Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa meraklındim ama :) aday mi var ne :)
hmmm olabilir sanırımm yani inşallah yakında adaylıktan gerçekliğe terfi eder
Hadi hayirlisi bakalim:) iyi ölç tart seni uzmesinler daha mutlu ol kuzum :)))
günaydın kızlar
dün akşam eşimle yemekten sonra yürüyüşe çıktık basket sahası var bizim evin yakınlarında ben 500 metre tempolu yürüdüm 300 metre tempolu koştum canım çıktısonra parktaki spor aletlerine bindik canım çıktı eve nasıl gittik hatırlamıyorum sabah kalktığımda suratımın hali çok komikti bildiğiniz davul olmuşum dudaklarımı hiç bu şekilde görmemiştim resmen köfte gibi olmuşlardıbugün spora yazılmaya gideceğiz ama düşünüyorum vücudum alışır mı diye dün biraz ısınalım dedik pert oldum
Selam kızlarrrr
Vucut alışmadan ısınmadan birden spor yapınca ağrıların olması çok normal bünye alışık olmayınca ısındırmak lazım cnm .
Günaydın cnm katilim nasılsınnn
Hazir dudaklarin o haldeyken foto çekin bol bolgünaydın kızlar
dün akşam eşimle yemekten sonra yürüyüşe çıktık basket sahası var bizim evin yakınlarında ben 500 metre tempolu yürüdüm 300 metre tempolu koştum canım çıktısonra parktaki spor aletlerine bindik canım çıktı eve nasıl gittik hatırlamıyorum sabah kalktığımda suratımın hali çok komikti bildiğiniz davul olmuşum dudaklarımı hiç bu şekilde görmemiştim resmen köfte gibi olmuşlardıbugün spora yazılmaya gideceğiz ama düşünüyorum vücudum alışır mı diye dün biraz ısınalım dedik pert oldum
Hazir dudaklarin o haldeyken foto çekin bol bol
yakından çektim cnm sadece dudaklarımı komple yüzümü de çektim ama anında sildimbambaşka bir ben olmuştum
eşim beni gördü gülme krizine girdi dur dudaklarımın fotosunu koyayım üst dudağım çok incedir normalde şişmiş şişmiş konuşamıyordum sabah yaş olmuş 27 spor benim neyimegöz kapaklarım hiç yoktu hala düzelemedim şeytan çarpmışa dönmüşüm
Eki Görüntüle 1159694
Oldukça ideal bence
Yavaş yavaş yuruseydin keşke bende bir gün gaza geldim 250 squat yaptim.
Ertesi gün yataktan kalkamamistim
odiz ağrıları bende de var spor yaparken öldürüyor beni resmen.Çok zorlanırsan yarım yap hareketleri.Tam eğilme.Faydasını yine görürsün merak etme.250 squat mı ben hala 30u geçemedimdizlerim de problem var benim acilen diz ağrılarımdan kurtulmam lazım
250 squat mı ben hala 30u geçemedimdizlerim de problem var benim acilen diz ağrılarımdan kurtulmam lazım