Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Latte kuralini deldim bugun ama yarin aynen devam. Ayni gun iki kursa birden gitmek beni gercekten stres ediyor. Baska turlu gidemezdim herhalde. Pisman oldum ama parasini verdim bi kere.

Bi de otobuse biniyorum, otobus yon degistiriyor, trene biniyorum baska yere gidiyor. Ki burada oyle aksama olmaz . Ne cektim bugun.

Bu dun sifirdan yaptigim bilezik, bol geliyor bana. Hoca da bi garip.

Eklentiler

• IMG_20180510_083111.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 34
Vay chia li takiliyoruz. Fatmaya bak sen.

Ozledim kiz sohbetini. Ben de bu ara yogunum seni cok iyi anliyorum.
Topikcek toplanıp gelelim

Temizlige ben gelemem. Daha cok kirletirim. O konuda usta bizim nisa N nscckts Burada olsa utanmam cagiririm.

Nisa n'aptin ilaclama isini. Sen tasin bocekler otursun.

Kızlar güzel bi gün geçirdim cok yogun tempolu ama diyet tamamen berbat basta kendimden sonrada sizlerden cok cok özür diliyorum:/((
Memüm yazılcak gibi degil ne yazsam boş ama söz yarından cok dikkat edicem İnsallah... bi motivasyona girsem bidaha zor cıkıyorumda o motivasyon yok buralar:/(((

Yazmadigin her gun icin -2 yaziliyorsun mitsu.

Bana kizarlar latte ictim diye birakmistim ama yazdim. .

Yazacaksin ki... Yersin taslari kafana akillanirsin.
Walla cok taş yicem o kesinbeni burdan kovalarsınız artık menüm
4dilim börek 2sabah 2 öğle
1dilim pasta
2kurabiye
Aksam
1dilim ekmek ve balık
1gofret ve irmik helvası

1dilim pasta
2kurabiye
Aksam
1dilim ekmek ve balık
1gofret ve irmik helvası
Menu isleri bakanimiz N nscckts onu etiketleyeceksin.

Ooo menude yemek yok. Insulin direnci mi var sende. Canin cok mu tatli cekiyor.

Pasta , borek , kurabiye ekmek gofret , irmik helvasi. Bunlar yemeye yonelik degil. Tamamen insulin direncini tetikleyen seyler.

Havuc al kemir , badem tok tutuyor insani. Domates , salatalik. Bunlar elinin altinda olsun.

Canin tatli mi istiyor. Sivi tatlilara gec. Boyle boyle biraktim ben.

Canim tatli cekmiyor da , bi latteyi birakamiyorum .

Yaz kızım fatma
Krizantemin ev işlerinin spordan sayilmasina

Topikcek toplanıp gelelim

Ben çalışınca her geceye bi oda ayırıyorum rahat oluyor o zaman
Benim evim öyle bu odayı temizlim yarına diğeri olsun diyemem ki 1 günde hiç temizlenmemiş gibi oluyor çok fena benim sıpalar sağolsunlar. Ay ne iyi olur toplanıp gelenim olsa normalde aramam sabahtan akşama dip köşe yaparım evi ama hastayken mutfağı zor idare ediyorum... yine de sağolun gelmiş kadar oldunuz

Chia yesem nolacak ki makarna simit batırdı beni sabah şahane başlamıştım. Yarın kesin artı çıkarım neyseki daha hafta başındayım.

Takı için eline sağlık latte için ne desem bilemedim stresini alacak daha zararsız bişey bul....

1dilim pasta
2kurabiye
Aksam
1dilim ekmek ve balık
1gofret ve irmik helvası
Bu sondu yarın sağlıklı beslen 1 aylık yasak listesi yapmışsın zaten emi canım cıs yarın tam gaz hadi bakim karbonhidrat yok... sen niye yedin dersen yaptığımı yapma söylediğimi yapdan başka savunmam yok

Bol geliyor ama baska takilar pesindeyim simdi. Haftada bi seetsem ne olur ki fatma ya. Persembe gunu sadece. Inan yok bulamadim, cikolataya mi sarayim daha kotu.
Yok çikolata da olmaz latte de şu türk kahvesi olayını bi dene sütlü tarçınlı... kesip atmadıkça olmuyor canım bırakamazsın...

bak o olabilir asırı tatlı düşkünüyüm helede regl zamanları..insülin olabilir bu aralar hiç baktırmadım.beni kendime getirtiniz lütfen fena haldeyim aglancak halime

Badem insani gercekten tok tutuyor. Ondan al kaloriyi daha iyi. Bak aksama kadar acikmadim onun yuzunden. Sadece kahve ve cay ictim hala ac degilim.
Öğlen evde değildim akşama da rahatsızım ilaç kullanıcam diye yedim ama inan bahane mi değil kızıyor muyum evet yatın telafi edilecek planladım

Yok çikolata da olmaz latte de şu türk kahvesi olayını bi dene sütlü tarçınlı... kesip atmadıkça olmuyor canım bırakamazsın...
Yarin, oteki gunler icmem fatma sadece persembe izin vereyim diyorum cunku gercekten disarida baska alternatifim yok, sut ictim de kesmiyor beni persembe bak ancak geceye dogru eve geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…