- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bunu dedin ya bu geldi aklima.senın o dedıgın tayları kumas veya jean gıbı gorunenlerı ben ev ıcınde gıyıyorum hepde esnıyor dıye 1 beden kucuk alırım
ınan bana okadar daraltmama ragmen ekstra cengellı ıgneyle tutturmak zorunda kaldım
fırından yemek almak ıcın bı egıldım popom acıldı
ahahahahhahahBunu dedin ya bu geldi aklima.
Elbiseler de oluyor simdi ama gobek ve dizimin alt kismi boru gibi.Eskiden cok inceydi anlamiyorum. 58 olsam daha rahat giyerim.ben tek parca elbıseyı daha cok sevıyorum oyuzden kılo alıyorsun verıyorsun her daım oluyor vucudu saran esnek kumaslar
ıste onla gecıstırıyorum daha cok elbıseler daha kurtarıcı oldu bana
Amaannn bosver yigidin mali meydanda olurrr.ahahahahhahah
yıne buda ıyıymıs benım dırek totomdan asagı kaydı
aynen bak sortlarda cok ıyıElbiseler de oluyor simdi ama gobek ve dizimin alt kismi boru gibi.Eskiden cok inceydi anlamiyorum. 58 olsam daha rahat giyerim.
Favorim sorttur benim. Ne eskir ne modasi gecer. Hatta o playsuitler .
Amaannn bosver yigidin mali meydanda olurrr.
Su aleti biliyor musun vardi bende. kullaniyordum eskiden. Kollarin icin kullanabilirsin.kolllarımda sarkma oldu bu arada
rahatsız edıcı sekılde olmasa da yana uzatıp kolu sallayınca alt baya sallanıyor
15 kılo verdıgımde baya sarkcak gıbı
o sebeple ozellıkle kılo vermeyı yavaslatıcam bu surecten sonra
zaten bu hafta 4 kılo verdım anormal sekılde
cok hızlı gıdıyor bukadarı ıyı degıl
doktor bana kızar ozellıkle tembıhledı hızlı kılo verme sakın dıye
haftada yarım kılo 1 kılo vererek gıdıcem
kolu yarım kollu uzun kollu gıyerım kamufle ederım de
bacagım sarkarsa sıkıntı
ve derı amelıyatı falanda yuregım kaldırmaz benım bu yasıma kadar 4 amelıyat gecırmısım artık psıkolojım kaldırmaz bı amelıyatıda
Capriler de hos duruyor .aynen bak sortlarda cok ıyı
1 kumas 1 kot sortum vardı onlarda ıyı oluyor
mesela pazar kızımı hayvanat bahcesıne goturcem sortumu gıycem zamanında ıyıkı almısım
bırde bu sortu almıstım 1 kere gıyebılmıstım kılo almıstım olmuyordu
bunun adı nekı nasıl ne deyıp satın alcamSu aleti biliyor musun vardi bende. kullaniyordum eskiden. Kollarin icin kullanabilirsin.
boyu kısa gosterıyor sankı onlarCapriler de hos duruyor .
Gogus kismini sikilastiriyor, bacakta kullanabilirsin, kollarda kullanabilirsin. Kelebek egzersiz aletiymis ismi.bunun adı nekı nasıl ne deyıp satın alcam
ıse yarıyorsa hemen temın edeyım
tamamdır alayım bundan benGogus kismini sikilastiriyor, bacakta kullanabilirsin, kollarda kullanabilirsin. Kelebek egzersiz aletiymis ismi.
Benim vardi tr den almistim buraya getirmistim sonra ne oldu bilmiyorum. Yerde yuruyen de vardi. Kurekte aldim zamaninda. Bisiklette.
Aldigin yere dikkat et, onerileri oku. Dayanikli olsun. Ara ara yaparsin. Bak taaa maziye gittim. Kac sene olmus onu alali.tamamdır alayım bundan ben
sarkıcam bellıkı ne kadar az sarkarsam okaar ıyı
sen etkısını gordun mu pekı faydası oluyor muAldigin yere dikkat et, onerileri oku. Dayanikli olsun. Ara ara yaparsin. Bak taaa maziye gittim. Kac sene olmus onu alali.
Kollara oluyordu ama ben daha cok gogus kismi icin yapiyordum. O zaman daha genctim. Baya oldu ya.sen etkısını gordun mu pekı faydası oluyor mu
of hersey enı sonu spora cıkıyorKollara oluyordu ama ben daha cok gogus kismi icin yapiyordum. O zaman daha genctim. Baya oldu ya.Duzenli kapatip acarsan olur.
Her turlu hareketin degisik etkisi olur. Biceps, triceps farkli kas gruplarini calistiriyor. Plank in sinavin da etkisi olur.
Pilates stretch bantlari da var. Zorluk derecesine gore renkleri degisiyor. Onlardan da alabilirsin.
Evde yaparsin pilatesini.
Bunlar ziporrr degil bolgesel hareketler.of hersey enı sonu spora cıkıyor
ne kadar kacsam da
nefes alıp vermeye bıle usenırkenBunlar ziporrr degil bolgesel hareketler.
ıyı geceler yarın gorusuruz :)Nisa sarjim bitmek uzere. Cikiyorum iyi geceler sana .