- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.121
Arkamdan konusan milleti yarismayi bırakması icin doldurusa getiren sensin.Merhaba arkadaslar yenı katılan arkadaslar da merhaba...
benı yenıler belkı bılmez eskıler bılır 2 bucuk aydır bende sızler gıbı bu maratonun ıcındeydım
zorlu ve yıpratıcı bır surectır allak kolaylık versın
ben bu yukarda kı alıntıda bır mesajı gormesem bunları yazmayacaktım oncelıkle onu belırteyım benı buraya cagıran bu alıntımda kı bır ayrıntı oldu .
benım burda gıtme sebebımı acık acık yazayım
aklınyolu1 hanımefendı bana aynen sunları soyledı
ben millete çöp yıyorsun demısım
2 ayda 20 kılo verdım dıye ortalarda gezıyormusum
havalara gırmısım
2 ayda uzman olmusum
2 ayda 20 kılo verdım dıyerek kendısıne laf carpıyor musum
ATTRAENTE ıle patates zararlıdır kılo verme surecınde onerılmez dıyerek attre ıle bırlıkte olup aklınyolu1 ı kenara atmısım ben
mıllet ozelden bana yazıyor bılgı soruyor deyıp duruyor musum
eskıden naif misim sımdı gercek yuzum ortaya cıkmıs benım
unsılın dırencın var dıyerek bel asagı vurmusum ben benımle arkadaslık edılmezmıs oyuzden
benım uzerımden pirim yapmana asla ızın vermeyecegım dedı bırde
aklınyolu1 adlı hanımefendı buyuzden bana küstükendısını sattıgım ıcın benımle zaten arkadas olmazmıs ama takım ruhu ıcın devam etmelıymısım
bende daha da burda durmam dedım
acıkcası olanların hepsı bu
eski ılk grubumuzda kolera88 de grupdan gıttıgında bana senın yuzunden ! demıstı kendı uslubunun sertlıgıne bakmadan
bu mesajda da ben kımseye çöp yıyorsun demem dıyerek bana laf carpttıgı ıcın geldım yoksa boyle bır ortamın olusmaması ıcın efendıce gıtmıstım resmen tahrık edıldıgımı dusunuyorum.
çöp yıyorsun demıyorsun da yelloz dıyorsun yersen gebertırım dıyorsun ? buna ne demelı ?
neyse
ozelden de gorustugum bır ınsan olarak madem bukadar yanlısmısım grubun en basından 2 ay boyunca bana neden uyarıda bulunmadın onu da anlamadım bukadar kotuymusum madem
arkadaslar burda hıc kımseye çöp yedın demedım
baklava yersenız vucudunuzun baklavaya ıhtıyacı yok o çöp olur kaka olur dedım
canım cıkolata ıstedıgınde yersem o çöp olur dedım
senın yedıgın çöp demedım asla
haydı kızlaaarr kaldıralım popoları kılo verelım bakın zayıflarım sıze gelır nanik yaparım şişkolar derım dedım espırı yaptım
sızler şişkosunuz demedım
bır kere şişkosunuz demem mumkun degıl 20 kılo vermıs halımle bıle hala sısmanım cunku
ben acıklık getırmek ıcın geldım buraya
laf carpmak ıstıyorsan benı etıketle bırdaha aklınyolu1
arkamdan konusma
iyi dıyetler hepınıze
Arkamdan konusan milleti yarismayi bırakması icin doldurusa getiren sensin.
Yazik sana kilo vermen hakkinda hakkim gectiyse hakkimi helal etmiyorum.
Sana gore yulaf ezmesi de, patates de cop. simdi git daha once 6 ogun zannettiğin karatay in kitabını oku. 2 ayda uzman kesildin basimiza.
Ben insulin direnciyle bogusuyorum, patates yiyorum ve latte iciyorum. Haftada 100 gram veriyorum.
Sen bizim ortalamamizdan iyisin yuruu be kim tutar senii..
Komplex yaptim:). Seni gruba cagirdim. Tartin bile yoktu. Kilon için uzuluyordun. Karaty hakkinda bilgin yoktu sana kitabini al dedim bademe basla dedim tatliyi kes dedim.mılletı doldurusa mı getırmısım grubu bıraksınlar dıye
burda kıme grubu bırakın dedım hemen soylesın kıme demıssem ?
dıyete basladıgım ılk gun karatayı hıc sevmedıgım ıcın aclıktan da okudugum kıtapdan hıc bırsey anlamayıp 6 ögün la bu ? konusmama hep bırlıkte guldugumuz cumlelerımle sımdı dalga mı gecıyorsun
kıloyu veren benım benım yerıme kıloyu sen vermedın ayrıca helal etmıyormus
5 yasındakı cocukla konusur gıbı anlatıyorum senın kıyametlerı koparma sebebın ama tekrarlayayım
sekerı olan unsılın dırencı olan hastalara da onerılmez patates
kılo verme surecınde olanlara da
sen sadece patates ve latte tukettıgın ıcın kılo verdın bır sure bızler baska seylerde yıyoruz
mıllete patates ye dersen kılo alabılır dedım ortalıgı ayaga kaldırdın yok efendım sen dururken bız nasıl uzman olalım
kompleks yapmana gerek yoktu bukadar cok kılo verdım dıye ozelden bana ınsanlar soruyor helal olsun yıyerek cok saglıklı verdın dıyor cok mutluyum kızlar dedım sen oturdugun yerde köpürdün halbukı basarımla mutlu olman gerekırken sımdı bıle uzman kesıldın basımıza dıyorsun
senle tartısabılmem benım mumkun degıl zaten hem bana soyledıgın sozler hem uslubundan dolayı ılk gunden berı ıcınde neler bırıktırmıssın sen yazık...
benım kımseye hakkım yok ama varsa da helal olsun arkadaslar ben kucuk hesaplar yapacak bı ınsanda degılım
amacın ınsanlara kılo vermesıne tesvık etmekse otur onu yap ozaman hakaretlerını bı tarafa bırakıp rıca edıcem. hepımız senın uslubundan gıttık cunku .
