- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.041
200 gram altina inmissin aferin.
Ben kendi adima seni seviyorum ama fatmayi bilemem.Bayram donusu 71.7 idi tarti ve wc ye cikmistim.
Az once 4 kez ciktim tartiya hemde wc siz.
Yasasin diyet kardesligiiii
Yasasin A AklinYolu1 yasasinMuttapa7555 seviyomm sizi kizlarrrr
200 gram altina inmissin aferin.
Arkadaslar oy cokluguyla yarismayi sonlandirmak istiyorum.
Kilo konusunda tarzim bellidir. Diyet konusunda cok kati olmadigim icin buradaki takimlara da katilmadim.Hicbirinizin yiyecegini cop diye nitelendirmedim.
Burada arkadaslarla gulerek oynayarak verdigimiz kilolar bana artik negatif enerji olarak donmeye basladi.
Kusura bakmayin kimseyi cekecek degilim. Kurallarimiz da belli.
Ona gore gercekten kararli olan bu yarismaya devam etsin. Sagdan soldan tizzz seslerr duymak istemiyorum.
Yarisma bitebilir de sorun degil benim icin. Gerekli arkadaslarla KK de ozelden de gorusuyorum zaten. Salt bu topige bagli degiliz.
kendimi gereksiz hissettim birden
oyçokluğu mu olduArkadaslar oy cokluguyla yarismayi sonlandirmak istiyorum.
Olursa diyorum krizantem. Ayrica senin haberlerini fatmadan aliyorum. Gerekliligi o bakimdan soylemedim.oyçokluğu mu oldu
sadece menümü paylaşıyor fatma sebebini de açıkladı sana asistanımOlursa diyorum krizantem. Ayrica senin haberlerini fatmadan aliyorum. Gerekliligi o bakimdan soylemedim.
Menu degil krizantem soyle yapsin boyle yapsın ekmegi kessin tarzinda. Menu konusunda sorun yok.sadece menümü paylaşıyor fatma sebebini de açıkladı sana asistanım
74 le geldin. 72.4 uc günde bravo. Aslinda ikinizide yazacaktım ama biraz zorlayayim dedim:). Tek kupa da hedefe ulaştığın icin alacaksin.arti 6 yildiz menulerden.http://www.imgim.com/427inciq4134438.jpg
Fit kelebekler wcsiz tartıldım şimdi 2 defa çıktım tartıya 72.4 çıktım hedef 72 idi olmadı geldiğim kilo 74
Bende seviyorum seni canım karşılıklı... Kanallar işe yaramış çok sevindim senin adına kendim vermiş kadar oldum yahuBayram donusu 71.7 idi tarti ve wc ye cikmistim.
Az once 4 kez ciktim tartiya hemde wc siz.
Yasasin diyet kardesligiiii
Yasasin A AklinYolu1 yasasinMuttapa7555 seviyomm sizi kizlarrrr