- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.201
Sindy bu ne böyle poğaça evde olunca farketmiyor canım yine aynı oda yetmiyor üstüne makarna mi yiyeceksin yani değiştirme şansın varsa değiştir makarnayıA AklinYolu1 hedefim: 60.3
Gram gram gitmesine razıyım:)
Menüm:sabah 2 ev poğaçası çay
Öğle: kahve
Akşam: makarna 1 tbk ve yoğurt
Muttapa7555
Iki gruba ayrilacagiz.A AklinYolu1 Ben varım nedir ödev ne şekilde yapılacak
Sindy bu ne böyle poğaça evde olunca farketmiyor canım yine aynı oda yetmiyor üstüne makarna mi yiyeceksin yani değiştirme şansın varsa değiştir makarnayı
Seni alkali yiyecek gruplarinin basina getirmek istiyorum uygun mudur?Bende varım ödev işinde A AklinYolu1
Yapanlar sen ben , fatma , sab. otekilerden de cevap gelsin ki ayirma yapalim.O zaman kaç kişiyiz hadi 2 gruba ayrılalım başkan okuyup öğrenelim sen dağıt bizi olur muu
TamamSeni alkali yiyecek gruplarinin basina getirmek istiyorum uygun mudur?
Sakkk diye cikartiyor. Bulamazdim o olmasaydi.tamam haydi grup üyeleriii katılıyonuz demiii 4 kişiyiz külyutmazların kokulusabun da var
tamam haydi grup üyeleriii katılıyonuz demiii 4 kişiyiz külyutmazların kokulusabun da var
Ne demek efenim, yardımım dokunduysa ne mutluSakkk diye cikartiyor. Bulamazdim o olmasaydi.
Aşiret gibi oldum bende hee
Haklısın çok karbonhidrat oldu yok ev poğaçasında katı yağ yok diye öyle yazdımSindy bu ne böyle poğaça evde olunca farketmiyor canım yine aynı oda yetmiyor üstüne makarna mi yiyeceksin yani değiştirme şansın varsa değiştir makarnayı
Eski menülerimi bilse neler derdi acepKiz o nerelerden geldi biliyor musun sen.
Eskiye göre iyi dimi ya en azından gram da olsa veriyorum almıyorum bu bile teselli banaBence iyi gidiyorsun sindy. Eski yediklerini biliyorum ben . Kilo canavarlarindan biri de sen olacaksin.
Benimki nacizane tavsiye canım yoksa yargılamak değil yani... farkındaysan çikolataya yorum yapmıyorum zayıf noktan diye ama diğerlerinde tam gaz :))))Haklısın çok karbonhidrat oldu yok ev poğaçasında katı yağ yok diye öyle yazdım
Yeme olayını kapattım yani makarnayı gömmüş bulunuyorum evde ne pişerse onu yiyorum kızartma da vardı çatal bile almadım yarın dengelemeye çalışıcam
Yavas yavas oluyor bu isler. Diyetteysek diye surunecek degiliz.Eski menülerimi bilse neler derdi acep
Eskiye göre iyi dimi ya en azından gram da olsa veriyorum almıyorum bu bile teselli bana
Aynen benim lattem neyse onun cikolatasi da o .Benimki nacizane tavsiye canım yoksa yargılamak değil yani... farkındaysan çikolataya yorum yapmıyorum zayıf noktan diye ama diğerlerinde tam gaz :))))
Çocukların elleri heryere yetiştiğinden beri çocukların tokalari, kalemleri silgileri de kaybolur. Çoraplar bende yalnız, onlar kaybolmuyorSeni CIA ajanligina atayacagiz.
Kaybolmak demisken... Benim evde hep tokalar coraplar kayboluyor. Almaktan biktim.Sizin evde de oyle mi.
Ben artik ikisini degisik giyiyorum. Oyle bir moda yarattim.Çocukların elleri heryere yetiştiğinden beri çocukların tokalari, kalemleri silgileri de kaybolur. Çoraplar bende yalnız, onlar kaybolmuyor