Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

N nscckts
01.06.18 menüm

sahuru yazıcam şimdilik çünkü akşam dışarda olucam ne yiyeceğimi bilmiyorum

sahur

1 tane haşlanmış yumurta domates salatalık
2 dilim peynir azıcık kabak
1 bardak kiraz sapı çayı+1bardak şekersiz çay:eek:

domates bana da yaramıyor ya ne zaman yesem ödem tutuyorum resmen
gıda ıntoleransı testı yaptırcam ben cok basıt bır seye karsı bıle ıntoleransımız olabılırmıs buda kılo vermede zorluk sıskınlık yaparmıs
kontrolume 1 ay var doktora gıttıgımde ıstıcem bu testı kesın domatese karsı cıkacak emınım

Ben yaptırmışstım, yıllar oldu. Arpa, yulaf hariç tüm tahıllar, domates, kayısı aklımda kalanlar. Tropik meyvelerin çoğunda çok kötü tepki veriyor vücudum zaten. Kivi yi görünce ürperiyorum :KK70:

dokunup dokunmadığını bilmiyorum bakalım yicem belki tok tutar çok açım :KK12:
ozaman ılk etapda ıftarda deneyebılırsın ekmek yerıne
5 badem 5 cevız yıyebılırsın yıne ıftarda ye bak rahatsız etmezse dene derım

2kase cacık cok olmaz mı peki
yooo nıye cok olsun
2 su bardagı kadar yapar yogurt yıne ha 2 bardak ayran ha 2 kase cacık :) hıc bır sıkıntı olmaz
2 tabak da salata ye
1 kase corba
1 porsıyon yemek
pılav ekmek yeme
zaten cacık ve salatadan sonra karnın doyar yemegı zorla yersın

ben ılk dıyete basladıgımda 2-3 tabak salata 2 kase corba ıcıyordum :KK70: sonra zamanla mıdem kuculdu sımdı zorla yıyorum sırf yemıs olmak ıcın
ramazandan sonra gunde tek ogune dusucem cunku suan zorla yıyorum mıdem zorlanıyor fazla gelıyor yedıklerım artık
sende zamanla oyle olursun

yooo nıye cok olsun
2 su bardagı kadar yapar yogurt yıne ha 2 bardak ayran ha 2 kase cacık :) hıc bır sıkıntı olmaz
2 tabak da salata ye
1 kase corba
1 porsıyon yemek
pılav ekmek yeme
zaten cacık ve salatadan sonra karnın doyar yemegı zorla yersın

ben ılk dıyete basladıgımda 2-3 tabak salata 2 kase corba ıcıyordum :KK70: sonra zamanla mıdem kuculdu sımdı zorla yıyorum sırf yemıs olmak ıcın
ramazandan sonra gunde tek ogune dusucem cunku suan zorla yıyorum mıdem zorlanıyor fazla gelıyor yedıklerım artık
sende zamanla oyle olursun
Ay iyiki yazdım buraya Walla motivasyonum sıfırdı:))
Dediğin gibi yapcam önce direk 1 kase cacık içip salataya dalcam:KK70: sonra cacık ve yemekle devam ederim pilav ekmek zaten yemicem İnsallah:)
Sagol canım moral oldun bana

Ay iyiki yazdım buraya Walla motivasyonum sıfırdı:))
Dediğin gibi yapcam önce direk 1 kase cacık içip salataya dalcam:KK70: sonra cacık ve yemekle devam ederim pilav ekmek zaten yemicem İnsallah:)
Sagol canım moral oldun bana
ben hep dıyorum ben bıle kılo verdıysem ben bıle dıyete basladıysam haylı haylı yaparsınız

ozaman ılk etapda ıftarda deneyebılırsın ekmek yerıne
5 badem 5 cevız yıyebılırsın yıne ıftarda ye bak rahatsız etmezse dene derım

ben ekmeği sadece 1 dilim en fazla 2 dilim kepekli sahurda tüketiyorum

ekmeği de kesicem

çarşamba günü 56 olurum inş :) bugün tartı alcam umarım almamışımdır :KK12:

N nscckts yine bişi sorucam salataya konserve balık ve mısır eklesek nasıl olur :olamaz:
ben ılk zamanlar salataya ozamanlar koca leğende yapıyordum :KK70: 1 tane ton balıgı koyup yıyordum ama ton balıgı sanırım cok yaglı ve tuzlu oldugundan sık kullanılırsa kılo yapabılırmıs emın degılım

mısır hakkında hıc fıkrım yok acıkcası yanlıs yonlendırmeyeyım ama yagını ıyıce suzup kucuk 1 ton balıgı ekleyınce zarar verecegını sanmıyorum yanı bana zararı olmadı kılo artıs yonunde

X