- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.241
Kabuklu yedim galiba baksana yapıştıKabuksuz yeseydin , kabuklu kavrulmus kilo aldiriyor
Ahaha tamam kepim nirdeBiz seni mezun edelim
Çağ atlamışsın
Kizlar 4 hafta kaldigi icin kilo verme isini hizlandiriyoruz.
Bir hafta soyle bir odevimiz var , asidik/ alkali yiyecekleri arastiriyoruz. Bu hafta degil de , gelecek hafta eslestirme yapip menuleri ona gore yorumluyoruz.
Katilmak istemeyene - puan yok, ama katilana her gun +2 puan var.
Simdi kimler katilmak istiyor. Izdiham olmasin lutfen.
@ A AklinYolu1
@Muttapa7555
@zinnia
@@krizantem3
@@tulipa
@@Samsonn
@kokulusabun
@Esenmine
@M e g g
@Sena616
@Ada_ayaz
Ben 12.5 kilo patates aldim. Habire patates yagsiz tuzsuz da acmiyor artik. Kasar da bitti. Zaten bir ara gerekliydi.He bende habire kabak yedim yazık bize rengimiz dönecek yakında
Tamamen iş sektörüne destek amaçlı :))Nolcak canım maksat protez diş yapanlar işsiz kalmasın
Ben 12.5 kilo patates aldim. Habire patates yagsiz tuzsuz da acmiyor artik. Kasar da bitti. Zaten bir ara gerekliydi.
58 olmusum onu kutlayacagim. Sen de 60 i kutla.
kokulusabun bizim gecmisimiz cok daha oncesine dayaniyor. Sindy ben fatma eski yarismadaydik. Bir senelik bir kilo gecmisimiz var.
fatma 65 i kiramiyordu ben de oralarda dolaniyordum iste.
sindy cim de 58 oldu bi ara yine olacak.
Tamamen iş sektörüne destek amaçlı :))
1 yıl süründüm 65de yahu bence de hakettim pilavı menüme ek 1 tabak pilavBen 12.5 kilo patates aldim. Habire patates yagsiz tuzsuz da acmiyor artik. Kasar da bitti. Zaten bir ara gerekliydi.
58 olmusum onu kutlayacagim. Sen de 60 i kutla.
kokulusabun bizim gecmisimiz cok daha oncesine dayaniyor. Sindy ben fatma eski yarismadaydik. Bir senelik bir kilo gecmisimiz var.
fatma 65 i kiramiyordu ben de oralarda dolaniyordum iste.
sindy cim de 58 oldu bi ara yine olacak.
Beraber kutlayalim. Yalniz cekilmiyor.Akşama kutlama var ozaman
Bizde mi gelsek
Kesinlikle yoksa lokum gibi insanım :))Iyi niyetimden diyorsun yaani
Gel gel dağıtalım :))Akşama kutlama var ozaman
Bizde mi gelsek
Sesli güldüm yaaaAhahaha oha falan diyebilir alınmam
Ülkenin ekonomisini yedn desin alınmam
Evi nasıl geçindiriyorsunuz diyebilir alınmam
Alınganlığımı da yedim
1 yıl süründüm 65de yahu bence de hakettim pilavı menüme ek 1 tabak pilav
Aaah ah nerdee, ramazanın ciddi etkisi oldu bende, bundan sonra gör öyle hızlı kilo veremiyorum ben..Beraber kutlayalim. Yalniz cekilmiyor.Sab. sende haftada bir bir bucuk kilo verebilecek potansiyeli gorebiliyorum.
O kadar benden başka çıkmaz :)))Fatmadaaan 1 tabak pilaav
Takı töreni gibi oldu gıı
Lucky den bi adet buyuk boy patates + latteFatmadaaan 1 tabak pilaav
Takı töreni gibi oldu gıı
BakAaah ah nerdee, ramazanın ciddi etkisi oldu bende, bundan sonra gör öyle hızlı kilo veremiyorum ben..
Bir tabak daha koy sofrayaGel gel dağıtalım :))
Yok bebeğim değilim, ama kardeşim orda, bir ayağım orda sayılırKizlar gercekten bir KK bulusmasi ayarlayabiliriz. sab. sen istanbuldasin degil mi.
Cidden bir ayak ordaymis. Kardes ayagi.Yok bebeğim değilim, ama kardeşim orda, bir ayağım orda sayılır