Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

gunaydin hanimlar.sadece birkac gundur takip ediyorum sizi.azminize hayranim.kucuck bebegim var57gunluk henuz.emzirme donemindeyin.diye siki diyet yapamiyorum simdilik dikkat etmeye calisiyorum.emzirme donemim bitince diyete basliycam.bende daha once 14kilo vermisligim var.7kilo dogumdan kalan fazlam var 5kilo da ekstra vermem gerek..ben simdilik sessiz sessiz takipte olayim hepinize bol eksiler ❤

bir sorunum var asamadigim.moralim kotu oldugu zaman asiri yeme istegi oluyor.ornegin bebegimin aglama krizleri tuttugunda benimde yeme krizim tutuyo.belki bir oneriniz olur kizlar

gunaydin hanimlar.sadece birkac gundur takip ediyorum sizi.azminize hayranim.kucuck bebegim var57gunluk henuz.emzirme donemindeyin.diye siki diyet yapamiyorum simdilik dikkat etmeye calisiyorum.emzirme donemim bitince diyete basliycam.bende daha once 14kilo vermisligim var.7kilo dogumdan kalan fazlam var 5kilo da ekstra vermem gerek..ben simdilik sessiz sessiz takipte olayim hepinize bol eksiler ❤
Biz sıkı diyet yaptirmiyoruz. :) istersen tarti resminle bugün gelebilirsin. Bi arkadas daha emziyordu,65 ten 55 e dustu. O simdi korumada :)

Ay şuraya şahane tartı fotomu atayım A AklinYolu1
20180620_094648.jpg

Hedefim 60.5 di tutturamadım ama olsun :))

bir sorunum var asamadigim.moralim kotu oldugu zaman asiri yeme istegi oluyor.ornegin bebegimin aglama krizleri tuttugunda benimde yeme krizim tutuyo.belki bir oneriniz olur kizlar
Bunun bir cok sebebi olabilir. Fiziksel, duygusal, insülin direnci. Once bir doktora gidip degerlerine baktirmalisin.

Biz sıkı diyet yaptirmiyoruz. :) istersen tarti resminle bugün gelebilirsin. Bi arkadas daha emziyordu,65 ten 55 e dustu. O simdi korumada :)
kurallarinizi azdan coktan biliyorum hergun katilim yapmak gerek ama ben malum 2cocukla zor oluyor..bide neredeyse 10gundur dikkat etmeme ragmen gram kilo veremedim..cocuklarla bas edemeyince hirsimi yemekten aliyorum..cok kotu bir durum

Emzirme döneminde işin çok kolay olur ekstra kalori harcıyorsun. Dikkat ederek bile verirsin. Sıkı diyet zaten yapma ama tatlı ekmek makarna pilav kızartma bunlardan uzak durman yeterli hem bebeğine de bi faydası yok sütün kalitesini düşürüyor.
Çevrende ye süt olsunlara kulak asma ben bu kiloları öyle aldım bişey biliyorlardır diye süt olsun bebeğim aç kalmasın diye yedim yedim. Sonra o ye diyenler kilomla dalga geçtiler.
Böl sıvı sebze protein tüket. Ekmek tambuğday belki 1 yada 2 dilim günlük.
Hoşaf içme tahin helvası yeme şekerli çünkü bi işe yaramıyor ama şekersiz hoşaf yapılırsa içebilirsin. Bunlar standart süt olsuncular kulak asma kilo hamilelikyen çok emzirme döneminde alınır. Doğumdan sonra 40günde 55e düştüm 75den ama süt olsun ye dediler hoop yine 75 hadi bakalım bol bol emzir kilo ver

emzirince ekstra kalori yakiyormis vucut 500-700kalori gibi.bunu iyi degerlendirmem lazim.bogazimi tutabilirsem..bide kizlar karin sikilastirmak.icin.neler yapa bilirim.dogumdan sonra karnim cok kotu sarkti sanki.mekik disinda ne yapabilirim.onu yapiyorum

emzirince ekstra kalori yakiyormis vucut 500-700kalori gibi.bunu iyi degerlendirmem lazim.bogazimi tutabilirsem..bide kizlar karin sikilastirmak.icin.neler yapa bilirim.dogumdan sonra karnim cok kotu sarkti sanki.mekik disinda ne yapabilirim.onu yapiyorum
Aynen oyle. Bizim bir saat kosarak gymde harcadigimizi sen emzirirken harcıyorsun:)

Leslie ile baslayabilirsin. Hem kolay hem de pratik.

Plank dene tüm vücudu çalıştırıyor araştır istersen hem daha az yorucu hem bence tabi kolay 20sn ile başlar yavaş yavaş artırırsın birde gün içinde karnını içeri çek çek bırak yada çek durabildiğin kadar dur ben faydasını gördüm. Birde 45derece bacak hareketi var karnı etkiliyor uzan yere kaldır bacakları düz 45derece açı ile indir kaldır alt karın kaslarında etkili

X