- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.921
antepde yasıyorum
karsımda baklavacı kebapcı pastane lokanta dondurmacı var
hergun mısafırım var mısafırım geldıgınde nasıl sofra hazırladıgımı hepınız gordunuz dun baklava actım
yemedım
irade karakter meselesıdır
guclu durursanız eger olur
bır gunde kestım herseyı bır gunde
nasıl yedıgımı anlattım sıze 150 kıloda olsam burda neden 150 kılosun da demez kımse normal burda tombıs olmak cok yemek cunku herkes yıyor
ıradesını tutamayan bogazını tutamayan ınsan ayyy senın dıyetın cok zor dıyor
dıyorum nesı zor
kahvaltı yapmak catlayana kadar doymak mı zor
yumurta peynır zeytın 1 tabak salata 1 lıtre ayran 1 cay bardagı dolusu kuruyemıs sınırsız cay kahve et balık corba bunlar sınırsız
bu mu zor
ılla ekmek mı seker mı pırınc mı yemek lazım
seker hastası çölyak hastası napsın ölsun mu ?
sızın saglıktan anladıgınız yok dıyorum ve abur cuburları yıyenlere artık acıyorum bana o eskı ıradesız halımı hatırlatıyorlar
umarım benım dıyetıme zor dıyenler tartıda error kılosunu gorup s abaha kadar aglayıp 1 gunde kesmek zorunda kalmazlar !
yıyın yıyın
can bogazdan cıkar bunu unutmayın
karsımda baklavacı kebapcı pastane lokanta dondurmacı var
hergun mısafırım var mısafırım geldıgınde nasıl sofra hazırladıgımı hepınız gordunuz dun baklava actım
yemedım
irade karakter meselesıdır
guclu durursanız eger olur
bır gunde kestım herseyı bır gunde
nasıl yedıgımı anlattım sıze 150 kıloda olsam burda neden 150 kılosun da demez kımse normal burda tombıs olmak cok yemek cunku herkes yıyor
ıradesını tutamayan bogazını tutamayan ınsan ayyy senın dıyetın cok zor dıyor
dıyorum nesı zor
kahvaltı yapmak catlayana kadar doymak mı zor
yumurta peynır zeytın 1 tabak salata 1 lıtre ayran 1 cay bardagı dolusu kuruyemıs sınırsız cay kahve et balık corba bunlar sınırsız
bu mu zor
ılla ekmek mı seker mı pırınc mı yemek lazım
seker hastası çölyak hastası napsın ölsun mu ?
sızın saglıktan anladıgınız yok dıyorum ve abur cuburları yıyenlere artık acıyorum bana o eskı ıradesız halımı hatırlatıyorlar
umarım benım dıyetıme zor dıyenler tartıda error kılosunu gorup s abaha kadar aglayıp 1 gunde kesmek zorunda kalmazlar !
yıyın yıyın
can bogazdan cıkar bunu unutmayın