Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

ben tek parca elbıseyı daha cok sevıyorum oyuzden kılo alıyorsun verıyorsun her daım oluyor vucudu saran esnek kumaslar
ıste onla gecıstırıyorum daha cok elbıseler daha kurtarıcı oldu bana

Bunu dedin ya bu geldi aklima.

Eklentiler

• upload_2018-5-7_23-6-28.jpeg
    13,7 KB · Görüntüleme: 34
ben tek parca elbıseyı daha cok sevıyorum oyuzden kılo alıyorsun verıyorsun her daım oluyor vucudu saran esnek kumaslar
ıste onla gecıstırıyorum daha cok elbıseler daha kurtarıcı oldu bana
Elbiseler de oluyor simdi ama gobek ve dizimin alt kismi boru gibi.Eskiden cok inceydi anlamiyorum. 58 olsam daha rahat giyerim.

Favorim sorttur benim. Ne eskir ne modasi gecer. Hatta o playsuitler .
ahahahahhahah
yıne buda ıyıymıs benım dırek totomdan asagı kaydı
Amaannn bosver yigidin mali meydanda olurrr.

kolllarımda sarkma oldu bu arada
rahatsız edıcı sekılde olmasa da yana uzatıp kolu sallayınca alt baya sallanıyor
15 kılo verdıgımde baya sarkcak gıbı
o sebeple ozellıkle kılo vermeyı yavaslatıcam bu surecten sonra
zaten bu hafta 4 kılo verdım anormal sekılde
cok hızlı gıdıyor bukadarı ıyı degıl
doktor bana kızar ozellıkle tembıhledı hızlı kılo verme sakın dıye
haftada yarım kılo 1 kılo vererek gıdıcem
kolu yarım kollu uzun kollu gıyerım kamufle ederım de
bacagım sarkarsa sıkıntı

ve derı amelıyatı falanda yuregım kaldırmaz benım bu yasıma kadar 4 amelıyat gecırmısım artık psıkolojım kaldırmaz bı amelıyatıda

Elbiseler de oluyor simdi ama gobek ve dizimin alt kismi boru gibi.Eskiden cok inceydi anlamiyorum. 58 olsam daha rahat giyerim.

Favorim sorttur benim. Ne eskir ne modasi gecer. Hatta o playsuitler .

Amaannn bosver yigidin mali meydanda olurrr.
aynen bak sortlarda cok ıyı
1 kumas 1 kot sortum vardı onlarda ıyı oluyor
mesela pazar kızımı hayvanat bahcesıne goturcem sortumu gıycem zamanında ıyıkı almısım
bırde bu sortu almıstım 1 kere gıyebılmıstım kılo almıstım olmuyordu

Su aleti biliyor musun vardi bende. kullaniyordum eskiden. Kollarin icin kullanabilirsin.

bunun adı nekı nasıl ne deyıp satın alcam

ıse yarıyorsa hemen temın edeyım
Gogus kismini sikilastiriyor, bacakta kullanabilirsin, kollarda kullanabilirsin. Kelebek egzersiz aletiymis ismi.

Benim vardi tr den almistim buraya getirmistim sonra ne oldu bilmiyorum. Yerde yuruyen de vardi. Kurekte aldim zamaninda. Bisiklette.

Gogus kismini sikilastiriyor, bacakta kullanabilirsin, kollarda kullanabilirsin. Kelebek egzersiz aletiymis ismi.

Benim vardi tr den almistim buraya getirmistim sonra ne oldu bilmiyorum. Yerde yuruyen de vardi. Kurekte aldim zamaninda. Bisiklette.
tamamdır alayım bundan ben
sarkıcam bellıkı ne kadar az sarkarsam okaar ıyı

sen etkısını gordun mu pekı faydası oluyor mu
Kollara oluyordu ama ben daha cok gogus kismi icin yapiyordum. O zaman daha genctim. Baya oldu ya. Duzenli kapatip acarsan olur.

Her turlu hareketin degisik etkisi olur. Biceps, triceps farkli kas gruplarini calistiriyor. Plank in sinavin da etkisi olur.

Pilates stretch bantlari da var. Zorluk derecesine gore renkleri degisiyor. Onlardan da alabilirsin.

Evde yaparsin pilatesini.

of hersey enı sonu spora cıkıyor
ne kadar kacsam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…