- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.021
Tartı işiyle fatma ilgilenmiyor mu? O sorun olur demedi ne bu hiddet anlamadım?O zaman ben de 5 te yukleyeyim isim var cunku. Televizyon izleyecegim uyar mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartı işiyle fatma ilgilenmiyor mu? O sorun olur demedi ne bu hiddet anlamadım?O zaman ben de 5 te yukleyeyim isim var cunku. Televizyon izleyecegim uyar mi?
Bekarım canım ben 21yasındayım:))
Ben seni evli sanıyordum gözümden kaçmış demek ki hasta olduğum dönem çok şey kaçırdım.Bekarım canım ben 21yasındayım:))
Bayram dolayısıyla ailecek geç uyuyoruz:) 4gibi uyuyunca sabah geç kalkıyorum Ramazandan sonra uyku düzenim hala toparlanmadı haklısın yani:)Ben seni evli sanıyordum gözümden kaçmış demek ki hasta olduğum dönem çok şey kaçırdım.
Kız insan bekarken 12ye kadar uyur mu kimseye söyleme evde kalırsın.
Şaka bir tarafa insan vücudu sabah 5 gibi uyanmaya programlı metobolik açıdan. Gün ışığı bizim vücut saatinize doğru orantılı. Eğer sen o saate uymazsan (5 de kalk demiyorum) tüm sistemi bozuyorsun. Kilo alırız cildimiz yaşlanır hücrelerimiz ölür beyin performansı düşer falan birsürü şey yani erken yatıp erken kalkanı tavsiye ederim daha dinç daha zayıf daha mutlu olursun.
Benim gerçek yaşım 34 metobolik yaşım 27 ekstra bi durum yoksa en fazla 7 saat uyurum oda nadir. 6 ile 7 arası mutlaka uyanıyorum.
Ben de bu rahatlik nereden geliyor onu anlamadim.Tartı işiyle fatma ilgilenmiyor mu? O sorun olur demedi ne bu hiddet anlamadım?
Sonuçları Lucy hesaplıyor en geç 2 de yüklensin dedik ne kadar erken o kadar iyi yani 2 yi de sabah işgüç telaş fırsat olmaz diye.Tartı işiyle fatma ilgilenmiyor mu? O sorun olur demedi ne bu hiddet anlamadım?
Ben hatirlatmalarda 12 yazdim fatma. Saatler , mazerete gore degisebilir dedim ama mazeretler arasinda "Uyku" yok uzgunum.Sonuçları Lucy hesaplıyor en geç 2 de yüklensin dedik ne kadar erken o kadar iyi yani 2 yi de sabah işgüç telaş fırsat olmaz diye.
12 kısmını ben farketmemişm canım kaptan sensin işin gücün var sonuç da. Bütün gün bizi bekleyemezsin bana uyar 12. Hatta iyi olur yarın öğleden sonra mobilya bakmaya gideceğimBen hatirlatmalarda 12 yazdim fatma. Saatler , mazerete gore degisebilir dedim ama mazeretler arasinda "Uyku" yok uzgunum.
Gece saat 11 e kadar bekliyoruz , yine bildirmeyen bir kisi cikiyor. Saat sinirlanmasi konmali ve saatler kisiye gore esnetilmemeli. Hakli mazeretler olmadigi surece tabi ki...12 kısmını ben farketmemişm canım kaptan sensin işin gücün var sonuç da. Bütün gün bizi bekleyemezsin bana uyar 12. Hatta iyi olur yarın öğleden sonra mobilya bakmaya gideceğim
Ne demek bu hangi rahatlık soru sordum cevap aldım ona göre konuştum kafamdan bişey mi yazdım? Rahat olmak rahatlık ne demek bunlar?Ben de bu rahatlik nereden geliyor onu anlamadim.
Benim de hatam var 12 kısmını gözden kaçırmışım 2 diye okuduysam demek ki.Ne demek bu hangi rahatlık soru sordum cevap aldım ona göre konuştum kafamdan bişey mi yazdım? Rahat olmak rahatlık ne demek bunlar?
*edit..fatma acıklamıs mesajı okudum keske sende bu sekilde acıklayıcı konussaydın
:) halledicez halledicez az kaldıO tamam der , yarin der ki ama ben boyle yapmadim.
Farkettiyseniz bu hafta 1kez sadece girdim gruba cok yogundum tüm hafta..Öğle arasına 12:30 da giriyoruz die , yarım saat öncesini bile çekinerek sordum Kİ , mesai bu.
Uyku mazeret olmaz Kİ
Mazeretin “m” si olmaz
Saat 12:00 zaten karar verilmişti
Karar aşamasından sora gelip, fikir beyan etmek de bana ilginç geldi
Bana düşmez ama grupta olduğuma göre ben de yorum yapabilirim
Mazeret olarak görmedim diyorsunuz ama gülerek uykuyu öne sürüyorsunuz . Bu çok aşikarFarkettiyseniz bu hafta 1kez sadece girdim gruba cok yogundum tüm hafta..
O dediğiniz karar mesajlarınıda okuyamadım gelip su saatte yazsam olur mu diye sordum fatma olur dedi. Uykumu bi mazaret bahane vs. Olarak beyan etmedim.. bana cevap vermesini bekledim cevabımı aldım,dalga geçtim gülüştük. Ha bana olmaz dese ‘ay hayır ben uyucam’mı derdim acaba???Bu kadar kesin karar oldugunu bilsem arkadaslar ben uyucam sonra foto yollarım size Demem. Diyecek türde bi insan değilim.Evet gruptasınız ama hiç bi fikriniz veya hakkımda bi bilginiz yokkende kafanıza göre yorum yapmak ne kadar doğru bunu bi sorgulayın. Eskilerden kim yazsa umrumda olmaz da daha iki kelam etmediğim birisiniz sonuçta.
Yahu iyi misin. Benim kac kere enerjimi dusurduler , dusuren tek tek gidiyor zaten. Ben dimdik ayaktayim. Onu bunu takacagima kiloma bakarim. Bu topigin amaci o.Mazeret olarak görmedim diyorsunuz ama gülerek uykuyu öne sürüyorsunuz . Bu çok aşikar
İki kelam etmememiz ve yeni olmam suç değil
Bu kadar uzatmanıza gerek yoktu mesajınızı
Kurallardan biri de polemiğe girmemekti
Ve enerjiyi düşürmemekti.
Enerjim acaip düştü
Arkadaşlar kusura bakmayın ben ayrılıyorum
Teşekkür eserin herşey için
A AklinYolu1 Muttapa7555 ve diğer arkadaşlar
Kendinize iyi bakın