- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.141
Cok makbule gecti.
Tamam canim cok sagol, simdi hesaplamaya geciyorum.Görev tamam
Diğerlerini de kontrol ettim yanlışlık yok hepsini doğru yazmışsın
Tamam canim cok sagol, simdi hesaplamaya geciyorum.
Kuzummm cok onemli bir gun kilo verrrrr 3 aguagosa.cok var dahaBenim de oğlanların sünnet düğünü var 4 ağustos haftaya elbise bakmaya başlayacağız tombik tombik olmak istemiyorum kıyafet alırsam 5 kilo vermemem gerekir kıyafet olmaz ayyy bunalıma gircem elbise dedin de
Hedef kiloomm 69.6
Ben geçen hafta çarşamba günü yazdığınız hedef kiloları alıntıladım canım A AklinYolu1 sorunca,Hedef kiloomm 69.6
Ağustosa var canım ama elbiseyi alaçam yakın zamanda ramazanı bahane edip erteledim artık almam lazım kilo veriyorum desem olmaz olay olur... hayırlısı bakalımKuzummm cok onemli bir gun kilo verrrrr 3 aguagosa.cok var daha
Eki Görüntüle 2158910
Hedef kupa sahipleri :
A AklinYolu1
tulipa
Muttapa7555
Tek kupa hakki kazandilar . Tebrikler.
Sena616 su uc gun cok ugrastigi icin ona da yeni yarismaci olmasindan dolayi ve benim koydugum hedefe ulasmasindan dolayi tek kupa hediye ediyoruz.
Hedefi tutturan son iki kisiye/kisilere veriyorduk kupalari. Gecen haftada oyle yaptik. Iki hafta once de. 100 gram , 200 gram yaklasan gibi.görselinde hata olabilir mi
örneğin fatma hedefini tutturamamış
Yes, yarışıyoruz Zinnia. Seni gecmeliyim.Evvett yaa
Hadi es olalim
Bakalim neler olacak
Evet bende 4 hafta burdayım sonra bende yokum malesef hem dün telaşın var hemde tatilArkadaslar sunu yazayim ben 4 hafta sonra burada olmayacagim. Yanlis anlasilmalardan biktim. Hicbir cikarim yok iken zamanimin cogunu burada gecirip , yardim etmeye calisiyorum. Yine de yaranamiyorum. Gercekten artik negatif elektrik aliyorum insanlardan.
Katilimlar kapandi. 10 kisi devam ediyoruz.
Umarim su 4 hafta elimizden gelenin en iyisini yapariz/yaparsiniz. Hedef kilonuza yaklasirsiniz.