Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Tam oldu şimdi pizza tarifi =)))))
Nerde kalmıştık diyete mi başlıyordum =)))))
Mitsu hastahaneden cagirdilar tam da gidiyordu. :KK70:

Cok genc bir arkadasimiz 23 yasinda daha . Kani kayniyor. :KK53:

:KK70: :KK70: yarınada hamburger yapıcam ev yapımı ekmegi dahil ama ben sadece köftesini yerim İnsallah
Kofte + ayran ya da yogurt + salata. Ekmek NO NO:KK51:
Maalesef 10 yıldır olmuyor o iş, ağzına hayır dediği hiçbirşeyi sokamadım şekerim. Ben mi yeteneksizim nedir anlamadım.kardeşim de başladı diyete, eşiyle birlikte 20 şer kilo verdiler. Ama nerdeee bizimki destek olacağina köstek,ben seni boyle seviyorum dedi yaa, kendi kilosu iyi tabii maaşallah yiyip yiyip kilo almayanlardan :sopa::sinirli:
Canin cekmiyorsa hayir demek kolay. O ilk evre zor oluyor birak kendisi yesin. Aliskanliklari birakmak zordur. Yerine sana uyan baska bir alternatif bulmalisin. Badem gibi...

Maalesef 10 yıldır olmuyor o iş, ağzına hayır dediği hiçbirşeyi sokamadım şekerim. Ben mi yeteneksizim nedir anlamadım.kardeşim de başladı diyete, eşiyle birlikte 20 şer kilo verdiler. Ama nerdeee bizimki destek olacağina köstek,ben seni boyle seviyorum dedi yaa, kendi kilosu iyi tabii maaşallah yiyip yiyip kilo almayanlardan :sopa::sinirli:

En büyük tehlike ben seni böyle seviyorum demek, benim kide yapıyor aynı şeyi
Sen kendini görmüyorsun, şöyle güzelsin böyle güzelsin bilmem ne gevşetiyorlar insanı

Enfes görünüyor hakkaten! Allahtan tembel ve beceriksiz bi insanım. Bunu yapsam yerim ben yawww. Hepsini, tek başımaa

Yapma hamur işi falan sen de, aç kalsın beyefendi sebzeyi yemiyorsa :KK70:

kızlar kiraz saplı bitki çayı tüketeniz var mı ?
zayıflatmaya yardımcı olduğunu duydum da hiç içmedim :KK64:
Ben oyle seylerin fayda sagladigina inanmiyorum bu tur kurler kisa sureli denenebilir. En iyisi bildigin sade limon suyu ya da elma sirkesi daha dogal.
Enfes görünüyor hakkaten! Allahtan tembel ve beceriksiz bi insanım. Bunu yapsam yerim ben yawww. Hepsini, tek başımaa

Acken sen sen degilsin . Ac bir Snickers. :KK70:

Ben oyle seylerin fayda sagladigina inanmiyorum bu tur kurler kisa sureli denenebilir. En iyisi bildigin sade limon suyu ya da elma sirkesi daha dogal.

ben muhasebeciyim şuan şirketin yemek faturası geldi nasıl canım çekti diyete gireceğimi bilseydim dün son kez yerdim yaa:KK12:

Bana pidelerle, poğacalarla, hint usulü pilavlarla gel :KK70: Hakkaten, bu solda poğaça, sağda ballı bademli puding reklamı da nee... diyet sayfalarında böyle reklam almasa bari KK :duduk:

:skandal:
Mitsu hastahaneden cagirdilar tam da gidiyordu. :KK70:

Cok genc bir arkadasimiz 23 yasinda daha . Kani kayniyor. :KK53:

Kofte + ayran ya da yogurt + salata. Ekmek NO NO:KK51:

Canin cekmiyorsa hayir demek kolay. O ilk evre zor oluyor birak kendisi yesin. Aliskanliklari birakmak zordur. Yerine sana uyan baska bir alternatif bulmalisin. Badem gibi...
Kız ne 23ü:skandal:21 im daha:spor:
Evet ayran yada yogurt olur ama ekmegi yemicem İnsallah kendim yaptığım halde:KK66:

Bana pidelerle, poğacalarla, hint usulü pilavlarla gel :KK70: Hakkaten, bu solda poğaça, sağda ballı bademli puding reklamı da nee... diyet sayfalarında böyle reklam almasa bari KK :duduk:

Adamina gore geliyor demek ki. Kilo almasam o pizzayi yerdim , ustune bir tane baska pizza yerdim. :KK70:

Mozilla dan girince ozel pencere ac . O reklamlar olmuyor o zaman.

