- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.061
Sen onu bir de haftaya gör:)Bende seviyorum seni canım karşılıklı... Kanallar işe yaramış çok sevindim senin adına kendim vermiş kadar oldum yahu
Sistemi çözdü ramazan da bitti tam atak yapacak oSen onu bir de haftaya gör:)
Biz sıkı diyet yaptirmiyoruz. :) istersen tarti resminle bugün gelebilirsin. Bi arkadas daha emziyordu,65 ten 55 e dustu. O simdi korumada :)gunaydin hanimlar.sadece birkac gundur takip ediyorum sizi.azminize hayranim.kucuck bebegim var57gunluk henuz.emzirme donemindeyin.diye siki diyet yapamiyorum simdilik dikkat etmeye calisiyorum.emzirme donemim bitince diyete basliycam.bende daha once 14kilo vermisligim var.7kilo dogumdan kalan fazlam var 5kilo da ekstra vermem gerek..ben simdilik sessiz sessiz takipte olayim hepinize bol eksiler ❤
Bunun bir cok sebebi olabilir. Fiziksel, duygusal, insülin direnci. Once bir doktora gidip degerlerine baktirmalisin.bir sorunum var asamadigim.moralim kotu oldugu zaman asiri yeme istegi oluyor.ornegin bebegimin aglama krizleri tuttugunda benimde yeme krizim tutuyo.belki bir oneriniz olur kizlar
Oo super rakam. Hos degil mi:) gecen haftaki hedefleri de alalim cunku geriye donmek istemiyorum.Ay şuraya şahane tartı fotomu atayım A AklinYolu1
Eki Görüntüle 2158812
Hedefim 60.5 di tutturamadım ama olsun :))
kurallarinizi azdan coktan biliyorum hergun katilim yapmak gerek ama ben malum 2cocukla zor oluyor..bide neredeyse 10gundur dikkat etmeme ragmen gram kilo veremedim..cocuklarla bas edemeyince hirsimi yemekten aliyorum..cok kotu bir durumBiz sıkı diyet yaptirmiyoruz. :) istersen tarti resminle bugün gelebilirsin. Bi arkadas daha emziyordu,65 ten 55 e dustu. O simdi korumada :)
Teklif var israr yok:)kurallarinizi azdan coktan biliyorum hergun katilim yapmak gerek ama ben malum 2cocukla zor oluyor..bide neredeyse 10gundur dikkat etmeme ragmen gram kilo veremedim..cocuklarla bas edemeyince hirsimi yemekten aliyorum..cok kotu bir durum
Emzirme döneminde işin çok kolay olur ekstra kalori harcıyorsun. Dikkat ederek bile verirsin. Sıkı diyet zaten yapma ama tatlı ekmek makarna pilav kızartma bunlardan uzak durman yeterli hem bebeğine de bi faydası yok sütün kalitesini düşürüyor.bir sorunum var asamadigim.moralim kotu oldugu zaman asiri yeme istegi oluyor.ornegin bebegimin aglama krizleri tuttugunda benimde yeme krizim tutuyo.belki bir oneriniz olur kizlar
Aferin kız dün iyiki lahmacun yemedin yoksa yedin mi ben kaçırdım mi unuttum mu :)Eki Görüntüle 2158813
Günaydın kızlar. Ya o kadar uğraştım düzelmiyor bu, ters yüklendi yine
Aynı kilomdayım. Benim için sevindirici. En azından 4 gün boyunca yediklerimi telafi edebilmişim.
İşte 60.5 geçen haftaki hedeftiOo super rakam. Hos degil mi:) gecen haftaki hedefleri de alalim cunku geriye donmek istemiyorum.
Hoş da laf mı şahane yahu bayram 3 dilim mahvetti beni söylemesi ayıp 62.2 oldumdu.Oo super rakam. Hos degil mi:) gecen haftaki hedefleri de alalim cunku geriye donmek istemiyorum.
Aynen oyle. Bizim bir saat kosarak gymde harcadigimizi sen emzirirken harcıyorsun:)emzirince ekstra kalori yakiyormis vucut 500-700kalori gibi.bunu iyi degerlendirmem lazim.bogazimi tutabilirsem..bide kizlar karin sikilastirmak.icin.neler yapa bilirim.dogumdan sonra karnim cok kotu sarkti sanki.mekik disinda ne yapabilirim.onu yapiyorum
Plank dene tüm vücudu çalıştırıyor araştır istersen hem daha az yorucu hem bence tabi kolay 20sn ile başlar yavaş yavaş artırırsın birde gün içinde karnını içeri çek çek bırak yada çek durabildiğin kadar dur ben faydasını gördüm. Birde 45derece bacak hareketi var karnı etkiliyor uzan yere kaldır bacakları düz 45derece açı ile indir kaldır alt karın kaslarında etkiliemzirince ekstra kalori yakiyormis vucut 500-700kalori gibi.bunu iyi degerlendirmem lazim.bogazimi tutabilirsem..bide kizlar karin sikilastirmak.icin.neler yapa bilirim.dogumdan sonra karnim cok kotu sarkti sanki.mekik disinda ne yapabilirim.onu yapiyorum
6 sene onceki kilondu dimi.:)Hoş da laf mı şahane yahu bayram 3 dilim mahvetti beni söylemesi ayıp 62.2 oldumdu.
Ucuz atlattım