- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
zinnia dan mesaj var kızlar işleri çok yogun evraklarla boğuşuyor...
Yarın fırsat bulursa sabah menü yazarım uğrarım dedi....
Yarın fırsat bulursa sabah menü yazarım uğrarım dedi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedef 55 işte ışıklısını bulsam onu koyacaktım. Gözüme gözüme sokayım da işe yarasınMuttapa7555 H55 ne kiz, koymussun oraya sifre gibi. Kozlar filan derken saka yapmiyordun o zaman. Laz Vegas'tan mi aliyorsun bunlari.
Ben de samsunlu musun demistim oysakim.Hedef 55 işte ışıklısını bulsam onu koyacaktım. Gözüme gözüme sokayım da işe yarasın
Ben mersinliyim canım ah memleketim :) değiştirin tabi ama renkleri farklı olsun herkesi ben zannederim of ne çok mesaj atmışım deyip psikolojik olarak yorulurum falankrizantem3
YASAKLAR: Meyve, seker ve turevleri , ekmek ve turevleri(grissini) . SIFIR Seker SIFIR Ekmek.
Pilav, makarna , patates ve benzerlerini porsiyonlari kuculterek yiyebilirsin.
Ben de samsunlu musun demistim oysakim.
Aaa dur hep beraber degistirelim o zaman. HEDEF 55 diye.
canım tam senlik karatay çerez seviyon ya izin veriyor tabi çiğ olarak badem ceviz fındık kabak çekirdeği çiğ yer fıstığı falan bence deneSenin latte benim cekirdek
Yok yok buraya koyacagim.Ben mersinliyim canım ah memleketim :) değiştirin tabi ama renkleri farklı olsun herkesi ben zannederim of ne çok mesaj atmışım deyip psikolojik olarak yorulurum falan
Kafasini sisirelim bence.canım tam senlik karatay çerez seviyon ya izin veriyor tabi çiğ olarak badem ceviz fındık kabak çekirdeği çiğ yer fıstığı falan bence dene
Ayyy yok o dinler söyleneni candır o yaa hiç itiraz etmezYok yok buraya koyacagim.
Kafasini sisirelim bence.
Bak hemen kabullendiTm dediklerinizi yapacam
Benim tesmin köşesinde neden yeşil biyer var benim loyduğumda yok ki kim koymuş neden koymuş anlamı neYok yok buraya koyacagim.
Kafasini sisirelim bence.
Iki hafta yap bak goreceksin farki.Tm dediklerinizi yapacam
Cerceve olacakmis sonradan vazgecmis ablasi.Benim tesmin köşesinde neden yeşil biyer var benim loyduğumda yok ki kim koymuş neden koymuş anlamı ne