- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.021
Sevdigimden sekerim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdigimden sekerim .
Nasrettin hocanın karısına dediği gibi sende haklısın canım sen mezun olursan biz naparız ayol hadi kalk kendine bi çay bisküvi koy:))Ağzımı açınca ikna olabileceği şeyler yiyorum
Zaten şu yazdığın gibi azimli olsam 600 kere mezun olmuştum
Ahahaha valla nasıl kaçtı iştahım şu anYok yok bu kez iyi gidiyorsun. Neden o kadar dedim . Kendine gore az yiyorsun yani.
Sindy asiri dozda sebze alarak ortadan kayboldu.
Ahahahaahh işte şimdi aynı dili konuşuyoruzNasrettin hocanın karısına dediği gibi sende haklısın canım sen mezun olursan biz naparız ayol hadi kalk kendine bi çay bisküvi koy:))
Latte mi o. Latte gorunce gozleri piril piril parlayan lucy.
Biliyor musun durustluk de kilo verdiriyormus.(kulliyennn yalannn) Kafamda zumba sarkilari gayet iyiyim bugun.Ahahaha valla nasıl kaçtı iştahım şu an
(Yalan)
Şöyle bir hafta dayansan tatlı şeyler yemesen bak nasıl kolay gelecek çikolatayı bırakmak...Ahahahaahh işte şimdi aynı dili konuşuyoruz
Maydanoz suyuLatte mi o. Latte gorunce gozleri piril piril parlayan lucy.
Zumbaaaa aaaaa zumbaaaa eeeeeBiliyor musun durustluk de kilo verdiriyormus.(kulliyennn yalannn) Kafamda zumba sarkilari gayet iyiyim bugun.
Anında çarpılırım tövbe estŞöyle bir hafta dayansan tatlı şeyler yemesen bak nasıl kolay gelecek çikolatayı bırakmak...
Bende çok yerdim çikolata hergün kare olanlar varya 80grlık onlardan mutlaka 1 paket biterdi hatta bazen 2. Diyetisyene gittim bana ne yemesem mutsuz olursun dedi yapıştırdım çikolata cevabını. Günde 2 küçük kare verdi kabus gibi bir hafta geçirdim etrafa saldırıyordum sinirden. Sonra 2günde 1e düşürdüm sonra aşırı tatlı gelmeye başladı şimdi yüzde 80 kakaolular bile tatlı geliyor yemiyorum.
Benim bi arkadaşım yemin etmişti tatlı yememeye... Sonra da oruç tutsam olur mu yeminimi bozunca diye soruyordu:)))
Sende mi yemin etsen :)))
Maydanoz suyu
O ne yav
Ben cok karisik bir insanim , hem latte duskunuyum hem sogan icerim, hem biber suyu, hem brokoli suyu, spirulina suyu ama onu ben bile icmem.
Ben de soganin kendisini yemem . Beni muzeye gotursunler.O ne yav
Ben sularını içmem bizzat kendilerini yerim
Mesela soğan yerim ekmeğin arasına soğan domates köfte falan
Ben sahsen ac olsam uykum gelmez. Demek ki toksun.Tüm gün camış gibi uyudum yinede uykum var bu nedir yahu
Sen yeminden önce ufaktan ufaktan azalt bari önce çarpılma durduk yere.Anında çarpılırım tövbe est
Ya bende geçen hafta aşırı yemedim
Bayram ya çikolatalar elimin altında bi tane aromalı vardı onun kökünü kuruttum bugün yemedim mesela
Sen sıvıları seviyorsun soğan suyu şahane :))))
Ben cok karisik bir insanim , hem latte duskunuyum hem sogan icerim, hem biber suyu, hem brokoli suyu, spirulina suyu ama onu ben bile icmem.
Ayyy uyumak için ne açlık dinlerin ne susuzluk ne yastık isterim ne yorgan... tabi uykum varsa bazende yarasa gibi bütün geceyi ayakta geçiriyorum.Ben de soganin kendisini yemem . Beni muzeye gotursunler.
Ben sahsen ac olsam uykum gelmez. Demek ki toksun.
Sen yeminden önce ufaktan ufaktan azalt bari önce çarpılma durduk yere.
Bayramda iyi kötü hepimizde kaçamak olacaktı zaten.
Lucy hariç pizzaya karşı savaş içinde kazanacak gibi duruyor
Sen bizi dinlemiyorsun ki yahu.Az yiyince vucut kendini korumaya alip kalori yakimini azaltirmiş.kilo verme dururmuş.
Çok yiyince vucut yaga cevirip depolarmiş.
Yani yesem de yemesemde kilolara mahkumum.
Off yaaa yaşli olmak ta zormuş.
18 yildir yaşli ve obezim daaaa.
Ben ac olayim yatamam ki. Donup dururum. Patatesi niye yiyorum saniyorsun. Ha badem de ayni etkiyi yapiyor.Ayyy uyumak için ne açlık dinlerin ne susuzluk ne yastık isterim ne yorgan... tabi uykum varsa bazende yarasa gibi bütün geceyi ayakta geçiriyorum.
Ben acıkınca yememek için uyuyanlardanım kız :))