Merhaba arkadaslar yenı katılan arkadaslar da merhaba...
benı yenıler belkı bılmez eskıler bılır 2 bucuk aydır bende sızler gıbı bu maratonun ıcındeydım
zorlu ve yıpratıcı bır surectır allak kolaylık versın
ben bu yukarda kı alıntıda bır mesajı gormesem bunları yazmayacaktım oncelıkle onu belırteyım benı buraya cagıran bu alıntımda kı bır ayrıntı oldu .
benım burda gıtme sebebımı acık acık yazayım
aklınyolu1 hanımefendı bana aynen sunları soyledı
ben millete çöp yıyorsun demısım
2 ayda 20 kılo verdım dıye ortalarda gezıyormusum
havalara gırmısım
2 ayda uzman olmusum
2 ayda 20 kılo verdım dıyerek kendısıne laf carpıyor musum
ATTRAENTE ıle patates zararlıdır kılo verme surecınde onerılmez dıyerek attre ıle bırlıkte olup aklınyolu1 ı kenara atmısım ben
mıllet ozelden bana yazıyor bılgı soruyor deyıp duruyor musum
eskıden naif misim sımdı gercek yuzum ortaya cıkmıs benım
unsılın dırencın var dıyerek bel asagı vurmusum ben benımle arkadaslık edılmezmıs oyuzden
benım uzerımden pirim yapmana asla ızın vermeyecegım dedı bırde
aklınyolu1 adlı hanımefendı buyuzden bana küstükendısını sattıgım ıcın benımle zaten arkadas olmazmıs ama takım ruhu ıcın devam etmelıymısım
bende daha da burda durmam dedım
acıkcası olanların hepsı bu
eski ılk grubumuzda kolera88 de grupdan gıttıgında bana senın yuzunden ! demıstı kendı uslubunun sertlıgıne bakmadan
bu mesajda da ben kımseye çöp yıyorsun demem dıyerek bana laf carpttıgı ıcın geldım yoksa boyle bır ortamın olusmaması ıcın efendıce gıtmıstım resmen tahrık edıldıgımı dusunuyorum.
çöp yıyorsun demıyorsun da yelloz dıyorsun yersen gebertırım dıyorsun ? buna ne demelı ?
neyse
ozelden de gorustugum bır ınsan olarak madem bukadar yanlısmısım grubun en basından 2 ay boyunca bana neden uyarıda bulunmadın onu da anlamadım bukadar kotuymusum madem
arkadaslar burda hıc kımseye çöp yedın demedım
baklava yersenız vucudunuzun baklavaya ıhtıyacı yok o çöp olur kaka olur dedım
canım cıkolata ıstedıgınde yersem o çöp olur dedım
senın yedıgın çöp demedım asla
haydı kızlaaarr kaldıralım popoları kılo verelım bakın zayıflarım sıze gelır nanik yaparım şişkolar derım dedım espırı yaptım
sızler şişkosunuz demedım
bır kere şişkosunuz demem mumkun degıl 20 kılo vermıs halımle bıle hala sısmanım cunku
ben acıklık getırmek ıcın geldım buraya
laf carpmak ıstıyorsan benı etıketle bırdaha aklınyolu1
arkamdan konusma
iyi dıyetler hepınıze
Komplex yaptim:). Seni gruba cagirdim. Tartin bile yoktu. Kilon için uzuluyordun. Karaty hakkinda bilgin yoktu sana kitabini al dedim bademe basla dedim tatliyi kes dedim.
Ben sana destek oldum. Kendim kilo vermedim senin kilona sevindim.
Ama bilmiyordum verdiğin kilolarin kibire donusecegini.tebrikler kocaman bir kibir topun var artik...
Tarti resmini yukleyebilir misin simdi.Arkadaslar merhaba bi kac gundur sizi sessizce okuyorum cok hos grubunuz ekimde 2.dogumumu yaptim subatta dikkat etmeye basladim 75kilodan 62kiloya kadar dustum once 59u gormek istiyorum sonra 56yi katilabilirmiyim bende araniza
biri grupta polemiğe girse direk ayrılıyorsanız zaten kafanızda bitirmişsiniz.zaten sizinle tartısmaya girmem bile. Beni bahane etmeyin ..Mazeret olarak görmedim diyorsunuz ama gülerek uykuyu öne sürüyorsunuz . Bu çok aşikar
İki kelam etmememiz ve yeni olmam suç değil
Bu kadar uzatmanıza gerek yoktu mesajınızı
Kurallardan biri de polemiğe girmemekti
Ve enerjiyi düşürmemekti.
Enerjim acaip düştü
Arkadaşlar kusura bakmayın ben ayrılıyorum
Teşekkür eserin herşey için
A AklinYolu1 @fatma7454 ve diğer arkadaşlar
Kendinize iyi bakın
Cok makbule gecti.İşte krizantem'in mesajı da burdaa A AklinYolu1