Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Her önümüze konani yemeyelim lutven:)

Lazer yerine evde yapıyorum ben ama marka olarak oneremem tr de oldugunu sanmiyorum.

Burada lazer topikleri var. Bakabilirsin. Iyi arastir. Tarti almaya benzemiyor.

Artik o karmasik ilişkini bitir.sen artik bekarsin ve sebzelerle takikiyorsun:)

Kadın olmak ne zor ne zahmetli iş kilosu lazeri uff :KK70:

Lazere gidiyorum
Tüylrri makina ile sıfıra vur diyo da öle makina bulamadım ben
Lazere gidiyorsan tuyler onceki günden jilete vurulmali. Evdeki lazer sistemleri de oyle.

Yiyelim guzelleselimmm
Anladin sen oniii
Latte ve patatesle gunu kurtariyorum. :) bu hafta cok az yedin bakalim tarti günü nasil cikacak.

Neler yedik neler ben mesela 4 hamburger menüyü gömer üstüne birde tatlı yerdim 2 somun ekmekten bol malzemeli tost yapar yerdim kahvaltıda ama şimdi kabak yiyorum:)))

Şöyle düşün kalori saydığın için nacizane tavsiyem tatlıya hamur işine harcayacağın kalori hakkını doyurucu ve sağlıklı şeylere ayır hem tok kal hem kilo ver hem sağlıklı ol. İdeal kilomuza gelince arada tatlıda yiyeceğiz hamburger de ama hergün her dakika değil ki normalize o zaten. İnan bana bi küçük bedene sığabilmek kadayıfın verdiği zevkten katkat fazlasını veriyor ve kalıcı bir mutluluk
Teşekkür ederim haklısınız
Hep beraber edelim mücadelemizi
Doyurucu gıdalar yemem lazım evet

Kızlar aklıma parlak bir fikir geldi
İsteyen katılabilir bana
A)Duş almak
B)Mutfak işi
C) evi süpürmek
D) dans etmek
E) egzersiz yapmak (basit hareketlerle)
F) yürüyüş (hafif tempo)
İsteyenler şıkkını seçsin
Ve 15 dak-1 saat arası kronomometreler çalışsın
Aynı anda başlayalım
1 saat sora dönelim buraya

Kızlar aklıma parlak bir fikir geldi
İsteyen katılabilir bana
A)Duş almak
B)Mutfak işi
C) evi süpürmek
D) dans etmek
E) egzersiz yapmak (basit hareketlerle)
F) yürüyüş (hafif tempo)
İsteyenler şıkkını seçsin
Ve 15 dak-1 saat arası kronomometreler çalışsın
Aynı anda başlayalım
1 saat sora dönelim buraya
Benimki ders yapmak olacak. Siz gidin arkanizdan gelirim. :KK70:

Aynı anda yazmışız :) şu yarışı halledelim o zaman üstüne tanışma Faslı olsun

Kilo vermeden tanismam mi diyorsun. :KK70:

Tanıtayım canım ismim sena 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim beğendiğim kıyafetlerin içine giremeyince kilo vermeye karar verdim, boyum 1.70 siz sorun ben cevaplayım aklıma bunlar geldi sadece :KK70:

Tanıtayım canım ismim sena 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim beğendiğim kıyafetlerin içine giremeyince kilo vermeye karar verdim, boyum 1.70 siz sorun ben cevaplayım aklıma bunlar geldi sadece :KK70:
Boy iyiymis. Biraz kilo versen cillop gibi olursun. :KK70:
Ne dersi bu başkan aydınlat bizi sınava mı çalışıyorsun başarılar diliyoruz
Sagol canim. Bu aralar 7 kursa birden gidiyorum. Biri botanik, biri web design, otekiler daha cok taki , zumba filan. :KK8:

Notlarimi geciriyorum, arada testler oluyor. Strese giriyorum latte iciyorum ama azalttim beee yaaa. Kafeinsiz de iyiymis. :KK70:

Yoğurtlu kabak derken
Kabağı haşladınız mı kızarttınızmı
:KK43:
Kabağı rendelerdik çiğ yani ama çiğ yiyemem dersen biraz yanmaz tavada sotele rende yaptıktan sonra. Üstüne yoğurt sarımsak ve dereotu isteğe başlı tabi pulbiber nane kekik artık ne setorsan 2 de ceviz oh mis gibi öğün sana

Lazere gidiyorum
Tüylrri makina ile sıfıra vur diyo da öle makina bulamadım ben
Jiletle al diyorlar burdakiler koz makina falan hiç duymadım benim dandik bi makinam var traş başlığı var hiç kullanmadım ama nasıl bilmiyorum o tarz bişey mi aradığın öyle ise uygun fiyatlı bulursun ben 30tl almıştım 5 yıl önce

Boy iyiymis. Biraz kilo versen cillop gibi olursun. :KK70:

Sagol canim. Bu aralar 7 kursa birden gidiyorum. Biri botanik, biri web design, otekiler daha cok taki , zumba filan. :KK8:

Notlarimi geciriyorum, arada testler oluyor. Strese giriyorum latte iciyorum ama azalttim beee yaaa. Kafeinsiz de iyiymis. :KK70:
Ahh verebilsem her sene başlıyorum işte sonra başladığım noktaya geri dönüyorum.Maşallah baya hareketli yaşantın varmış heveslendim, tarçınlı süt latteden daha güzel gelmeye başladı

X