- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.221
Bi tane örnek atsana :))) merak ettimEski menülerimi bilse neler derdi acep
Eskiye göre iyi dimi ya en azından gram da olsa veriyorum almıyorum bu bile teselli bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tane örnek atsana :))) merak ettimEski menülerimi bilse neler derdi acep
Eskiye göre iyi dimi ya en azından gram da olsa veriyorum almıyorum bu bile teselli bana![]()
Bir akım oluşturursun yakında seenBen artik ikisini degisik giyiyorum. Oyle bir moda yarattim.![]()
Yok yok biliyorum yargılamadığını:)Benimki nacizane tavsiye canım yoksa yargılamak değil yani... farkındaysan çikolataya yorum yapmıyorum zayıf noktan diye ama diğerlerinde tam gaz :))))
Fatma nasıl oldun canım?Bi tane örnek atsana :))) merak ettim
Ye ulann ben de karidesli pirinc pilavi ismarliyorum bugun. Bence hakettik.A AklinYolu1 1 tabak erli pilav yiyeyim mi mutluluk olsun bana hı ne dersin :))
(Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dimi)
Daha iyiyim canım çok saol stres ve sinir kaynaklı bi çarpıntı benimki geçti çok şükür birilerini dövsem daha etkili oluyor ama buna da şükür :))))Fatma nasıl oldun canım?
Valla hatırlamıyorum ama atayım kafamdan:)Bi tane örnek atsana :))) merak ettim
Artik garipsemiyorum. Sacimi da kendim kesiyorum zaten. Yeter ki kafama essin.Bir akım oluşturursun yakında seen![]()
Haftalik menuu.Valla hatırlamıyorum ama atayım kafamdan:)
Sabah: 2 dilim ekmek, domates, çay, reçel, peynir, sucuk veya iki büyük dilim ekmeğe tost
Ara: şekerli kahve yarım paket çikolata
Öğle: çiğköfte dürüm ayran
Ara: nescafe
Ara: meyve
Akşam: kızartma, 2 dilim ekmek, salata, çorba
Ara:çayın yanına kek veya şerbetli tatlı
![]()
Ben hariç hepinize haftalık erzakHaftalik menuu.![]()
Fatma bence pogaca yiyebilirsin der artik.Ben hariç hepinize haftalık erzak![]()
Ahahaha oha falan diyebilir alınmamFatma bence pogaca yiyebilirsin der artik.![]()
Valla mi diyon kız hiç umudum yoktu söz yarın kabak detoksu yapacamYe ulann ben de karidesli pirinc pilavi ismarliyorum bugun. Bence hakettik.
Bunlari yemesek zaten gider takimlarda yarisirdik.![]()
Aman kızdırmayalım buaralar seni,Daha iyiyim canım çok saol stres ve sinir kaynaklı bi çarpıntı benimki geçti çok şükür birilerini dövsem daha etkili oluyor ama buna da şükür :))))
Biz seni mezun edelimValla hatırlamıyorum ama atayım kafamdan:)
Sabah: 2 dilim ekmek, domates, çay, reçel, peynir, sucuk veya iki büyük dilim ekmeğe tost
Ara: şekerli kahve yarım paket çikolata
Öğle: çiğköfte dürüm ayran
Ara: nescafe
Ara: meyve
Akşam: kızartma, 2 dilim ekmek, salata, çorba
Ara:çayın yanına kek veya şerbetli tatlı
![]()
Kabuksuz yeseydin , kabuklu kavrulmus kilo aldiriyor.Ahahaha oha falan diyebilir alınmam
Ülkenin ekonomisini yedn desin alınmam
Evi nasıl geçindiriyorsunuz diyebilir alınmam
Alınganlığımı da yedim![]()
Kac gundur patates yiyorum icimden patates cikacak. Ekmeksiz oldugu surece sorun yok.Valla mi diyon kız hiç umudum yoktu söz yarın kabak detoksu yapacam![]()
Tersi pistir.Aman kızdırmayalım buaralar seni,
Dövsem falan deyince tırssstım sanki biraz![]()
Aman kızdırmayalım buaralar seni,
Dövsem falan deyince tırssstım sanki biraz![]()
He bende habire kabak yedim yazık bize rengimiz dönecek yakındaKabuksuz yeseydin , kabuklu kavrulmus kilo aldiriyor.
Kac gundur patates yiyorum icimden patates cikacak. Ekmeksiz oldugu surece sorun yok.
Tersi pistir.![]()
Nolcak canım maksat protez diş yapanlar işsiz kalmasınAy güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi... korkma ya en son dövdüğümün 2 dişi kırılmıştı o kadar
![]()