Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

antepde yasıyorum
karsımda baklavacı kebapcı pastane lokanta dondurmacı var
hergun mısafırım var mısafırım geldıgınde nasıl sofra hazırladıgımı hepınız gordunuz dun baklava actım
yemedım

irade karakter meselesıdır
guclu durursanız eger olur

bır gunde kestım herseyı bır gunde
nasıl yedıgımı anlattım sıze 150 kıloda olsam burda neden 150 kılosun da demez kımse normal burda tombıs olmak cok yemek cunku herkes yıyor

ıradesını tutamayan bogazını tutamayan ınsan ayyy senın dıyetın cok zor dıyor

dıyorum nesı zor

kahvaltı yapmak catlayana kadar doymak mı zor
yumurta peynır zeytın 1 tabak salata 1 lıtre ayran 1 cay bardagı dolusu kuruyemıs sınırsız cay kahve et balık corba bunlar sınırsız
bu mu zor

ılla ekmek mı seker mı pırınc mı yemek lazım
seker hastası çölyak hastası napsın ölsun mu ?
sızın saglıktan anladıgınız yok dıyorum ve abur cuburları yıyenlere artık acıyorum bana o eskı ıradesız halımı hatırlatıyorlar

umarım benım dıyetıme zor dıyenler tartıda error kılosunu gorup s abaha kadar aglayıp 1 gunde kesmek zorunda kalmazlar !

yıyın yıyın

can bogazdan cıkar bunu unutmayın

Simdi vertigo icin hastahaneye gidiyorum. . Yarina kadar yetistirmem gereken bir suru odevim var , + internetim kopuk calisiyor. O nedenle az girerim internete. Bugunku menumu yazdim ,yarin da yazar cikarim.

Kiraz sapı ve mısır püskülü çayı da iyi geliyor, maydonoz suyuna göre daha içilebilir bir alternatif bence, sen içebiliyor musun bilmiyorum ama ben 1 kez baktım tadına daha da içmem o suyu herhalde:olamaz:
Birde bol su tabiki:KK5:
Bu iki diuretiklerden biri vucuttan faydali olan mineralleride supuruyormus.digeri sadece suyu atiyormus.
Biri yuk.tansiyonu tetiklermis.
Ama hangisi neydi unutmusum.
Odem icin pek basvurmuyorum.bol su iş goruyor.zaten cay da diuretik.

Kizlarr,
Benim annem tip 2 dr. listesine haftada 1 hastanmis patates eklemisti sadece.yine haftada 1 tatli kasigi babamin kendi urettigi kovanlardan aldigi baldan yiyebilirdi.
Recel yasakti.pekmez yasakti.
Pirinc yok bulgur serbestti.
Yumurtanin sarisini hala yemez yasakti diye.

Birde ben o gun yarim ekmek kasarli,mayonez,ketcapli tursulu tost yiyecektim.onun yerine 4-5 dairelik haslanmis sade patatesle yogurt peynir yedim.
İkiside kotu olsa bile daha az zararla kapatyigimi dusunuyorum.
Sagolsun koc uyardi.bende misafirdim dinledim ev sahibini

Arkadaslar,
Gece yogurt zerdecal karabiber acibiber karisimi tukettim.ya inanilmaz bir ferahlik verdi.

Diyorum ki kurallara aykiri degilse hepimiz bir hafta ayni seyi yapsak.
Tabi alerjisi,yemeyeni,yada sakincasi var mi bilmiyorum.
Yogurtlarimizi,baharatimizi hazirlayip dolaba koyalim.gece karistirip birkac kasik tuketip yatalim.

Simdi vertigo icin hastahaneye gidiyorum. . Yarina kadar yetistirmem gereken bir suru odevim var , + internetim kopuk calisiyor. O nedenle az girerim internete. Bugunku menumu yazdim ,yarin da yazar cikarim.
Geçmiş olsun. Acil şifalar inşallah

Ortam fazla gerilmiş...acayip suçlu hissettim şimdi. A AklinYolu1 N nscckts

Nisa çok hoşsun. Sevdiğinden, endişelendiğinden azarlayan bir anne gibi :KK48:

Burada hep beraber eğleniyoruz, birbirimize destek oluyoruz. Kırgınlıklar, küslükler olmasın inşallah :KK68:

Tabii ki herkes önce kendi vücudunu tanayacak, ne yarıyor ne yaramıyor bilecek. Yoksa kimse o bana bunu ye dedi diye atlamaz diye düşünüyorum.

Bana mesela domates yaramıyor.

Ahh menum unutuyordum.
İftar
Azcik etli bezelye,belki yarim karniyarik(pek sanmiyorum)yogurt,zeytin,peynir,domates,salatalik,cay,meyve(azcik)
Sahur
Yogurt,yumurta,peynir salatalik domates erik az ekmek

Burada hep beraber eğleniyoruz, birbirimize destek oluyoruz. Kırgınlıklar, küslükler olmasın inşallah :KK68:

Tabii ki herkes önce kendi vücudunu tanayacak, ne yarıyor ne yaramıyor bilecek. Yoksa kimse o bana bunu ye dedi diye atlamaz diye düşünüyorum.

Aynen badem ve sarimsak ta bana yaramiyor.hasta olurum hemen

Merhaba arkadaslar, sonunda uye oldum buraya :)) hatta sirf bu diyet grubuna girebilmek icin uye oldum desem yalan olmaz ,nasil katiliyoruz, nasil yuruyor burada isler biraz yardimci olabilir misiniz? ben de kilo vermek istiyorum (15 kilo kadar) 2 ay sonra da dugunum var cok stres yapiyorum :110:

Aynen badem ve sarimsak ta bana yaramiyor.hasta olurum hemen
oo onlara hiç değinmedim bile. Sarımsak tansiyonumu düşürüyor. Çiğ fındık yersem ölebilirim belkide. Bir kere birisi başureye katmış, anlamadım. Boğazlarım falan şişti, nefes alamadım.

Domatesi kilo açısından dedim. Hem kilo aldırıyor hem karın ağrısı yapabiliyor bana.

domates bana da yaramıyor ya ne zaman yesem ödem tutuyorum resmen
gıda ıntoleransı testı yaptırcam ben cok basıt bır seye karsı bıle ıntoleransımız olabılırmıs buda kılo vermede zorluk sıskınlık yaparmıs
kontrolume 1 ay var doktora gıttıgımde ıstıcem bu testı kesın domatese karsı cıkacak emınım

X