- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.301
Bir gun herkes ALL- STAR li olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel bizde var
Çikolata yeme dediler ama baklava yeme demediler sonuçta
Yok öyle yarından soraBuarada yeni saatleri okudum ama bugün geç oldu benim menü, yarından sonra saatlere uyar eski düzenime dönerim artık kızlar.
Badem kilo aldirmiyor ya en kotusu sabit cikiyorsun. Kafami baska seye gommektense ye bademi gitsin diyorum.Kullanıyordum da bittiii
Aslında bende elime alınca bırakamayanlardanım fakaat frenlemeye çalışıp sayıyla yiyorum artık
AKtif uye yaziyor ya o kisma yaziyoruz. Kisiel bilgilerden girip. Hedefini de 55 diye yapistir.A AklinYolu1 önce okuyup geleyim dedim nasıl yazıyoruz kız
Uyma sen ona. Sen buyuksun.Mutfağa su almaya gitmiyorum koca tepsi orda baklava kokar mı bana kokusu geliyor nasıl bir açlıksa bende ki
Alıntıladığım üye kimUyma sen ona. Sen buyuksun.
Bu zorunlu muΛŁŁ -SТΛЯ ----> Baslangic:65.2 Ara: 59.4 Hedef :55 gibiii..
Acken ben de uyuyamazdim. O yuzden salatayi yapistiriyorum mideye. Sussun diye.Hayır açken uykum da gelmiyor
Yani o mecburi degil. Seninkide ciks olmus.Alıntıladığım üye kim
Bu zorunlu mu
Mesela benim başlangıç 61.9 hedefim 61
Hedefime çok yakınım
Acken ben de uyuyamazdim. O yuzden salatayi yapistiriyorum mideye. Sussun diye.
Iki domates kekikle acaip doygunluk hissi veriyor. Yerseeen.
Yani o mecburi degil. Seninkide ciks olmus.
Alintiladigim derken.
Badem alamadim misafir geldi
Allah im ya dondurma diyor hala. Hem de cikolatali.Akşam yemeğine ek bir cikolalatali tekli dondurma yedim.Badem alamadim misafir geldi.En yakin zamanda alinacak
Acken ben de uyuyamazdim. O yuzden salatayi yapistiriyorum mideye. Sussun diye.
Iki domates kekikle acaip doygunluk hissi veriyor. Yerseeen.
Yani o mecburi degil. Seninkide ciks olmus.
Alintiladigim derken.
ΛŁŁ -SТΛЯ ——> yanlış yere yazmışsınızAkşam yemeğine ek bir cikolalatali tekli dondurma yedim.Badem alamadim misafir geldi.En yakin zamanda alinacak