- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni gruptan siliyorduk degil mi.
Ablalarin burda.
karikatürSil bence de, gitsin evde kaldım topiklerin de takılsın
Pizza olmamis :)
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş hep korusun Allahım kazadan beladanKizlar benim elektrik supurgesi sorunluydu. Sigortayi degistirelim dedik nerdeyse yangin cikiyordu. Butun sigortalari attirdi. Gidip sigorta almam gerek. Siz tarti resimlerinizi ve menulerinizi yazin. Listeyi geceye dogru duzenliycem.
Kizlar benim elektrik supurgesi sorunluydu. Sigortayi degistirelim dedik nerdeyse yangin cikiyordu. Butun sigortalari attirdi. Gidip sigorta almam gerek. Siz tarti resimlerinizi ve menulerinizi yazin. Listeyi geceye dogru duzenliycem.
Bence bu listeyi çöpe at o diyetisyene gitme
168Thank youuu. <3
1,70. Sen?
23 u begenmiyor ya. En kisa zamanda. Kilo vermek onun neyine.Sil bence de, gitsin evde kaldım topiklerin de takılsın
Bir de gizli oluyor . Onemli olan doyma hissin var mi. Yemeklerden sonra tatli canin cekiyor mu. Bir tencere ustune bir tencere yersen doymama hissin oluyor mu vs vs.Tüm testlerimi yaptırdım canım diyete başlamadan önce, ben insülin direnci çıkar diye düşünmüştüm ama çıkmadı şükür, hiçbirşey çıkmadı aslinda, anca boğaz meselesi benimkisi, yemezsem gidecekte ...
Bir de gizli oluyor . Onemli olan doyma hissin var mi. Yemeklerden sonra tatli canin cekiyor mu. Bir tencere ustune bir tencere yersen doymama hissin oluyor mu vs vs.
Olmasin tabi. Cok surunduruyor insani.
Bu listeyle gram verememistin degil mi. Senin kilo 50 lerde zaten. Ekmekli simitli listeleri en baslarda 100 kilo uzerinde olanlara veriyorlar.
Geçen sene gittim ve bıraktım üç ay tek gittim seansına 150 tl veriyordum üstelik çok ilgisiz konuşmaktan acizdi sevemedim bıraktımBence bu listeyi çöpe at o diyetisyene gitme
Bu liste ben insani açım diye ağlatır açlıktan gözünü dondururum diyor