- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.821
Ben menünde sakıncalı birşey görmüyorum neden bu kadar moralini bozuyorsun ki ben yaklaşık 1 aydır hastalıkla boğuşuyorum ve malesef yaklaşık 3 haftasını meyve yiyerek atlattım ama yine de kilo gitti. Emin ol senin yediklerinden kat kat fazlaydı.N nscckts
14.06.2018
Sabah
5 ceviz peynir,zeytin(yesil,siyah),domates,salatalik,cay
Ara
Kahve,yesilcay, zorunlu iki seftali
Oğlen 3_4 kasik bamya yemegi,yogurt iki dilim tam buğday ekmeği aci yesil biber 1 tane
Aksam
Salata
İki uc dilim sazan tava(sazan dolapta vardi.bitince daha almam.tavadan baskada olmuyor cunku)
Çay
Geçmiş olsun canımMrblar N nscckts
yazdiklarini okudum.mantikli,ders veriyor.ornek oluyor.emeğine sağlik.çok tesekkur ederim.
Bu sabah ekmek yemeden cevizle yapayim dedim kahvaltimi.
Tokluk sekerim cok dustu.elim ayagim titredi,ter bosaldi.canim cekiliyor gibi oldum.cunku ilacta kullaniyorum ya onun etkisiyle heralde.tatli,seker yiyemedigim icin iki şeftaliyle kendime geldim.
Çok uzuldum sonra.yaa ben kilo veremeyecek miyim dedim.yemesem hasta yersem şişman oluyorum.
Moralim yine bozuldu.
Birde tabi bayram telaşi... Kosturuyorum.
Bayram sonu birdaha gozden gecireyim yazdiklarini.
Yani BKİ: 36 lardayim.obezim.ileri orta yaslardayim.benim sansim biraz daha zor gibi.
Şuan menumu yazip cikmam lazim.
Simdiden herkese iyi bayramlar
Yarin da inş.bu saatlerde yazarim.
Ayy gercek yazinin gozunu seveyim gozum gonlum acildi ne sıkılmısım dijital yazıya Hem yanlis yazma ihtimali 0
Yok gözüm süper.Gozum gönlüm açıldı resmen.Bir bıkmışımki.Eline saglik mac .
Eskiden bakkal defterleri vardi. Veresiye kilo gibi olmus.
Ben cibik gibiydim ,basen yok bende.Ama belim karnım zaafli bölgelerim.Kilo alsam hop oralar şişiyor.zayifken oralar gidiyor oldukça ama yine de cibik olmanin ozelliklerini bozuyor:)Niye bu bel ve karin sismesi yaa niyeki..Oralar olmasa normal sayılırdim ne güzel.Cok farkederdi.Ben 34 bedenkende çıbık değildim malum basenlerim ayrı bir cumhuriyet heeeep biz burdayiz diyorlar
Hedef kilolar kalsin.Motive ediyor.Amacina uygun.Herkesin kilosunu tahmin etme saçmaydı.Ben kendi kilomu öncesi sonrasını zor hatırlarken gereksiz kafa yorucuydu. En iyi yarışma da bu yarışma oldu.Amacina uygun.Arkadaslar su konuda bir oylama yapalim. Ucunden birini secip beni etiketleyiniz.
1- Hedef kupalar beni daha cok strese sokuyor ve kalksin diyenler .
2 - Hedef kupalar motivasyonumuzu arttiriyor diyenler.
3 - Beni etkilemiyor, olsa da olur olmasa da diyenler.
Bu konudaki goruslerinizi merak ediyorum.
Sen haftalık bildiriyordun zaten iyi oldu sana:)Hedef kilolar kalsin.Motive ediyor.Amacina uygun.Herkesin kilosunu tahmin etme saçmaydı.Ben kendi kilomu öncesi sonrasını zor hatırlarken gereksiz kafa yorucuydu. En iyi yarışma da bu yarışma oldu.Amacina uygun.
Ama hergun bildirmek strese sokuyor beni tabi:)Duzenli kuralli isler insani degilim nedense is yorgunlundan herhalde:)Unutkan insanım dunku yedigini unutanlardan hep yorgunluktan ve kafamı az yormayı şiar edinmiş insanım is yoğunluğundan dinlenebilmek icin:)O zorluyor:)
A AklinYolu1 kaptanım
Ben de kac gundur pizza. 5 hafta yok ama:)
Ben neden unutuyorum ya menü bildirmeyi:/
Kızlar elim yandı kimyasaldan cok sükür ciddi degil parmagım ..menüyü unuttum yine