Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kozlar menüleri saat 21e kadar yazın akşam gelip bakarım etiket yapmayanın menüsü araya kaynar benden söylemesi.

Şuan feci kalp çarpıntım var akşama bi aksilik olmazsa gelip menülere bakarım görüşürüz.

Seviyorum sizi öptüm
Canım yarın işin yoksa bi kardiyolojiye görünsen keşke, kalp bu ne diyecek bakalım doktor geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bunu simdi cektim. Sabahtan beri 200 gram gitmis. Bazen bir haftada 100 gram zor gidiyor. Bazen gunde 200 gram. :confused:

Eklentiler

• Photo0239.jpg
    Photo0239.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 24
20,06,2018
sabah
1 dilim ekmek
peynir 3 dilim
zeytin

ara
türk kahvesi şekersiz

öğle
burdur şiş
ayran
salata

ara
ayran

akşam
bişey yemeği düşünmüyorum yersem yazarım
Canım ben de yorumlamak istiyoruum menünü beğendim maşallah akşam 1 kase yoğurt yemeni tavsiye ediyorum nacizane :nazar:

Ben sisman lafini sevmiyorum yerine hep kilolu lafini kullanirim. Kupalarin da yakiyor. Ikinci siradasin degil mi. :KK53:

Bu arada odev isi ne olacak. Kac kisi yapar sence. :KK70:
Evet 2. Sıradayim. Seni de tebrik ederim hedefini tutturmuşsun canım. Şuraya da bir nazar boncuğu :nazar:bırakayım da nazar değmesin.
Ödev işinde bi 5 6 kişiden umutluyum ama, grupları bi kuralım hele :KK4:

Evet 2. Sıradayim. Seni de tebrik ederim hedefini tutturmuşsun canım. Şuraya da bir nazar boncuğu :nazar:bırakayım da nazar değmesin.
Ödev işinde bi 5 6 kişiden umutluyum ama, grupları bi kuralım hele :KK4:
Sagol canim inan cok ugrasiyorum. Menulerimde latteden baska zararli bi sey yok. :KK70:

Yapacak olanlari belirleyelim ona gore gruplara ayirma yapayim.

A AklinYolu1 buarada şu uçak sorusu ne oldu yaa? Cevabı merak ediyorum:rolleyes:
Açıklamayacak mısın:KK8:
Ucak sorusu yeme biciminizle alakali. O soruya sinirli bir sekilde cevap verenler iclerinde daha cok ates elementini tasiyor ve sogumaya ihtiyaclari var. O yuzden cikolata gibi yiyeceklerden kacinip sebze agirlikli beslenmeliler.

Bunun tek bir cevabi yok. Kisiye gore degisiyor. Kisaca boyle . Bugun kafam cok karisik o yuzden bu soru simdilik kalsin.

Araştıracağız sonra buraya mı atalım başkann bu arada o 4 haftayı biz grupça artırırız sen hiç dert etme biz şişko mu kalalım başkan :63:
Ilk hafta ortalama mukemmele yakindi. 1.3

Ikinci hafta 0.6 oldu

Ucuncu hafta : 0.4

Bu hafta bayram haftasi oldugu icin bekliyordum ama haftaya bu ortalamayi yukseltelim lutfen .

Hep beraber kilo verince daha verimli oluyoruz.Kilo vermek bulasicidir.

Sagol canim inan cok ugrasiyorum. Menulerimde latteden baska zararli bi sey yok. :KK70:

Yapacak olanlari belirleyelim ona gore gruplara ayirma yapayim.

Ucak sorusu yeme biciminizle alakali. O soruya sinirli bir sekilde cevap verenler iclerinde daha cok ates elementini tasiyor ve sogumaya ihtiyaclari var. O yuzden cikolata gibi yiyeceklerden kacinip sebze agirlikli beslenmeliler.

Bunun tek bir cevabi yok. Kisiye gore degisiyor. Kisaca boyle . Bugun kafam cok karisik o yuzden bu soru simdilik kalsin.
Tamam canım birara yorumlarsın acelesi yok:KK66:

X