- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Yok canim ya. Eski yarisma kaldi. 9 mayista basliyoruz her seye. Duzenli bi sekilde.sımdı ben topık acıldıgından berı ılk sayfaya gıdıp 25 sayfa hergun kım menu bıldırımı yapmıs kım yapmamıs tek tek bakıp yazcam not etcem demı
yoksa bugunden ıtıbaren mı basladık
yanlıs yapmıyım da
Bir ay sonra sen 73 olursun. Ne gerek var yeni elbise almaya. Bir ay cuvalla gez ne olur :)eve yenı geldım bu arada kızlar :)
yarında carsıya cıkıcam
bırsey almayın dıyorsunuz da
kıyafetlerımın daraltılacak yerı kalmadı artık hergun mısafırım var veya dısarı cıkıyorum kıyafetım yokmecbur alıcam
44 beden pantolonum bol gelıyor 42 ıle degısım yapıcam
cocuklu olunca ust bas daha cabuk batıyor gun ıcınde gelenım gıdenım cok oluyor ıster ıstemez sık kıyafet degısımı mecburum yanı
hemde alayım da ıcımde de gozumde de kalmasın hasret kaldım gıyınmeye kusanmaya zaten hep ındırımden alıyorum
Bir ay sonra sen 73 olursun. Ne gerek var yeni elbise almaya. Bir ay cuvalla gez ne olur :)
Ben latte disinda Karatayi uyguluyorum bi kerem. Ne zaman grissini ve ekmek yedim . Bu hafta disinda. Cok nadirdir. Son grissinimi de bitirdim.sonunda karatay dıyetıne gecmeye karar vermenıze sevındım
gozunuzun onundeyım bızzat gordunuz 1 bucuk aydır neyı bekledınız karatay dıyetı yapmamak ıcın anlamadım
Aliyorsan 40 beden al , 38 beden al.Ben bi komando tayti aldim 36-38 beden.
bu aldıklarım benı 1 ay goturur
1 ay sonra daraltır ev ıcınde gıyerım
ama suan bedenım tam 42Aliyorsan 40 beden al , 38 beden al.
ama suan bedenım tam 42Aliyorsan 40 beden al , 38 beden al.
Anlamiyorsun 73 de durmayacaksin 63 e kadar gideceksin.ama suan bedenım tam 42
zaten lıkralı saran seyler alıyorum
kucuk beden alıp suan patlatamam kı kucagımda cocukla egılıp kalkarken dugmem fırlar
benım asıl sorunum su belden cok gıdıyor benım bacak kalca cok farketmıyor
zaten tam lıkra alıyorum da
belden daralta daralta arka cepler yan yana duruyor arada bosluk yok
belım cok ıncelıyor keske kılo bıraz da koldan bacaktan gıtse
canım almayıp ne gıyeyım sen soyle ?Anlamiyorsun 73 de durmayacaksin 63 e kadar gideceksin.
Bari bir mola vermis gibi ol, arada bir beden al. Su an aldiklarin cok buyuk gelecek sana.
eh ne dıyım dahaSen bilirsin nisa deyip pas geciyorum.