- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.461
Heee valla, boyle sevme beni dedim yaaaEn büyük tehlike ben seni böyle seviyorum demek, benim kide yapıyor aynı şeyi
Sen kendini görmüyorsun, şöyle güzelsin böyle güzelsin bilmem ne gevşetiyorlar insanı
kızlar kiraz saplı bitki çayı tüketeniz var mı ?
zayıflatmaya yardımcı olduğunu duydum da hiç içmedim
Enfes görünüyor hakkaten! Allahtan tembel ve beceriksiz bi insanım. Bunu yapsam yerim ben yawww. Hepsini, tek başımaa
Yapma hamur işi falan sen de, aç kalsın beyefendi sebzeyi yemiyorsa
Tabi paylaş Esen, ama ben kayısı, şeftali kilo içim iyi değil diye biliyorum. Elma ve tarçın ikilisini asıl tavsiye ederim.
Valla zaten herkese ayrı yemek yapmaktan fenalık geldi çocuklar başka bişey ister babası başka bişey anası diyet yapar aaaa basıcam çığlığı birgün hee
O nasıl bir tartı? Kıpkırmızı, çok ciks
Bas bacım bas, hem 3 çocuk büyüt, hem çalış hem de bunların kaprisiyle uğraş. Çığlıktan fazlası lazım. Nasıl alışırsa öyle gidiyor bunlar. Benim abim de evde annemin sofrasına burun kıvırır, et yoksa oturmazdı sofraya, eşi alıştırdı önüne ne konsa yiyor şimdi.
İlk defa böyle kısıtlı bir diyet listesi gördüm. Genelde o kadar kalabalık oluyor ki, ben gün içinde bunları yemeye fırsat bile bulamam diyorum hep.
Şimdi sen buna mı uyacaksın? Bence simit çok lüzumsuz. Mümkünse öğlen sebze yemeği ye bari. Salata harici sebze yok.
Birde hem sabah hem akşam limonlu sular çok olmaz mı?
Uzmanı falan değilim, ama bence çok başarılı bir liste değil ya...o ne öyle, kahvaltı dediğinde bir zeytin, ya da peynir olur en azından.canım ben bu listeye geçen sene uydum veremedim yağdan 700 gram vermiştim gerçi bir haftada
Uzmanı falan değilim, ama bence çok başarılı bir liste değil ya...o ne öyle, kahvaltı dediğinde bir zeytin, ya da peynir olur en azından.
Hiç çeşit yok bir kerem.
Burası sana yarayacak. Kesinli N nscckts 'a benzer bir yöntem takip et diyorum. Sıfır unlu , sıfır şeker. Prinç, patates de yok.giittiğim diyetisyen uzman alanında tv lerde falan boy gösteriyorama bana yaramadı malesef
Valla 2 senedir kullaniyorum. Bir problem hiç yaşamadım. Dosdogru tartiyor. Hepsiburada'dan almistim.canım ya tartından memnun musun benimkisi neden bozuk çıktı ya geçen haftalarda aldım kullanamadım
Valla 2 senedir kullaniyorum. Bir problem hiç yaşamadım. Dosdogru tartiyor. Hepsiburada'dan almistim.
O nasıl bir tartı? Kıpkırmızı, çok ciks