- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Nasil oldun kiz, dolma yazdin kactin.Ay durun bi bitireyim oku oku
Ihtiyacin yoksa ne guzel . Ben alirim kullanmam zaten fatma. Ilk defa bu kadar kararliyim. Bunlar hep evdekiler. Benim param hep latteye gidiyor.N nscckts tepkilerinin değişmesi normal ayrıca adamın bi hareketi yada bakışı bile rahatsız etmiş olabilir....
Bende oğluma aynı şekilde eğitim veriyorum bilmiyorum ne kadar yanlış ama güvende olması daha önemli benim için...
Bence kilo işi bitene kadar kıyafet çok alma idare edecek kadar al.
A AklinYolu1 ben makyaj yapmam saç boyatmam sadece yüz temizleyici bi köpüğüm ve nemlendirici kremim var o kadar hiiiç masrafım yoktur
Boğazım nasıl ağrı var anlatamam ahaliye dolma bana salata yoğurt ve dolmanın dışındaki biber içini çocuklar yiyorNasil oldun kiz, dolma yazdin kactin.
Hedefleri yazmiyorsun fatmaaaaaaa.
Limonata ve ekmek olmasa iyiymiş ev yapımı daolsa içinde şeker var ekmek de akşam için tercih etme canım daha çok gün içine bırakPırasa yetişmeyince pirzola soğan domates pişirdim bol salata 2 dilim ekmek ev yapımı limonata
İhtiyac duymuyorum aslında ya ne bilim eşim de istemiyor malyaj ve saç boyama işini benimde canıma minnetIhtiyacin yoksa ne guzel . Ben alirim kullanmam zaten fatma. Ilk defa bu kadar kararliyim. Bunlar hep evdekiler. Benim param hep latteye gidiyor.
Krizantem bana da laf soyluyorlar latte yuzunden ama haklilar. Birakiyorum sadece 5 hafta icin.Pırasa yetişmeyince pirzola soğan domates pişirdim bol salata 2 dilim ekmek ev yapımı limonata
Boğazım nasıl ağrı var anlatamam ahaliye dolma bana salata yoğurt ve dolmanın dışındaki biber içini çocuklar yiyor
Tahmini mi yaptım canısı
İhtiyac duymuyorum aslında ya ne bilim eşim de istemiyor malyaj ve saç boyama işini benimde canıma minnet
5 hafta sonra hedefim 57 hadi bakalımBen de 60.5 dedim yakinina gelse bana yeter . Kupa almasam da olur.
Krizantem bana da laf soyluyorlar latte yuzunden ama haklilar. Birakiyorum sadece 5 hafta icin.Ev yapimi limonata sekersiz ise iyi, sekerli ise aciktirir seni. + Ekmekle de acikirsin kendimden biliyorum.
Benim de karnim ac ama dukkani kapattim artik cok yedim bugun. Bana dolma deyip durma, cok tehlikeli.
Bi de bes haftalik hedefi soyluyoruz.
Sac icin boyaya gerek yok kina en guzeli. Daha kina yakicam ben haftaya.
5 hafta sonra hedefim 57 hadi bakalım
Kııııız kendimi politikacı gibi hissettim 57 yi yazıncabol kepçe dağıtıyorum
Hem haftalik hem 5 haftalik hedefler kiraz .Yazdığımız hedefler çarşamba günü için değil miydi
Birakicam bu meretiii.Senin latte benim cekirdek
Dondurma mi yaptin naptin.Dondurucuya Portakal ve limon attım deney etmek için bu akşam yaptım şekeri çok azdı
Yarin ne yersen ye, karismam ama carsambadan sonra klasik Karataya gecis yapiyoruz. Hep beraber. Bak ben de son lattemi yarin icip birakacagim. En azindan bes hafta yap bunu sen de mutlu olacaksin biz de.Limonata yaptim