Kilon o kadar kotu degilmis. Boyun kacti sam. :cool:

:skandal:
Kız ne 23ü:skandal:21 im daha:spor:
Evet ayran yada yogurt olur ama elmegi yemicem İnsallah kendim yaptığım halde:KK66:
Aman Allah im 23 ne korkunc bi rakam. :confused:

Kendin yaptigini vurguluyorsun gozumden kaciyor sanma. :KK8: Pastayi da yaptin yedin ne oldu. Sana kilosu kaldi. Bi yerden baslamalisin artik. :cool:

Sagol canım:)) yapımca yeniyor haliyle en iyisi tembel olup yapmamak:KK70:

Adamina gore geliyor demek ki. Kilo almasam o pizzayi yerdim , ustune bir tane baska pizza yerdim. :KK70:

Mozilla dan girince ozel pencere ac . O reklamlar olmuyor o zaman.

Kilon o kadar kotu degilmis. Boyun kacti sam. :cool:

Aman Allah im 23 ne korkunc bi rakam. :confused:

Kendin yaptigini vurguluyorsun gozumden kaciyor sanma. :KK8: Pastayi da yaptin yedin ne oldu. Sana kilosu kaldi. Bi yerden baslamalisin artik. :cool:
Walla su an bana korkunç geliyo ne yalan söylim daha 20ye alısamadan 21oldum zaten:KK70: :KK70:
Hee işte kendim yapıyorum o beni mahvediyo haftaya ablam gelcek 2yasında yegenim teyze banada boncuklu pasta yap diyo telde e mecbur yapıcam ama nolur yemim bu sefer ya :’((

Hayirlisi buymus demek ki. Neye niyet neye kismet. :cool:

Yediklerini unut artik , hepimiz yedigimiz icin bu haldeyiz. :KK70:

hedef göğüs küçülmesi ya o yüzden sorun olmaz

ben tatlı krizimi kayısı ile gidericem ama kuru kayısı iyidir :KK1: kızlar size diyetisyenimin verdiği listeyi paylaşıyım mı :KK43:

Walla su an bana korkunç geliyo ne yalan söylim daha 20ye alısamadan 21oldum zaten:KK70: :KK70:
Hee işte kendim yapıyorum o beni mahvediyo haftaya ablam gelcek 2yasında yegenim teyze banada boncuklu pasta yap diyo telde e mecbur yapıcam ama nolur yemim bu sefer ya :’((
Seni gruptan siliyorduk degil mi. :KK70:

Ablalarin burda. :KK70:

s%C3%BCtyen.jpg

Insan buna bakarsa bile kilo alir. :KK45:

Insulin direncin var mi bilmiyorum ama tetikliyor azicik ucundan diyorsun , doymuyorsun sonra. Doymak guzel bir his.

Gorusuruz canim kendine iyi bak. Kilo alma sakin. :KK53:

Tüm testlerimi yaptırdım canım diyete başlamadan önce, ben insülin direnci çıkar diye düşünmüştüm ama çıkmadı şükür, hiçbirşey çıkmadı aslinda, anca boğaz meselesi benimkisi, yemezsem gidecekte ...

hedef göğüs küçülmesi ya o yüzden sorun olmaz

ben tatlı krizimi kayısı ile gidericem ama kuru kayısı iyidir :KK1: kızlar size diyetisyenimin verdiği listeyi paylaşıyım mı :KK43:
Tabi paylaş Esen, ama ben kayısı, şeftali kilo içim iyi değil diye biliyorum. Elma ve tarçın ikilisini asıl tavsiye ederim.

X