- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.101
Hoşbulduk
Teşekkür ederiz
Yaktığım kalorileri de yaZsam sorun olmaz değil mi
Arkadaşlara da fikir olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk
Valla mı diyon vedalaştığını varsayıyorum:))
Ben de kadayıf yedim kahvaltı niyetine (üstüne 100 gram kaymakla)
Afiyet olsun. Son kadayıfin :) Sen bu gidişle zor 66 olursun. Iki gun kaldi. 66.1 olsan listeye giremezsin:) 65.9 olsan da olur:)
Ben de kadayıf yedim kahvaltı niyetine (üstüne 100 gram kaymakla)
Tak kulaklığı aç müziği uy tempoya kimseyi fatketmezsin ben öyle yapıyordum.Canım yoğurtlu kabağı çok beğendim evde dereotu yoktu nane koydum içine. Yürüyüş yapayım diyordum yağmur yağıyor bir de etrafımda bana eşlik edecek kimse yok tek başıma çıkınca utanıyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyorum
Bu arada dereotunu o kadar seviyorum KİCanım yoğurtlu kabağı çok beğendim evde dereotu yoktu nane koydum içine. Yürüyüş yapayım diyordum yağmur yağıyor bir de etrafımda bana eşlik edecek kimse yok tek başıma çıkınca utanıyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyorum
Aynı anda bi tiramisu , bir cheseecake söyleyip yediğimi biliyorum . Gerçi 2-3 kere yaptımValla mı diyon vedalaştığını varsayıyorum:))
Sunu gormemis olayim.
Yok yok olurumAfiyet olsun. Son kadayıfin :) Sen bu gidişle zor 66 olursun. Iki gun kaldi. 66.1 olsan listeye giremezsin:) 65.9 olsan da olur:)
Konu dışı mesaj :))Bişi sorcam size yaaa aranızda lazer epilasyona giden gitmiş var mı
Tüyler için makina alıcam ama ne alsam bilemedim
Neler yedik neler ben mesela 4 hamburger menüyü gömer üstüne birde tatlı yerdim 2 somun ekmekten bol malzemeli tost yapar yerdim kahvaltıda ama şimdi kabak yiyorum:)))Aynı anda bi tiramisu , bir cheseecake söyleyip yediğimi biliyorum . Gerçi 2-3 kere yaptım
Ama beynimde bitirdim Şu saat itibariyle
Kahvaltıyı hazırlayana dedim koyma şunu önüme diye
Artik o karmasik ilişkini bitir.sen artik bekarsin ve sebzelerle takikiyorsun:)Yok yok olurum
Çünkü aç karnına da farkediyor
Bu hayatımdaki ikinci diyetim
Başarırım Allah’ın iZniyle
3 gün daha daha çok sıkmam lazım
Ev tipi olan makinaları soruyorsan pek iyi yorum yok onlarla ilgili canım internetten araştır özellikle forumlara bak.Bişi sorcam size yaaa aranızda lazer epilasyona giden gitmiş var mı
Tüyler için makina alıcam ama ne alsam bilemedim
Kim hazırladı getir dövelim.Kahvaltıyı hazırlayana dedim koyma şunu önüme diye
Benden de ayni anda nutella + fistikli helva +patlamis misir gelsin. Butun insulin direnci olanlar buraya :))Aynı anda bi tiramisu , bir cheseecake söyleyip yediğimi biliyorum . Gerçi 2-3 kere yaptım
Ama beynimde bitirdim Şu saat itibariyle
Elimizdeki pirasalarla giriselim ona :)Kim hazırladı getir dövelim.
İyi fikir biz bu kızı uzak tutmaya çalışıyoruz sen niye önüne koyuyon diye:)) bi sonraki sabah pırasa kavurup koysun önüne...Elimizdeki pirasalarla giriselim ona :)
Canım yoğurtlu kabağı çok beğendim evde dereotu yoktu nane koydum içine. Yürüyüş yapayım diyordum yağmur yağıyor bir de etrafımda bana eşlik edecek kimse yok tek başıma çıkınca utanıyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyorum
Elimizdeki pirasalarla giriselim ona :)
Yenge bahane nutella sahane diyorsun:)Yengem geldi bugün misafirliğe çocuklara koymuş da Benim gözler mide odak yaptı nutellayı