanda hedefine ulaşman dileğiyleBen de katılmak istiyorum Kararlıyım artık gitsin kilolar
Ben sabahtan cekerim zaten latte icmeden duramiyorum biliyorsun.A AklinYolu1 tablo şahane ellerine sağlık saat aralığı bence de iyi bu haftadan itibaren başlasın ramazan da dwvam etsin sabahtan çekeriz.
Ramazanda oruç tutanlarımız olur o zaman da iftar öncesi tartılırız yoksa sahur yedikkerimizle tartılmak haksızlık olur
N nscckts canım tahmin tutturamazsan elindeki kupalar gitmeyecek ki bence çok takılma... Ama belki 10 gram aşağı yukatı oynayabilir ne dersin lucy
Öneri 2 olsun erken zor oluyor kaptan.@Muttapa7555 @ N nscckts @ _Makaron_ @ zinnia @ krizantem3 @ tulipa
Saat araligini kaca kac yapiyoruz arkadaslar ???
Oneri 1:
1- Bu hafta oglen 2 ye kadar resimler yuklenir.
2- Ramazandan sonra da iftardan onceki 4 saat araligi. 17:00 21:00 Arasi gibi.
Oneri 2:
1- Bu hafta da dahil resimler 4 saat araliginda yuklenir. 17:00 21:00 Arasi gibi.
Gecmis olsun fatmacim. Siz ailecek kaptiniz. Iyi de beslenmiyorsun tabi. Diyette olunca bagisiklik sistemi de gidiyor.Günaydın hanımlar çocuklardan şifayı kaptım yine daha da yeni iyi olmuştum
Malesef canım öyle oluyor iyi beslenme yok iyi uyku yok gün içinde de dinlenemiyorum uzuyor da uzuyor hastalıkGecmis olsun fatmacim. Siz ailecek kaptiniz. Iyi de beslenmiyorsun tabi. Diyette olunca bagisiklik sistemi de gidiyor.
Ekinezya kurunu bi dene. Iyi bi aktar bul kendine.Malesef canım öyle oluyor iyi beslenme yok iyi uyku yok gün içinde de dinlenemiyorum uzuyor da uzuyor hastalık
Yok canım migren ayrı bir sıkıntı çocuklarla ilgilenmekten uyuyamıyorum. Sürekli tetikte oluyorum onlar hasta diye. Benim sıpaların ateşi çıkınca derin uykuya dalma gibi bi sorunları var uyanmıyorlar. Yükselir de ben farkına varamam diye gece boyunca kontrol ediyorum.Ekinezya kurunu bi dene. Iyi bi aktar bul kendine.
Uykusuzluk migrenden dolayi mi , migren ilaci beni iyi uyutuyor.