Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

:skandal:
Seni gruptan siliyorduk degil mi. :KK70:

Ablalarin burda. :KK70:

s%C3%BCtyen.jpg

Sil bence de, gitsin evde kaldım topiklerin de takılsın :KK70: :KK53:
karikatür:KK70::KK70:
Niye beni siliyonuz yaa:skandal::sopa::sopa:siz o topiklerde takılın seviyorum ben burayı:rapci::rapci:

Pizza olmamis :)

Evet yaa olmadı yapılır mı bana bu diyetteyken.
Ama ben yemicem zaten canım, ev ahalisine sözüm vardı pizza yapcem diye, bugün biraz erken geldim de yapıverem dedim. Bende ucundan accık tadına bakcam ama oruç olduğum için. O kadar izin verdim kendime :)

Kizlar benim elektrik supurgesi sorunluydu. Sigortayi degistirelim dedik nerdeyse yangin cikiyordu. Butun sigortalari attirdi. Gidip sigorta almam gerek. Siz tarti resimlerinizi ve menulerinizi yazin. Listeyi geceye dogru duzenliycem.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş hep korusun Allahım kazadan beladan

Kizlar benim elektrik supurgesi sorunluydu. Sigortayi degistirelim dedik nerdeyse yangin cikiyordu. Butun sigortalari attirdi. Gidip sigorta almam gerek. Siz tarti resimlerinizi ve menulerinizi yazin. Listeyi geceye dogru duzenliycem.

Onunla geçmiş olsun canım. Allah esirgemiş.

Bugünkü menü salata ayran

Kosusturmaktan elime geçmedi yemek
Bir anne çocuğunun yanlisinda neden dur demez ???

Yemek takımımın tabağını yere fırlattı çocuğu :KK43:

Dun iste aksan yemeği gece kahvaltı yarim simitle bugün oruç aksam üç kucuk tabak kuskus pilavi ;kıymalı sos üstüne, cacik yarim bardak kola.
Ben biraz kacimaya basladim ya genel olarak.Cok degil ama daha az yemem gece aburcabur kacirmamam lazim.Ben o bademleri cevizleri iki gunde bitirdim.Diyet yalan olmasa bari.Spor ,su içmek hak getire.

Tulipacim hiç birşey anlamadım canım menüden
Dün yediklerim dünden kaldı bugün ne yedin onu yaz canım .

Sen diyet yapıyormuydun ki kaçırıyorsun :) ne zaman menü yazsan ekmeklik tatlılı şeyler var hiç diyet menüsü görmedim

Hadi bı başla artik değsin yorgunluğuna :)

Thank youuu. <3
1,70. Sen?
168
Ayhhh yoruldum.

Sil bence de, gitsin evde kaldım topiklerin de takılsın :KK70: :KK53:
23 u begenmiyor ya. :KK53: En kisa zamanda. Kilo vermek onun neyine. :KK45:

Tüm testlerimi yaptırdım canım diyete başlamadan önce, ben insülin direnci çıkar diye düşünmüştüm ama çıkmadı şükür, hiçbirşey çıkmadı aslinda, anca boğaz meselesi benimkisi, yemezsem gidecekte ...
Bir de gizli oluyor . Onemli olan doyma hissin var mi. Yemeklerden sonra tatli canin cekiyor mu. Bir tencere ustune bir tencere yersen doymama hissin oluyor mu vs vs.

Olmasin tabi. Cok surunduruyor insani. :KK12:

Bu listeyle gram verememistin degil mi. Senin kilo 50 lerde zaten. :deli:Ekmekli simitli listeleri en baslarda 100 kilo uzerinde olanlara veriyorlar.

Bir de gizli oluyor . Onemli olan doyma hissin var mi. Yemeklerden sonra tatli canin cekiyor mu. Bir tencere ustune bir tencere yersen doymama hissin oluyor mu vs vs.

Olmasin tabi. Cok surunduruyor insani. :KK12:

Bu listeyle gram verememistin degil mi. Senin kilo 50 lerde zaten. :deli:Ekmekli simitli listeleri en baslarda 100 kilo uzerinde olanlara veriyorlar.

Doyma hissim var çok şükür, öyle çok aşırı yemem, yemek sonrası canım tatlı istemez. Zaten ben tatlı sevmiyorum, baklava, künefe gibi kuruyemiş ve peynir içeren tatlı ayrıca sütlü tatlıları asla yemem. Regl dönemlerimde canım tatlı ister o zamanda bitter yerim. Evde puding, yaş pasta, şerbetli tatlı sık yaparım ama ben yiyemiyorum içimi bayıyo şeker, dondurmayı bile çok yiyemiyorum.
Öyle tencere tencere yemek yiyemem zaten benim tek sorunum beyaz ekmek, poğaça, börek, simit gibi tuzlular maalesef...

X