uzatmalı ilişkilerin tadı kaçıyor düşüncesindeyim ben çıkmaya başlayalı 1,5 yıl oldu evleneli 8,5 ay halımızden çok memnunuz hala :))
Basbaya bakıyormuş garibim sna işte) anlıyordur oda senın gibi acaba arkadaşlıktanmı diyordur
doğum günümde öyle bir sarıldım ki çocuga arkadaşlıktan mıdır diye düşünemez artık o ihtimali kaldırdım ortadanişte bakıyorsa eğer açıkça konuşsa keşke, pazartesi gidiyorum ankaradan bi daha ne zaman gelirim bellli degil, çok kopacagız birbirimizden
doğum günümde öyle bir sarıldım ki çocuga arkadaşlıktan mıdır diye düşünemez artık o ihtimali kaldırdım ortadanişte bakıyorsa eğer açıkça konuşsa keşke, pazartesi gidiyorum ankaradan bi daha ne zaman gelirim bellli degil, çok kopacagız birbirimizden
ayy cnım sen ankaradan ayrılmadan açılsa bari ayrıldıktan sonra çok zor olur yüzyüze olmadan açılmak
sen sarılınca o ne yaptı gülümsedimi oda sarıldımııyoksa şaşkınmı baktı.Şaşkın bakmadıysa sorun yok kesin demektir
ya ben tam telefonla konuşmak için çıkıyordum onu gördüm mekana giriyormuş resmen atladımbi arkadaş vardı onun arkasında ohaa dedi, benmki de güldü sarıldı oda ben supriz yapcaktım sana yaa, neden yakaladın beni burda dedi bende en güzel suprizi yaptın zaten dedim bi daha 1.5 saat kaldık işte hep benm yanıma oturdu benmle konuştu ( masadaki herkesi tanıyordu ) hatta bi ara telefonuma msj gelmişti ona bakıp cevap yazıyordum kızlar görüş o da benm tele bakıyormuş yandan yandan işte umutlanıyorum bu sebeplerden ama olmayınca olmuyor demek ki
bak sen şuna daha bişey olmadan telefonlarını izliyor demekk ay ne tatlıı :)))) Anlatırken bile heycanlanıyorsun farkediliyor bak bu :))) Bence sana deger verdıgınıaçıkca gösterıyor çocuk artık bundan gerisi ikinize kalmış kim dayanamayıp önce açılacak merak içindeyim
ben açılamam ondan eminim, ancak belli ederim işteo da anlarsa artık şansıma
dualarım senınle ama hayırlısıysa olsun gelişmelerini takipteyim benım bıle yuzumde gulumsetme oluşturan bir konu oldu hayırlısı olsun :))
günaydın kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar nabersiniz
şişşşşttt noluyo bakim
Geçmiş olsun miss,grip mi?:26:naber kızlarrr. yeni hafta başı...
Hala dıyorum abuk subuk uzaya çıkam düşünceleri yerine pazartesiyi cumaya bağlayan bir gece yapsa ya şu bilim adamları. Cok tutar valla.
Hastayımmmmm:2:.
Geçmiş olsun miss,grip mi?:26:
söylemem supriizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?