Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Aynen öyle yaa istemeyen, yapamıyorum diyen sessiz sedasız gitsin arkadaşlar burda kimse kimsenin hakkına giremez devam edecek arkadaşlar öncelikle eksilerinizden ötürü hepinizi kutluyorum başardık yuppiiiiii haftaya da zafer var öyle değil miiii hadi ben kaçtım spora gideceğim kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum

Ilk spora başlayınca oluyor öyle, ağrılar yüzünden bırakma daha kötü ağrıyor bir sonraki sefere, hafiften hafiften üstüne git 3 4 güne tamamen geçiyor canım.

Külyutmazların kokulu sabun devamm kurbana fit olacağız valla siz bacadan kovsanız ben kapıdan gireceğimmm

Kurbandan önceye toparlanmam lazım yaa 2 tane düğün var yakın kuzenlerin, hiç büyük beden kiyafet arayasım yok valla, hızlandırılmış tura mı geçsem ne etsem:KK70:

Arkadaslar merhaba,

Uzulerek aranızdan ayrilacagimi bildirmek isterim. Stresli bir dönemden geçiyorum ve aktif katılım saglayamayacagimi fark ettim. 4 hafta kaldı ama yine de devam edebilecek psikolojide hissetmiyorum kendimi. Sadece 6 kilo verebildim ama bu da bir seydir. Hepinize emekleriniz ve yol arkadaşlığıniz için teşekkür ederim. Hoşçakalin
.

Makaron inşallah sağlığınla ilgili ciddi bir durum yoktur. Sakın boşverip verdiklerini geri alma. Yarışmaya katılmasan da arada ziyaret et, haber ver, ok?

Kurbandan önceye toparlanmam lazım yaa 2 tane düğün var yakın kuzenlerin, hiç büyük beden kiyafet arayasım yok valla, hızlandırılmış tura mı geçsem ne etsem:KK70:

Benim de oğlanların sünnet düğünü var 4 ağustos haftaya elbise bakmaya başlayacağız tombik tombik olmak istemiyorum kıyafet alırsam 5 kilo vermemem gerekir kıyafet olmaz ayyy bunalıma gircem elbise dedin de

Teşekkurler fatmacım, bende seni tebrik ederim. 6 lı rakamlardan kurtulmak üzeresin accaaayip kıskandım şimdi hee:KK70:
Bende 60 ları görmek istiyorum ya:KK34:
Sağolasın canım inşallah hepimiz en kısa sürede hedeflere ulaşırız ayy son 5.5 kaldı gerçi 57 olsam yine yeter ama hayırlısı bakalım

Benim de oğlanların sünnet düğünü var 4 ağustos haftaya elbise bakmaya başlayacağız tombik tombik olmak istemiyorum kıyafet alırsam 5 kilo vermemem gerekir kıyafet olmaz ayyy bunalıma gircem elbise dedin de

Ayy 4 ağustos evlilik yıldönümümüz biziim.
Sıkıntısız atlatırsınız inşaallah canım, Allah mahcup etmesin.
Benim oğlanın da var sünnet düğünü 21'inde. Ama 12 sinde başlıyor düğünler ve ben 5 ağustos gibi elbise işini halletmeliyim yoksa üstüme kalacak kilolar, erkenden de alamıyorum iste senin dediğin gibi kilo verme durumunda aldiğım sey olmazsa üfff

Kilo konusunda tarzim bellidir. Diyet konusunda cok kati olmadigim icin buradaki takimlara da katilmadim.Hicbirinizin yiyecegini cop diye nitelendirmedim.

Burada arkadaslarla gulerek oynayarak verdigimiz kilolar bana artik negatif enerji olarak donmeye basladi.

Kusura bakmayin kimseyi cekecek degilim. Kurallarimiz da belli.

Ona gore gercekten kararli olan bu yarismaya devam etsin. Sagdan soldan tizzz seslerr duymak istemiyorum.

Yarisma bitebilir de sorun degil benim icin. Gerekli arkadaslarla KK de ozelden de gorusuyorum zaten. Salt bu topige bagli degiliz.

