- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun :)
Temizlik yapıp kendime bi latte ısmarlym bariGelmiyorum diyorsun ha. Al sana kova.
Ben bunu ninos okudum iyi mi.
NOKTAÖyle de oldu zaten önceki sezon sonunda tanık olduk
Gidenlerden hiçbiri kilo veremedi o gidenlerde bütün diyet topiklerine ismini yazdiranlardi
Oyuzden bir gruba giriyorsan hem gruba hem kendine sadık kalacaksın ki bir işe yarasin yoksa laylaylom
Ben diyorum sen insaflisin ben olsam acimam direk yollarım kuralı ilk sayfada yazdın farkedildigi anda silinir dedin kabul Edip geldik uymayan bizim motivemizi düşürmeden uçan kuşlara selam söylesin :)
Tarifini verir misinKızlar kafaya koymuşum manita yapacam. Atağa geçtim
Bak beni 60 goreceksin yarin haftaya da 59 olurum. Gel beraber kilo verelim. Pisman olma sonra.Temizlik yapıp kendime bi latte ısmarlym bari
Bir adet killi erkek.Tarifini verir misin
Şu an gevrek kemiriyorum düşüneyimBak beni 60 goreceksin yarin haftaya da 59 olurum. Gel beraber kilo verelim. Pisman olma sonra.
Son gevregin olsun.Şu an gevrek kemiriyorum düşüneyim
Bi video var bulup atabilirsem harika olcakBir adet killi erkek.
Allah korusun yaaSon gevregin olsun.
Onu bunu bilmem gevrek yiyerek zayiflanmiyor diye biliyorum.Allah korusun yaa
Burda arkadaş sıkılıyor demiş hemen de yanlış anlıyorsunuz :)Uyari olsun diye yazmıştır yoksa lucky acimaz.
Kızlar ben menumu musait zamanlarımda yazacam.Eksi verebilirsiniz.Benim bu is benim zihin dinginlinin a.na koyuyor ilk defa boyle kaba konustum belki ama illallah bu meslek illalah kafa beyin kalmiyor.Okadar çok ayrıntı ,kafa yorma, insanlarla devasa bir uğraşma varki (sadece hasta degil enaz onlar yoruyor.Arada cok kaliyorsun mesela.Sonra mesela yogunluktan beynin s.k.l.yor .Fazla mesailer arkadasimiz.Bir hemsire normal kalabiliyorsa bravo derim.Bilgilerden cok haberdar olmayabilirim beni arkadaş hatrına etiketlerseniz sevinirim.Gribim cokk fena yatip dinlenmelik halsizlik agri ;bazı nöbetler inanılmaz yogun ve yanindaki yeni veya yavaşsa rahatsa ki çoğu nobet oyle; eben s.k.l.y.r Bizde gripsen de rapor alınmaz.Adamin alnını karislarar.
Bana biraz esnek olursanız sevinirim.Kkda konu okuduğumu görür buraya hakimolmadigimi görürseniz izahı var.Stresimi aliyor dert okumak.
Menume gelince Inanın ne yediğimi ben de bilmiyorum bazen nöbetlere gore.Kisiyorum kismaya calisiyorum uc beyazi.Neydi un seker...Bak kafa gitmis.
Burda arkadaş sıkılıyor demiş hemen de yanlış anlıyorsunuz :)
iyi o zaman:)sagol canımsenın eksın yok canım
ıyı bır grup arkadasısın sen :)
tutarsa vercemTarifini verir misin
yok ben kılsız seviyorum ahahahaBir adet killi erkek.
Ben de dertliyim koca istiyorum DDDDDDDDDD
tulipa da dertli ama gel burada geyigini yap ne diye girersin BDV ye. Kilo disinda da konusuyoruz be nisa.