- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
domates bana da yaramıyor ya ne zaman yesem ödem tutuyorum resmen
gıda ıntoleransı testı yaptırcam ben cok basıt bır seye karsı bıle ıntoleransımız olabılırmıs buda kılo vermede zorluk sıskınlık yaparmıs
kontrolume 1 ay var doktora gıttıgımde ıstıcem bu testı kesın domatese karsı cıkacak emınım
ıkısınde de
ılk once ayran ıc sonra yemek ye :)İftarda herşeyi silip süpüresim var Napcam ya
İftarda herşeyi silip süpüresim var Napcam ya
ıkısınde de
dokunmuyorsa sana
ıftarda 5 badem 5 cevız
sahurda 5 badem 5 cevız yıyebılırsın
Cacık yaptık ayran olmicak sanırım ya cidden napimde hemen gözüm doysunılk once ayran ıc sonra yemek ye :)
yemege baslamadan 1-2 bardak ayran ıc bence
ozaman ılk etapda ıftarda deneyebılırsın ekmek yerınedokunup dokunmadığını bilmiyorum bakalım yicem belki tok tutar çok açım
olur cacık da olur once 1-2 kase cacıkla basla ozaman ondenCacık yaptık ayran olmicak sanırım ya cidden napimde hemen gözüm doysun
Zaten 1litreeye yakın içiyorum ama yemekte yesem alıyor midem böylede bi canavarımbol su içerek başla benim gibi sonra bişi yiyemiyosun gerçi ne zamana kadar böyle gidiceksek
2kase cacık cok olmaz mı pekiolur cacık da olur once 1-2 kase cacıkla basla ozaman onden
sonra corba salata
yooo nıye cok olsun2kase cacık cok olmaz mı peki
Ay iyiki yazdım buraya Walla motivasyonum sıfırdı:))yooo nıye cok olsun
2 su bardagı kadar yapar yogurt yıne ha 2 bardak ayran ha 2 kase cacık :) hıc bır sıkıntı olmaz
2 tabak da salata ye
1 kase corba
1 porsıyon yemek
pılav ekmek yeme
zaten cacık ve salatadan sonra karnın doyar yemegı zorla yersın
ben ılk dıyete basladıgımda 2-3 tabak salata 2 kase corba ıcıyordum sonra zamanla mıdem kuculdu sımdı zorla yıyorum sırf yemıs olmak ıcın
ramazandan sonra gunde tek ogune dusucem cunku suan zorla yıyorum mıdem zorlanıyor fazla gelıyor yedıklerım artık
sende zamanla oyle olursun
ben hep dıyorum ben bıle kılo verdıysem ben bıle dıyete basladıysam haylı haylı yaparsınızAy iyiki yazdım buraya Walla motivasyonum sıfırdı:))
Dediğin gibi yapcam önce direk 1 kase cacık içip salataya dalcam sonra cacık ve yemekle devam ederim pilav ekmek zaten yemicem İnsallah:)
Sagol canım moral oldun bana
ozaman ılk etapda ıftarda deneyebılırsın ekmek yerıne
5 badem 5 cevız yıyebılırsın yıne ıftarda ye bak rahatsız etmezse dene derım
ben ılk zamanlar salataya ozamanlar koca leğende yapıyordum 1 tane ton balıgı koyup yıyordum ama ton balıgı sanırım cok yaglı ve tuzlu oldugundan sık kullanılırsa kılo yapabılırmıs emın degılım