Merhaba arkadaslar yenı katılan arkadaslar da merhaba...

benı yenıler belkı bılmez eskıler bılır 2 bucuk aydır bende sızler gıbı bu maratonun ıcındeydım

zorlu ve yıpratıcı bır surectır allak kolaylık versın

ben bu yukarda kı alıntıda bır mesajı gormesem bunları yazmayacaktım oncelıkle onu belırteyım benı buraya cagıran bu alıntımda kı bır ayrıntı oldu .

benım burda gıtme sebebımı acık acık yazayım

aklınyolu1 hanımefendı bana aynen sunları soyledı
ben millete çöp yıyorsun demısım
2 ayda 20 kılo verdım dıye ortalarda gezıyormusum
havalara gırmısım
2 ayda uzman olmusum
2 ayda 20 kılo verdım dıyerek kendısıne laf carpıyor musum
ATTRAENTE ATTRAENTE ıle patates zararlıdır kılo verme surecınde onerılmez dıyerek attre ıle bırlıkte olup aklınyolu1 ı kenara atmısım ben
mıllet ozelden bana yazıyor bılgı soruyor deyıp duruyor musum
eskıden naif misim sımdı gercek yuzum ortaya cıkmıs benım
unsılın dırencın var dıyerek bel asagı vurmusum ben benımle arkadaslık edılmezmıs oyuzden
benım uzerımden pirim yapmana asla ızın vermeyecegım dedı bırde

aklınyolu1 adlı hanımefendı buyuzden bana küstü :KK70: kendısını sattıgım ıcın benımle zaten arkadas olmazmıs ama takım ruhu ıcın devam etmelıymısım

bende daha da burda durmam dedım

acıkcası olanların hepsı bu

eski ılk grubumuzda kolera88 de grupdan gıttıgında bana senın yuzunden ! demıstı kendı uslubunun sertlıgıne bakmadan

bu mesajda da ben kımseye çöp yıyorsun demem dıyerek bana laf carpttıgı ıcın geldım yoksa boyle bır ortamın olusmaması ıcın efendıce gıtmıstım resmen tahrık edıldıgımı dusunuyorum.

çöp yıyorsun demıyorsun da yelloz dıyorsun yersen gebertırım dıyorsun ? buna ne demelı ?

neyse

ozelden de gorustugum bır ınsan olarak madem bukadar yanlısmısım grubun en basından 2 ay boyunca bana neden uyarıda bulunmadın onu da anlamadım bukadar kotuymusum madem

arkadaslar burda hıc kımseye çöp yedın demedım

baklava yersenız vucudunuzun baklavaya ıhtıyacı yok o çöp olur kaka olur dedım
canım cıkolata ıstedıgınde yersem o çöp olur dedım

senın yedıgın çöp demedım asla

haydı kızlaaarr kaldıralım popoları kılo verelım bakın zayıflarım sıze gelır nanik yaparım şişkolar derım dedım espırı yaptım

sızler şişkosunuz demedım

bır kere şişkosunuz demem mumkun degıl 20 kılo vermıs halımle bıle hala sısmanım cunku :KK70:

ben acıklık getırmek ıcın geldım buraya

laf carpmak ıstıyorsan benı etıketle bırdaha aklınyolu1

arkamdan konusma

iyi dıyetler hepınıze

Son düzenleme:
kizlar sizden aldigim motivasyon ile az once yaptiklarimi yazayim
20yarim mekik
20sguat
20saniye plank :) cok.zor dayandim belki bir 10saniye daha dayanabilirdim
kaslarim acidi hergun.arttirmayi.duaunuyorum
ama leslie yapmadim henuz

Ayy 4 ağustos evlilik yıldönümümüz biziim.
Sıkıntısız atlatırsınız inşaallah canım, Allah mahcup etmesin.
Benim oğlanın da var sünnet düğünü 21'inde. Ama 12 sinde başlıyor düğünler ve ben 5 ağustos gibi elbise işini halletmeliyim yoksa üstüme kalacak kilolar, erkenden de alamıyorum iste senin dediğin gibi kilo verme durumunda aldiğım sey olmazsa üfff
Amin canım Allah razı olsun Sizde ağız tadıyla atlatın inşallah...
Senin daha varmış elbise almaya bende dananın kuyruğu koptu kopacak ay açlık orucuna mi başlasam:KK70:

kizlar sizden aldigim motivasyon ile az once yaptiklarimi yazayim
20yarim mekik
20sguat
20saniye plank :) cok.zor dayandim belki bir 10saniye daha dayanabilirdim
kaslarim acidi hergun.arttirmayi.duaunuyorum
ama leslie yapmadim henuz
Bravo şahanesin plank da birkaçgün 20 sn yap sonra arttır. KASLARINI YORMA çok fazla çocuklara kim bakacak dimi: )))

X