- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.001
Neler aldin
Yok canım calısmıyorum uyuycam o saatte12 kesin saat değil canım saat 14.00 e kadar ne zaman istersen yükle bi aksilik olursa da haber verirsin mesai çıkışı yüklersin çalışıyorsun sanırım
Sana kalmış kaç kiloysan onla gel tabi bırakabiliyorsan biyerlerde şahane olur :))Hmm tamam 2ye kadarsa yüklerim. Max kaç kilo alarak dönme imkanımız var
Allah iyiliğini versin emi :))Yok canım calısmıyorum uyuycam o saatte
Yedimde yedim bayram daSana kalmış kaç kiloysan onla gel tabi bırakabiliyorsan biyerlerde şahane olur :))
Kalk wc git foto cek yükle tekrar uyu ohoooo biton işA
Allah iyiliğini versin emi :))
Menü bildirmemenden tahmin ettim ben onu çok yedi bu diyeYedimde yedim bayram da
Dönmeye yüzüm yok :/
Çocuk falan varmıydı senin 12ye kadar uyduğuna göre yok galibaKalk wc git foto cek yükle tekrar uyu ohoooo biton iş
Tanıyosun beni neler yedim tahmin edersinMenü bildirmemenden tahmin ettim ben onu çok yedi bu diye
Bekarım canım ben 21yasındayım:))Çocuk falan varmıydı senin 12ye kadar uyduğuna göre yok galiba
Bunun sonucu açıklanmadımı halazinnia
Uçuşun var gidiyorsun 24 saat ertelenmiş ne yaparsın
1. wcye gider ağlarım
2. Iade eder birde bağırırım
3. Neden böyle şeyler benim başıma geliyor diye düşünürüm
4. Umrumda olmaz beklerken oturup kitap okurum tarzında (cümleler genel anlamıyla böyle)
Eger evimin oldugu sehirde ise havaalani geri donerimzinnia
Uçuşun var gidiyorsun 24 saat ertelenmiş ne yaparsın
1. wcye gider ağlarım
2. Iade eder birde bağırırım
3. Neden böyle şeyler benim başıma geliyor diye düşünürüm
4. Umrumda olmaz beklerken oturup kitap okurum tarzında (cümleler genel anlamıyla böyle)
Mazeretler arasinda uyuyorum /uyuyordum bildiremiyorum yok mitsu.Kalk wc git foto cek yükle tekrar uyu ohoooo biton iş
Havaalanindan cikma imkanin yok ona gore cevap vereceksin.Eger evimin oldugu sehirde ise havaalani geri donerim
Degilse otel vs
Ama mutlaka sebep sorgular ve mantiksiz ise ortaligi ayaga kaldiririm
2ye kadar izin aldım 2 olmadan yüklerimMazeretler arasinda uyuyorum /uyuyordum bildiremiyorum yok mitsu.
Zaten gruba da ugramiyorsun.
Havaalanindan cikma imkanin yok ona gore cevap vereceksin.
O zaman ben de 5 te yukleyeyim isim var cunku. Televizyon izleyecegim uyar mi?2ye kadar izin aldım 2 olmadan yüklerim
Ortalikta takilabilecek yakisikli var mi bakinirdimMazeretler arasinda uyuyorum /uyuyordum bildiremiyorum yok mitsu.
Zaten gruba da ugramiyorsun.
Havaalanindan cikma imkanin yok ona gore cevap vereceksin.
Daha cok baskin olan elementlerle ilgili bu soru . Dolayisiyla yeme sekliniz de ona gore degisiyor.Ortalikta takilabilecek yakisikli var mi bakinirdim
Kendimce o ani ancak oyle atlatirim
Hayallere dalarak vs
Nasil anlamadim yavvDaha cok baskin olan elementlerle ilgili bu soru . Dolayisiyla yeme sekliniz de ona gore degisiyor.
Cevaplari inceledikten sonra daha acik sekilde yazacagim merak etme.Nasil anlamadim yavv