Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

black diye bir arkadas vardi. Insulin direnci vardi zorla getirdim nerdeyse . Oyle korkuyor ki diyetten, kilo verememekten. Ona dedim ki kasarli tost , yerine patates ye . Yagsiz tuzsuz patates firinda ya da haslanmis patates. Patatesi sevdigi icin tamam dedi ama bu tartismalardan dolayi devam ettirmedi. Sonra arada yemeklere saldirmis. Motivasyonu bozuldu ben ayriliyorum dedi gitti.

Patatesin besin degerleri kotu degil ayrica. Uzerine basa basa soyluyorum insulin direnci olan bana bi sey yapmiyor. Ben sayesinde zayifladim. Patates olmasaydi bir suru tatliya ona buna saldirirdim.

Bakin latteyi onermiyorum. O keyif icin tamamen ....

Kız motivasyonumuz sağlam blackk arkadaş seni tanımıyorum ama tekrar gel istersen yamacımıza @giustizia_ kız mızıkçııı sen niye gidiyosun yaa daha kurbanda fit olaaacaaaaz gel sen de yamacımıza niye kolay pes ediyosun bakıyımm

Artik gecti uzgunum. Tabloyu yaptim cunku. Silinen arkadaslar vardi. Surekli degistiremem onu.

11 kisi tam gaz devam ediyoruz.

Arkadaslar merhaba bi kac gundur sizi sessizce okuyorum cok hos grubunuz ekimde 2.dogumumu yaptim subatta dikkat etmeye basladim 75kilodan 62kiloya kadar dustum once 59u gormek istiyorum sonra 56yi katilabilirmiyim bende araniza

Hosgeldin ada. Normalde daha neseliyizdir aslinda.

13 kilo verdigin icin tebrikler. Son kilolar daha zor oluyor.

Ne tur bir diyet uyguluyorsun, belirli bir sistemin var mi.

+ Yeni oldugun icin haberin yok.

Bugun bildirmen gereken bir menu, ve haftalik hedefin var.

Öncelikle kupa alan arkadaşlari tebrik ederim.
Muttapa7555 20 haziran menüsü canım
Sabah;
1 yumurta
Domates salatalik
Süzme peynir
Semizotu
Cay ( çocuklara patates kızarttım 2 tanecikte ben yedim yaa elim durmadı )

Akşam;
1 porsiyon etli nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Su 3lt
Spor yapiciiim inşaallah yapınca yazarım.

Bekliyoruz seni canım
Geçmiş olsun hayır ola inşaallah kötü bir durum yoktur, dikkat et kendine
Akşama görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…