- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.161
black diye bir arkadas vardi. Insulin direnci vardi zorla getirdim nerdeyse . Oyle korkuyor ki diyetten, kilo verememekten. Ona dedim ki kasarli tost , yerine patates ye . Yagsiz tuzsuz patates firinda ya da haslanmis patates. Patatesi sevdigi icin tamam dedi ama bu tartismalardan dolayi devam ettirmedi. Sonra arada yemeklere saldirmis. Motivasyonu bozuldu ben ayriliyorum dedi gitti.Arkadaşlar artık gerçekten konuyu uzatmayalım yok latte içilerek patates yiyerek verilmez bilmem ne tamam patates karbonhidrattır şöyle de bi gerçek varki her insanın vücudu metabolizması yağ yakması farklı farklıdır. mesela başkan patates yemiş onun vücudu onu tolere edebilmiş başkası yese atıyorum ben bana belki de ödem yapacak geçenlerde de demiştik bazı yiyecekleri biz deneye deneye bulacağız mesela etsiz çiğ köfte varya bulgurlu beni şişiriyo rahatsız ediyo belki başka biri tolere edebilir lütfen bu polemiğe son verelim kimse kimseyi üzmesin şurda ne güzel yolumuza bakıyoruz zaten zorlu bir süreç bir de siz zorlaştırmayın Allah aşkına zorla kimseyi tutmuyoruz yapamam ayak uyduramam diyen lütfen katılmasın
Kız motivasyonumuz sağlam blackk arkadaş seni tanımıyorum ama tekrar gel istersen yamacımıza @giustizia_ kız mızıkçııı sen niye gidiyosun yaa daha kurbanda fit olaaacaaaaz gel sen de yamacımıza niye kolay pes ediyosun bakıyımm
Arkadaslar merhaba bi kac gundur sizi sessizce okuyorum cok hos grubunuz ekimde 2.dogumumu yaptim subatta dikkat etmeye basladim 75kilodan 62kiloya kadar dustum once 59u gormek istiyorum sonra 56yi katilabilirmiyim bende araniza
Hedefi tutturan son iki kisiye/kisilere veriyorduk kupalari. Gecen haftada oyle yaptik. Iki hafta once de. 100 gram , 200 gram yaklasan gibi.
Aslinda dedigin gibi tek kisi/ler daha mantikli ama yarisma basindan beri oyle yapmadigimiz icin simdi degistirmek haksizlik olur.anladım doğrudur bi an şaşırdım hayırlı olsun hedefe yaklaşmak da önemli bir detay
Hedefler icin beni etiketliyorsunuz. Yazdim seni.Haftalık hedefim 71.6 kg olmak bakalım olacak mıyıııım haydii siz de söyleyin hedefleri canlaaar
A AklinYolu1 etiketi unutmayın kızlarHaftalık hedefim 71.6 kg olmak bakalım olacak mıyıııım haydii siz de söyleyin hedefleri canlaaar
Bekliyoruz seni canımKozlar menüleri saat 21e kadar yazın akşam gelip bakarım etiket yapmamanın menüsü araya kayna benden söylemesi.
Şuan feci kalp çarpıntım var akşama bi aksilik olmazsa gelip menülere bakarım görüşürüz.
Seviyorum sizi öptüm
Aslinda dedigin gibi tek kisi/ler daha mantikli ama yarisma basindan beri oyle yapmadigimiz icin simdi degistirmek haksizlik olur.