Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Arkamdan konusan milleti yarismayi bırakması icin doldurusa getiren sensin.

Yazik sana kilo vermen hakkinda hakkim gectiyse hakkimi helal etmiyorum.

Sana gore yulaf ezmesi de, patates de cop. simdi git daha once 6 ogun zannettiğin karatay in kitabını oku. 2 ayda uzman kesildin basimiza.

Ben insulin direnciyle bogusuyorum, patates yiyorum ve latte iciyorum. Haftada 100 gram veriyorum.

Sen bizim ortalamamizdan iyisin yuruu be kim tutar senii..

mılletı doldurusa mı getırmısım grubu bıraksınlar dıye

burda kıme grubu bırakın dedım hemen soylesın kıme demıssem ?
dıyete basladıgım ılk gun karatayı hıc sevmedıgım ıcın aclıktan da okudugum kıtapdan hıc bırsey anlamayıp 6 ögün la bu ? konusmama hep bırlıkte guldugumuz cumlelerımle sımdı dalga mı gecıyorsun

kıloyu veren benım benım yerıme kıloyu sen vermedın ayrıca helal etmıyormus

5 yasındakı cocukla konusur gıbı anlatıyorum senın kıyametlerı koparma sebebın ama tekrarlayayım
sekerı olan unsılın dırencı olan hastalara da onerılmez patates
kılo verme surecınde olanlara da
sen sadece patates ve latte tukettıgın ıcın kılo verdın bır sure bızler baska seylerde yıyoruz

mıllete patates ye dersen kılo alabılır dedım ortalıgı ayaga kaldırdın yok efendım sen dururken bız nasıl uzman olalım

kompleks yapmana gerek yoktu bukadar cok kılo verdım dıye ozelden bana ınsanlar soruyor helal olsun yıyerek cok saglıklı verdın dıyor cok mutluyum kızlar dedım sen oturdugun yerde köpürdün halbukı basarımla mutlu olman gerekırken sımdı bıle uzman kesıldın basımıza dıyorsun

senle tartısabılmem benım mumkun degıl zaten hem bana soyledıgın sozler hem uslubundan dolayı ılk gunden berı ıcınde neler bırıktırmıssın sen yazık...

benım kımseye hakkım yok ama varsa da helal olsun arkadaslar ben kucuk hesaplar yapacak bı ınsanda degılım
amacın ınsanlara kılo vermesıne tesvık etmekse otur onu yap ozaman hakaretlerını bı tarafa bırakıp rıca edıcem. hepımız senın uslubundan gıttık cunku .

Son düzenleme:
Komplex yaptim:). Seni gruba cagirdim. Tartin bile yoktu. Kilon için uzuluyordun. Karaty hakkinda bilgin yoktu sana kitabini al dedim bademe basla dedim tatliyi kes dedim.

Ben sana destek oldum. Kendim kilo vermedim senin kilona sevindim.

Ama bilmiyordum verdiğin kilolarin kibire donusecegini.tebrikler kocaman bir kibir topun var artik...

Çok üzüldüm okuduklarıma, kimse ile birlik olup kimsenin üzerine gitmedim, ne açık ne de özel mesajlarımda asla böyle bir durum yoktur, yönetim özel mesajları da görebilir isterseniz talep edin baksınlar. Tanımadığım etmediğim insan neden böyle bir şey yapalım. Şurada birbirimize destek olup, biraz da keyifli bir süreç geçirelim diyerek davetler üzerine geldim ama iyi ki gitmişim, çok can sıkıcı bir hal almış. Adım geçtiği için cevaplama ihtiyacı duydum , doğru bildiğimi her koşulda söylerim, söyledim de , diyet olarak patates ve latteyi savunan birine ne dememiz gerekiyordu onu da bilemedim şimdi, helallikler falan havada uçuşmuş çok çirkin, hiç haz etmediğim işler, kalın sağlıcakla , zayıflamak için uğraşan herkese kolaylıklar dilerim.

verdıgım kılo nıye kıbıre donussun neler dusunuyorsun sen boyle 20 kılo nekı ? ustelık 20 kılom daha var verecek 100 kıloydum ben aklınyolu1 ne kibiri cok komıksın gercekden cocuk gıbısın

sen gruba cagırdın tartı al dedın kıtap al dedın bunu dıger arkadaslar da dedı
ben zaten kılo vermeye karar vermıstım ben verdım bu kıloyu benım yerıme sen vermedın neyını helal etmıyorsun

sen ıstıyorsun kı en ıyı ben olayım ıspatlayayım hemen
oyuzden buraya gelıp bana idolumsun dıyenlerı azarladın
ozelden bana yazıyorlar bugun ne yıyeyım dıyorlar 100 kılo olan bana guvendıklerı ıcın gurur duyuyorum dıye burda mutlulugumu paylastım dıye bana havalara gırdın dedın benım adıma mutlu oldugunu hanı goremıyorum ?
evet uzman oldum gercekden de beslenme derslerı alıyorum sen mısın uzman ?
nıye kompleks yapıyorsun kı sen

ben burda kızlar ılk geldıgımde cok sısmandım 100 kıloydum hepınız zayıftınız tartının bır yerınde sız bır yerınde ben dengelıyordum o kadar sısmandım sımdı ıcınızden bırıyım dedım burda bıle bu lafıma bıle grup ortalamasını yukselttım deyıp havalara gırmısım oyle dedın

senın bı herseyı degısık anlayasın varsa benım sucum ne
madem bukadar sorundum madem her dedıgım yanlıstı nerdeyse sabaha kadar facebooktan gorustuk okadar neden bana nisa bak su soyledıklerını yanlıs anlıyorum demedın ?

unsulın dırencın var dıye sen herkese soyluyorsun sen soyleyınce sorun yokta
ben unsılın dırencın var latte patates yuzunden azalt sunu dedım dıye bana belden asagı vurdun dedın ya

benım soyleyeceklerım bukadar
gercekden te aklınyolu bırdır
senın yazdıkların benım acıklamalarım hepsı burda

daha da cevap vermek ıstemıyorum sırf bana laf attın dıye geldım yoksa banane mılletı nasıl azarladıgından

Arkadaslar genel olarak su nahos konuyu uzatmak istemiyorum. Isteyenlere ozelden neyi neden ve nasil dedigimi aciklayabilirim.

Bizim amacimiz kilo vermek, motivasyonumuzun kaybolmasina izin vermeyecegim. O yuzden biz kilomuza bakalim. En azindan onumuzdeki 4 hafta icin...

biri grupta polemiğe girse direk ayrılıyorsanız zaten kafanızda bitirmişsiniz.zaten sizinle tartısmaya girmem bile. Beni bahane etmeyin ..

Sessizce artık gruba gelmicem diye düşünsemde ayrılıyorum demem gerekiyor diye düşündüm. Ben burada ki en genç olanım ama büyüklerim dediğim insanları böyle görmek cok üzücü. Kalın sağlıcakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…