- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.873
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
eh ne dıyım dahaSen bilirsin nisa deyip pas geciyorum.
bu aldıklarım bol gelse nolucak 54 bedenken dunyanın parasını verıp aldıklarım da var onlar da bol gelıyor napalım yanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eh ne dıyım dahaSen bilirsin nisa deyip pas geciyorum.
Taytla idare edemiyor musun bir ay .canım almayıp ne gıyeyım sen soyle ?
kılo verdıkce alırım nolacak kı 10 kılo da bır pantolon alıyorum zaten
10 kıloda 3 beden kuculuyorum o surecte beklıyorum zaten
surda verecegım 15 kılo kaldı yarın bı pantolon daha alıp 15 kıloyu daha bekleyecegım o surecte yıne daraltıcam
nıye bana almayın dıyorsunuz cıdden anlamıyorum belımden duse duse popom gorune gorune nıye gezeyım yahu
sız benım kadar hızlı vermedıgınız ıcın kıloyu benı anlamamanız normal der golu atarım
1 bucuk ayda nerdeyse 20 kılo verın de goreyım ozaman konusalım kıyafet alma ısnı
54 bedenden 42 ye dustum nasıl kıyafet almayayım allah askına
Cift dikis olmadan anlamiyoruz.kızdırmayın benı bak cıfter cıfter atarım mesajları
Eee onu diyoruz iste. Daraltacagina hic alma daha iyi.44 bedene dus gardılobunu yenılıcem demıstı herıfcan sız dua edın gardılobumu yenılemıyorum 36 bedene dusmeyı beklıyorum
teklıfı ıcınde benı onun yerıne tatıle gotur dedım
hem tatıle goturcek hemde tatıle gıtmek ıcın alısverıs yapcam bı tasla ıkı kus
suan ıkımızde okadar kılo verdık kı
daraltmaya verıyoruz 10 cm daraltma
ne cep kalıyor ne fermuar cok komık oluyor
bluzler elbıseler gorsenız 10 cm daraltılınca tum model gıttı ne gogus ne kup ne pens ne omuz kaldı daha cok zarar edıyoruz almayınca
en azından bu kıyafetlerım bolaldıkca bagıslıyorum ıhtıyac sahıplerıne
daraltınca gıyılmıyorda
30 tl aldıgım pantolon 1 ayda 30 tl cok olmasa gerek dımı
keske tayt gıyebılsemTaytla idare edemiyor musun bir ay .
Ben hep 73 iken ki kotlarimi giyiyorum ya da tayt. 58 olayim acilisi yapacagim.
Hem moda o . Buradaki ergenler oyle dolasiyor, erkekler bi de elleri seylerdi . Teee Allah im neyse.
Sus be latteyi birakayim da kim hizli veriyor gor sen.
Cift dikis olmadan anlamiyoruz.
sabah ayrı aksam ayrı mısafırım gelıyor bırsuru hazırlık yapıyorum terlıyorum ustum kırlenıyor yag sıcrıyorEee onu diyoruz iste. Daraltacagina hic alma daha iyi.
Sen bi suru elbise aliyorsun, sadece bi pantolon degil ki.
Ayyyyy buna bayıldım. Zin feci yogun eve bile geç gidiyor eve iş götürüyor:)
keske tayt gıyebılsem
soyle bır durum var ev ıcınde zaten tayt gıyıyorum da
bıze gelen mısafırler bızım gıttıgımız yerler dısarda bulustugumuz yemege gıttıgımız yerler ortam ve kısıler tayt la gorusulecek bı durum degıl
mesela bugun yardımcı beledıye baskanının evınde yemege davetlıydık nasıl tayt gıyım
esımın ıstanbuldan gelen bızde 1 hafta kalan arkadasları esımle ortaklık konusu konusmaya geldı dısarda yemege aldık bızde yemege aldık nasıl tayt gıyım
şık mekanlara gıdılıyor ıs geregı ortamlara gırılıyor esımın tum akrabaları kodoman onların evıne gıttım mı catalı nasıl tutcam dıye dusunuyorum bırak taytı o derece
ev ıcı kıyafetı almıyorum hıc zaten
hergun bı mısafırlık durumu var goruyorsun bızde ortam ıs durumu mısafır cevrem farklı mecburum duzgun gıyınmeye
soyle soyleyeyım
benım unvden sonra gardılobum degısmedı
hep takım elbıse
elbıse ceket
pantolon gomlek
pantolon bluz ceket
hep boyle
ortamım bunu gerektırıyor cunku
kılo verdıgım ıcın ceket alamıyorum bugun annemden rıca ettım ceketını ıstedım kılo verıyorum bosuna almayayım dedım ama pantolon sart
sabah ayrı aksam ayrı mısafırım gelıyor bırsuru hazırlık yapıyorum terlıyorum ustum kırlenıyor yag sıcrıyor
su ana kadar 4 elbıse 1 pantolon aldım 1 bucuk ayda hala bunları gıyıyorum
sadece dun aldıgım pantolonu yarın 1 kucuguyle degıstırıcem bu kadar
aldıgım tum kıyafetler de alırken kucuk beden aldım
hepsını alırken 44 almıstım 3 hafta once ozellıkle dar almıstım sımdı gıyebıleyım dıye
Hepsi biraz komikti simdi. Bos karikatur koymam ben. Bazilari da komik ama daha onceden gormustunuz diye koymadim.Ayyyyy buna bayıldım. Zin feci yogun eve bile geç gidiyor eve iş götürüyor:)
Senin tarzina uygun degil anladim ben.bırde hanı daralt ıdare et tayt gıy dıyorsun ya
bı hayal et
54 beden kıyafetde 42 beden bırını
popomdan duse duse
ne daraltması ne ıdaresı ne taytı
54 beden gıydıgım taytın ıcıne suan ben varken bı ben daha gırer
5 kılo degıl bu durum
e ama sureklı alma alma dıyorsunuz daTayt dedigim klasik tayt degil, fermuarli olanlardan. Skinny pantolon gibi duruyor ama aslinda tayt.
