Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Plank cok zor be fatma. 10 sn bile yapamiyorum onu ama mekik cekerim.:)

plank daha once denemistim ama yapamamistim tabii ki :) vucut cok hantal.ilk.onla.baslasam.kesin motivasyonum duser) o.biri onerileri denerin ama zor gelmedi.

plank daha once denemistim ama yapamamistim tabii ki :) vucut cok hantal.ilk.onla.baslasam.kesin motivasyonum duser) o.biri onerileri denerin ama zor gelmedi.
Zorlanırsa yapma zaten sakatlanma yok yere aman diyeyim... leslie başla vücut dinçleşince yaparsın yapabilirsen

Aynen öyle yaa istemeyen, yapamıyorum diyen sessiz sedasız gitsin arkadaşlar burda kimse kimsenin hakkına giremez devam edecek arkadaşlar öncelikle eksilerinizden ötürü hepinizi kutluyorum başardık yuppiiiiii haftaya da zafer var öyle değil miiii hadi ben kaçtım spora gideceğim kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum

Buarada geçmişi okudum. İstemeyeni zorla tutmayan bir topiktesiniz arkadaşlar. Başkaları yüzünden bizde düzenimizi bozmayalım. Giden gitsin kalan sağlar bizimdir.
Külyutmazların kokulu sabun devamm kurbana fit olacağız valla siz bacadan kovsanız ben kapıdan gireceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…