• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

günaydın kızlar:ssz::ssz:

dün akşam eşimle yemekten sonra yürüyüşe çıktık basket sahası var bizim evin yakınlarında ben 500 metre tempolu yürüdüm 300 metre tempolu koştum canım çıktı:9::9:sonra parktaki spor aletlerine bindik canım çıktı eve nasıl gittik hatırlamıyorum sabah kalktığımda suratımın hali çok komikti bildiğiniz davul olmuşum :60:dudaklarımı hiç bu şekilde görmemiştim resmen köfte gibi olmuşlardı:30::30:bugün spora yazılmaya gideceğiz ama düşünüyorum vücudum alışır mı diye dün biraz ısınalım dedik pert oldum:9::9:

dün akşam eşimle yemekten sonra yürüyüşe çıktık basket sahası var bizim evin yakınlarında ben 500 metre tempolu yürüdüm 300 metre tempolu koştum canım çıktı:9::9:sonra parktaki spor aletlerine bindik canım çıktı eve nasıl gittik hatırlamıyorum sabah kalktığımda suratımın hali çok komikti bildiğiniz davul olmuşum :60:dudaklarımı hiç bu şekilde görmemiştim resmen köfte gibi olmuşlardı:30::30:bugün spora yazılmaya gideceğiz ama düşünüyorum vücudum alışır mı diye dün biraz ısınalım dedik pert oldum:9::9:

Vucut alışmadan ısınmadan birden spor yapınca ağrıların olması çok normal bünye alışık olmayınca ısındırmak lazım cnm .

Selam kızlarrrr:16:

Günaydın cnm katilim nasılsınnn:16:

Vucut alışmadan ısınmadan birden spor yapınca ağrıların olması çok normal bünye alışık olmayınca ısındırmak lazım cnm .

Günaydın cnm katilim nasılsınnn:16:

500 metre tempolu yürüdüm cnm daha nasıl ısınacam:9:şaka bir yana yaptık eşimle ısınma hareketlerini gerinme hareketleri falan yaptık ama bana mısın demedi:9::9:

Hazir dudaklarin o haldeyken foto çekin bol bol :27:

Ultra seksi soli:23::27:

:60::60: eşim beni gördü gülme krizine girdi dur dudaklarımın fotosunu koyayım üst dudağım çok incedir normalde şişmiş şişmiş konuşamıyordum sabah:60::60: yaş olmuş 27 spor benim neyime:37::37:göz kapaklarım hiç yoktu hala düzelemedim şeytan çarpmışa dönmüşüm:31::31:

$IMG_2193.JPG

:60::60: eşim beni gördü gülme krizine girdi dur dudaklarımın fotosunu koyayım üst dudağım çok incedir normalde şişmiş şişmiş konuşamıyordum sabah:60::60: yaş olmuş 27 spor benim neyime:37::37:göz kapaklarım hiç yoktu hala düzelemedim şeytan çarpmışa dönmüşüm:31::31:

Eki Görüntüle 1159694

Oldukça ideal bence :23:
Yavaş yavaş yuruseydin keşke bende bir gün gaza geldim 250 squat yaptim.
Ertesi gün yataktan kalkamamistim :27:

250 squat mı :53::53:ben hala 30u geçemedim:31:dizlerim de problem var benim acilen diz ağrılarımdan kurtulmam lazım
odiz ağrıları bende de var spor yaparken öldürüyor beni resmen.Çok zorlanırsan yarım yap hareketleri.Tam eğilme.Faydasını yine görürsün merak etme.

kızlar zeynep nerde bilen varmı?? Göremiyorum 2 gundur??. Teli olan arayıp sorabiir mi??

Hanımlar zeyyden haberi olan var mı?
Tel nosu olan biri arayabilirse iyi olur,bir aksilik yoktur inşallah.

Back