Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

@Sena616 ve Cascade_ Cascade_ aramıza hoşgeldiniz çarşambaya hedefe ulaşıp aramıza katılacağınıza inanıyorum menü bildirimi günlük ve toplu halde tartı fotosu çarşamba günü
Beni etiketlerseniz acaip mutlu olurum araya kaynamasın bazen muhabbet yoğun oluyor mesajlara karışır gider maazallah
Hoşbulduk
Teşekkür ederiz
Yaktığım kalorileri de yaZsam sorun olmaz değil mi
Arkadaşlara da fikir olabilir

Canım yoğurtlu kabağı çok beğendim evde dereotu yoktu nane koydum içine. Yürüyüş yapayım diyordum yağmur yağıyor bir de etrafımda bana eşlik edecek kimse yok tek başıma çıkınca utanıyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyorum
Tak kulaklığı aç müziği uy tempoya kimseyi fatketmezsin ben öyle yapıyordum.

Canım yoğurtlu kabağı çok beğendim evde dereotu yoktu nane koydum içine. Yürüyüş yapayım diyordum yağmur yağıyor bir de etrafımda bana eşlik edecek kimse yok tek başıma çıkınca utanıyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyorum
Bu arada dereotunu o kadar seviyorum Kİ
Artık alıştım , dereotsuz salata düşünemiyorum
Bu kadar mı yakışır

Aynı anda bi tiramisu , bir cheseecake söyleyip yediğimi biliyorum . Gerçi 2-3 kere yaptım
Ama beynimde bitirdim Şu saat itibariyle
Neler yedik neler ben mesela 4 hamburger menüyü gömer üstüne birde tatlı yerdim 2 somun ekmekten bol malzemeli tost yapar yerdim kahvaltıda ama şimdi kabak yiyorum:)))

Şöyle düşün kalori saydığın için nacizane tavsiyem tatlıya hamur işine harcayacağın kalori hakkını doyurucu ve sağlıklı şeylere ayır hem tok kal hem kilo ver hem sağlıklı ol. İdeal kilomuza gelince arada tatlıda yiyeceğiz hamburger de ama hergün her dakika değil ki normalize o zaten. İnan bana bi küçük bedene sığabilmek kadayıfın verdiği zevkten katkat fazlasını veriyor ve kalıcı bir mutluluk

Son düzenleme:
Kahvaltıyı hazırlayana dedim koyma şunu önüme diye :KK43:

Her önümüze konani yemeyelim lutven:)

Lazer yerine evde yapıyorum ben ama marka olarak oneremem tr de oldugunu sanmiyorum.

Burada lazer topikleri var. Bakabilirsin. Iyi arastir. Tarti almaya benzemiyor.

Yok yok olurum
Çünkü aç karnına da farkediyor
Bu hayatımdaki ikinci diyetim
Başarırım Allah’ın iZniyle
3 gün daha daha çok sıkmam lazım:KK17:
Artik o karmasik ilişkini bitir.sen artik bekarsin ve sebzelerle takikiyorsun:)

Bişi sorcam size yaaa aranızda lazer epilasyona giden gitmiş var mı
Tüyler için makina alıcam ama ne alsam bilemedim
Ev tipi olan makinaları soruyorsan pek iyi yorum yok onlarla ilgili canım internetten araştır özellikle forumlara bak.

Ben gitmedim çok bi bilgim yok

Yoğurtlu kabak derken
Kabağı haşladınız mı kızarttınızmı
:KK43:

X