Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Arkadaslar sunu yazayim ben 4 hafta sonra burada olmayacagim. Yanlis anlasilmalardan biktim. Hicbir cikarim yok iken zamanimin cogunu burada gecirip , yardim etmeye calisiyorum. Yine de yaranamiyorum. Gercekten artik negatif elektrik aliyorum insanlardan.

Katilimlar kapandi. 10 kisi devam ediyoruz.

Umarim su 4 hafta elimizden gelenin en iyisini yapariz/yaparsiniz. Hedef kilonuza yaklasirsiniz.

upload_2018-6-20_11-43-9.png

Hedef kupa sahipleri :

A AklinYolu1
tulipa tulipa
Muttapa7555 Muttapa7555

Tek kupa hakki kazandilar . Tebrikler.

Sena616 Sena616 su uc gun cok ugrastigi icin ona da yeni yarismaci olmasindan dolayi ve benim koydugum hedefe ulasmasindan dolayi tek kupa hediye ediyoruz.

Arkadaslar sunu yazayim ben 4 hafta sonra burada olmayacagim. Yanlis anlasilmalardan biktim. Hicbir cikarim yok iken zamanimin cogunu burada gecirip , yardim etmeye calisiyorum. Yine de yaranamiyorum. Gercekten artik negatif elektrik aliyorum insanlardan.

Katilimlar kapandi. 10 kisi devam ediyoruz.

Umarim su 4 hafta elimizden gelenin en iyisini yapariz/yaparsiniz. Hedef kilonuza yaklasirsiniz.
Evet bende 4 hafta burdayım sonra bende yokum malesef hem dün telaşın var hemde tatil

Arkadaşlar artık gerçekten konuyu uzatmayalım yok latte içilerek patates yiyerek verilmez bilmem ne tamam patates karbonhidrattır şöyle de bi gerçek varki her insanın vücudu metabolizması yağ yakması farklı farklıdır. mesela başkan patates yemiş onun vücudu onu tolere edebilmiş başkası yese atıyorum ben bana belki de ödem yapacak geçenlerde de demiştik bazı yiyecekleri biz deneye deneye bulacağız mesela etsiz çiğ köfte varya bulgurlu beni şişiriyo rahatsız ediyo belki başka biri tolere edebilir lütfen bu polemiğe son verelim kimse kimseyi üzmesin şurda ne güzel yolumuza bakıyoruz zaten zorlu bir süreç bir de siz zorlaştırmayın Allah aşkına zorla kimseyi tutmuyoruz yapamam ayak uyduramam diyen lütfen katılmasın

Neyse ben de 1 saat spor yaptım şimdi ara öğün yaptım sizde durumlar nasıl fit melekleeer ağrılarım hala geçmiyo ordakiler biz de öyleydik 4 gün sonra geçer ortalama dediler. Nerdesiniz sohbete gelin yahuuu :işsiz:

X