Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ahahahaahh işte şimdi aynı dili konuşuyoruz:KK70:
Şöyle bir hafta dayansan tatlı şeyler yemesen bak nasıl kolay gelecek çikolatayı bırakmak...

Bende çok yerdim çikolata hergün kare olanlar varya 80grlık onlardan mutlaka 1 paket biterdi hatta bazen 2. Diyetisyene gittim bana ne yemesem mutsuz olursun dedi yapıştırdım çikolata cevabını. Günde 2 küçük kare verdi kabus gibi bir hafta geçirdim etrafa saldırıyordum sinirden. Sonra 2günde 1e düşürdüm sonra aşırı tatlı gelmeye başladı şimdi yüzde 80 kakaolular bile tatlı geliyor yemiyorum.

Benim bi arkadaşım yemin etmişti tatlı yememeye... Sonra da oruç tutsam olur mu yeminimi bozunca diye soruyordu:)))

Sende mi yemin etsen :)))

Şöyle bir hafta dayansan tatlı şeyler yemesen bak nasıl kolay gelecek çikolatayı bırakmak...

Bende çok yerdim çikolata hergün kare olanlar varya 80grlık onlardan mutlaka 1 paket biterdi hatta bazen 2. Diyetisyene gittim bana ne yemesem mutsuz olursun dedi yapıştırdım çikolata cevabını. Günde 2 küçük kare verdi kabus gibi bir hafta geçirdim etrafa saldırıyordum sinirden. Sonra 2günde 1e düşürdüm sonra aşırı tatlı gelmeye başladı şimdi yüzde 80 kakaolular bile tatlı geliyor yemiyorum.

Benim bi arkadaşım yemin etmişti tatlı yememeye... Sonra da oruç tutsam olur mu yeminimi bozunca diye soruyordu:)))

Sende mi yemin etsen :)))
Anında çarpılırım:KK70: tövbe est:KK70:
Ya bende geçen hafta aşırı yemedim
Bayram ya çikolatalar elimin altında bi tane aromalı vardı onun kökünü kuruttum:KK70: bugün yemedim mesela:KK70:

Ben cok karisik bir insanim , hem latte duskunuyum hem sogan icerim, hem biber suyu, hem brokoli suyu, spirulina suyu ama onu ben bile icmem. :KK70:
O ne yav:KK70:
Ben sularını içmem bizzat kendilerini yerim
Mesela soğan yerim ekmeğin arasına soğan domates köfte falan:KK70:

Anında çarpılırım:KK70: tövbe est:KK70:
Ya bende geçen hafta aşırı yemedim
Bayram ya çikolatalar elimin altında bi tane aromalı vardı onun kökünü kuruttum:KK70: bugün yemedim mesela:KK70:
Sen yeminden önce ufaktan ufaktan azalt bari önce çarpılma durduk yere.
Bayramda iyi kötü hepimizde kaçamak olacaktı zaten.
Lucy hariç pizzaya karşı savaş içinde kazanacak gibi duruyor

Az yiyince vucut kendini korumaya alip kalori yakimini azaltirmiş.kilo verme dururmuş.
Çok yiyince vucut yaga cevirip depolarmiş.
Yani yesem de yemesemde kilolara mahkumum.
Off yaaa yaşli olmak ta zormuş.
18 yildir yaşli ve obezim daaaa.

Ben de soganin kendisini yemem . Beni muzeye gotursunler. :KK70:

Ben sahsen ac olsam uykum gelmez. Demek ki toksun. :KK70:
Ayyy uyumak için ne açlık dinlerin ne susuzluk ne yastık isterim ne yorgan... tabi uykum varsa bazende yarasa gibi bütün geceyi ayakta geçiriyorum.

Ben acıkınca yememek için uyuyanlardanım kız :))

Bu nasil vucut tipidir.gobeğim ne kadar one doğruysa bel bolgemde o kadar içe çokuk.
Popo ne kadar disardaysa ön tarafta o kadar içerde.yani ege bolgesi gibi zikzakli ,girintili cikintili bir vucut oluşturdum 18 yilda

Sen yeminden önce ufaktan ufaktan azalt bari önce çarpılma durduk yere.
Bayramda iyi kötü hepimizde kaçamak olacaktı zaten.
Lucy hariç pizzaya karşı savaş içinde kazanacak gibi duruyor

Benim de canim tatli degil, pizza istiyor pilav istiyor ama yemezler. :KK70:
Az yiyince vucut kendini korumaya alip kalori yakimini azaltirmiş.kilo verme dururmuş.
Çok yiyince vucut yaga cevirip depolarmiş.
Yani yesem de yemesemde kilolara mahkumum.
Off yaaa yaşli olmak ta zormuş.
18 yildir yaşli ve obezim daaaa.
Sen bizi dinlemiyorsun ki yahu. :KK12:
Ayyy uyumak için ne açlık dinlerin ne susuzluk ne yastık isterim ne yorgan... tabi uykum varsa bazende yarasa gibi bütün geceyi ayakta geçiriyorum.

Ben acıkınca yememek için uyuyanlardanım kız :))
Ben ac olayim yatamam ki. Donup dururum. Patatesi niye yiyorum saniyorsun. Ha badem de ayni etkiyi yapiyor. :dondurma:

X