- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.221
Bi tane örnek atsana :))) merak ettimEski menülerimi bilse neler derdi acep
Eskiye göre iyi dimi ya en azından gram da olsa veriyorum almıyorum bu bile teselli bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tane örnek atsana :))) merak ettimEski menülerimi bilse neler derdi acep
Eskiye göre iyi dimi ya en azından gram da olsa veriyorum almıyorum bu bile teselli bana
Bir akım oluşturursun yakında seenBen artik ikisini degisik giyiyorum. Oyle bir moda yarattim.
Yok yok biliyorum yargılamadığını:)Benimki nacizane tavsiye canım yoksa yargılamak değil yani... farkındaysan çikolataya yorum yapmıyorum zayıf noktan diye ama diğerlerinde tam gaz :))))
Fatma nasıl oldun canım?Bi tane örnek atsana :))) merak ettim
Ye ulann ben de karidesli pirinc pilavi ismarliyorum bugun. Bence hakettik.A AklinYolu1 1 tabak erli pilav yiyeyim mi mutluluk olsun bana hı ne dersin :))
(Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dimi)
Daha iyiyim canım çok saol stres ve sinir kaynaklı bi çarpıntı benimki geçti çok şükür birilerini dövsem daha etkili oluyor ama buna da şükür :))))Fatma nasıl oldun canım?
Valla hatırlamıyorum ama atayım kafamdan:)Bi tane örnek atsana :))) merak ettim
Artik garipsemiyorum. Sacimi da kendim kesiyorum zaten. Yeter ki kafama essin.Bir akım oluşturursun yakında seen
Haftalik menuu.Valla hatırlamıyorum ama atayım kafamdan:)
Sabah: 2 dilim ekmek, domates, çay, reçel, peynir, sucuk veya iki büyük dilim ekmeğe tost
Ara: şekerli kahve yarım paket çikolata
Öğle: çiğköfte dürüm ayran
Ara: nescafe
Ara: meyve
Akşam: kızartma, 2 dilim ekmek, salata, çorba
Ara:çayın yanına kek veya şerbetli tatlı
Ben hariç hepinize haftalık erzakHaftalik menuu.
Fatma bence pogaca yiyebilirsin der artik.Ben hariç hepinize haftalık erzak
Ahahaha oha falan diyebilir alınmamFatma bence pogaca yiyebilirsin der artik.
Valla mi diyon kız hiç umudum yoktu söz yarın kabak detoksu yapacamYe ulann ben de karidesli pirinc pilavi ismarliyorum bugun. Bence hakettik.
Bunlari yemesek zaten gider takimlarda yarisirdik.
Aman kızdırmayalım buaralar seni,Daha iyiyim canım çok saol stres ve sinir kaynaklı bi çarpıntı benimki geçti çok şükür birilerini dövsem daha etkili oluyor ama buna da şükür :))))
Biz seni mezun edelimValla hatırlamıyorum ama atayım kafamdan:)
Sabah: 2 dilim ekmek, domates, çay, reçel, peynir, sucuk veya iki büyük dilim ekmeğe tost
Ara: şekerli kahve yarım paket çikolata
Öğle: çiğköfte dürüm ayran
Ara: nescafe
Ara: meyve
Akşam: kızartma, 2 dilim ekmek, salata, çorba
Ara:çayın yanına kek veya şerbetli tatlı
Kabuksuz yeseydin , kabuklu kavrulmus kilo aldiriyor.Ahahaha oha falan diyebilir alınmam
Ülkenin ekonomisini yedn desin alınmam
Evi nasıl geçindiriyorsunuz diyebilir alınmam
Alınganlığımı da yedim
Kac gundur patates yiyorum icimden patates cikacak. Ekmeksiz oldugu surece sorun yok.Valla mi diyon kız hiç umudum yoktu söz yarın kabak detoksu yapacam
Tersi pistir.Aman kızdırmayalım buaralar seni,
Dövsem falan deyince tırssstım sanki biraz
Ay güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi... korkma ya en son dövdüğümün 2 dişi kırılmıştı o kadarAman kızdırmayalım buaralar seni,
Dövsem falan deyince tırssstım sanki biraz
He bende habire kabak yedim yazık bize rengimiz dönecek yakındaKabuksuz yeseydin , kabuklu kavrulmus kilo aldiriyor.
Kac gundur patates yiyorum icimden patates cikacak. Ekmeksiz oldugu surece sorun yok.
Tersi pistir.
Nolcak canım maksat protez diş yapanlar işsiz kalmasınAy güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi... korkma ya en son dövdüğümün 2 dişi kırılmıştı o kadar