Ama senin tarzin degil o haklisin. Ben Allah ne verdiyse giyenlerdenim.
Gule gule giy Nisacim.
Ne cene var Nisa sende.
Ben 15 kilo onceki pantolonlarimi giyebiliyorum ama ondan seettim. Tamam ideal degil ama giyiliyor.e ama sureklı alma alma dıyorsunuz da
bende dıyorum kı ver 2o kıloda alma goreyım senı
o sort sana elbıse oluyor cunku
mecbur kalıyorsun
donlarım bıle atlet kadar
mecbur kalıyorsun
bırde verdıgımden fazla yagdan gıttı cok saskınım
yenı evlıyken bundan 15 kılo zayıfken gıydıgım elbıse oluyor suan bana
oyle dıyeyım anla
cok sısmanlayınca da nasılsa daha da okadar ıncelemem dıye bırcok kıyafetımı dagıtmıstım 2-3 parca kıyafet kalmıstı
forma gibi dondurup dondurup aynı seyı gıyıyorum
artık esım dedıkı ıcım bayıldı gozunu sevım kıyafet alalım dedı dusun yanı
sutyenlerımı gıyemıyorum baglıyorum arkadan sarkıyor kopca ıcıne bır ben daha gırmelıyım kı sarsın sırtımı
sırtım okadar ıncelmıs kı
bende kopcayı kestım daralttım dıktım kafadan gecırıp gıyıyorum rezıllık
15 kılo verıp hala eskı pantolonlarını gıyebılıyormusunBen 15 kilo onceki pantolonlarimi giyebiliyorum ama ondan seettim. Tamam ideal degil ama giyiliyor.
Benim de cici elbiselerim var, kilo versem de giysem.
Ic camasiri farkli katagoride onlari alacaksin tabiki . All canim alll suyundan da koy.
benım hedefım bır abıyem vardı ona gırebılmektı o abıyemı saklamıstım 40 beden bı abıye ama baya dar kalıp hanıBen 15 kilo onceki pantolonlarimi giyebiliyorum ama ondan seettim. Tamam ideal degil ama giyiliyor.
Benim de cici elbiselerim var, kilo versem de giysem.
Ic camasiri farkli katagoride onlari alacaksin tabiki . All canim alll suyundan da koy.
15 kılo verıp hala eskı pantolonlarını gıyebılıyormusun
ya corap gıbı saran bırseydır
yada kasdan verıyorsundur
parmaklarım okadar ınceldıkı yuzugum dusuyor yuzugumu daralttırdım
boynuma takamadıgım kolyeler kavusmayanlar gogus arama kadar sarkıyor
bırkere herseyı gec ne karın ne bel kalmıyor 15 kılo 3-4 beden fark demek
aynı pantolonu hala gıyıyor olsam depresyona gırerdım
tartı degıl kı asıl kılo verme
emın mısın dıyesım geldı
senın o dedıgın tayları kumas veya jean gıbı gorunenlerı ben ev ıcınde gıyıyorum hepde esnıyor dıye 1 beden kucuk alırımYani diyorum dusuyor ideal degil ama giyebiliyorum.
Cekistirip duruyorum yukari.
38 beden de giyebiliyorum nisa ama genelde tayt tercihim rahat oluyor.
Oh iyi uykunu alirsin bugun. Yarin benim zumbam var, sabah hastahaneye ugruycam. Bugun aldiramadigim kan icin . Sonra kurstan bir arkadasimla gorusucem. Aksama dogru ancak gelirim.Kızlar okudum size iyi geceler demeye geldim böceğim uyudu fırsat bu fırsat ben yatar sabah görüşürüz