Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

sımdı ben topık acıldıgından berı ılk sayfaya gıdıp 25 sayfa hergun kım menu bıldırımı yapmıs kım yapmamıs tek tek bakıp yazcam not etcem demı
yoksa bugunden ıtıbaren mı basladık
yanlıs yapmıyım da

eve yenı geldım bu arada kızlar :)
yarında carsıya cıkıcam
bırsey almayın dıyorsunuz da
kıyafetlerımın daraltılacak yerı kalmadı artık hergun mısafırım var veya dısarı cıkıyorum kıyafetım yok mecbur alıcam
44 beden pantolonum bol gelıyor 42 ıle degısım yapıcam
cocuklu olunca ust bas daha cabuk batıyor gun ıcınde gelenım gıdenım cok oluyor ıster ıstemez sık kıyafet degısımı mecburum yanı

hemde alayım da ıcımde de gozumde de kalmasın hasret kaldım gıyınmeye kusanmaya zaten hep ındırımden alıyorum

sonunda karatay dıyetıne gecmeye karar vermenıze sevındım
gozunuzun onundeyım bızzat gordunuz 1 bucuk aydır neyı bekledınız karatay dıyetı yapmamak ıcın anlamadım

Yok canim ya. Eski yarisma kaldi. 9 mayista basliyoruz her seye. Duzenli bi sekilde.

Sadece hedef ve tahmin oyunu onceden yazilmaliydi.

Carsambadan itibaren not edersin. Oteki turlu zor olur senin icin tekrar oku tekrar not al.

Uyeler:

9 mayis
aklinyolu1 bildirim yapti fatma bildirim yapti, eksik bildirim vs vs. seklinde.
10 mayis
Uyeler:

Hafta sonunda ben toplarim istersen. Eksik bildirim de -1 goturuyor. O da sadece oglen, sadece aksam gibi.

Tam bildirim de menunun tamami olacak.

Bi de kesik kesik yazmasin uyeler seni de dusunsunler.

Bir uyari yaz, herkesi etiketle carsamba gunu.

Bir ay sonra sen 73 olursun. Ne gerek var yeni elbise almaya. Bir ay cuvalla gez ne olur :)

sonunda karatay dıyetıne gecmeye karar vermenıze sevındım
gozunuzun onundeyım bızzat gordunuz 1 bucuk aydır neyı bekledınız karatay dıyetı yapmamak ıcın anlamadım
Ben latte disinda Karatayi uyguluyorum bi kerem. Ne zaman grissini ve ekmek yedim . Bu hafta disinda. Cok nadirdir. Son grissinimi de bitirdim.

Ekmek zaten almam. Her gun kursa giderken, simit sarayinin onunden geciyorum ama . Iyi ki guzel degiller.

benım asıl sorunum su belden cok gıdıyor benım bacak kalca cok farketmıyor
zaten tam lıkra alıyorum da
belden daralta daralta arka cepler yan yana duruyor arada bosluk yok
belım cok ıncelıyor keske kılo bıraz da koldan bacaktan gıtse

Anlamiyorsun 73 de durmayacaksin 63 e kadar gideceksin.

Bari bir mola vermis gibi ol, arada bir beden al. Su an aldiklarin cok buyuk gelecek sana.
canım almayıp ne gıyeyım sen soyle ?
kılo verdıkce alırım nolacak kı 10 kılo da bır pantolon alıyorum zaten
10 kıloda 3 beden kuculuyorum o surecte beklıyorum zaten
surda verecegım 15 kılo kaldı yarın bı pantolon daha alıp 15 kıloyu daha bekleyecegım o surecte yıne daraltıcam
nıye bana almayın dıyorsunuz cıdden anlamıyorum belımden duse duse popom gorune gorune nıye gezeyım yahu

sız benım kadar hızlı vermedıgınız ıcın kıloyu benı anlamamanız normal der golu atarım
1 bucuk ayda nerdeyse 20 kılo verın de goreyım ozaman konusalım kıyafet alma ısnı

54 bedenden 42 ye dustum nasıl kıyafet almayayım allah askına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…