kızlar zeynep nerde bilen varmı?? Göremiyorum 2 gundur??. Teli olan arayıp sorabiir mi??
Hanımlar zeyyden haberi olan var mı?
Tel nosu olan biri arayabilirse iyi olur,bir aksilik yoktur inşallah.
Sağol canım...yazdım whatsaptan bakalım :26::26:
yazdım whatsaptan bakalım :26::26:
Sağol canım...
tamam canım sağol
Sağol canım...
tamam canım sağol
Allah'ım yardımcısı olsun,tez vakitte sağlığına kavuşsun üçüde inşallah.Kızlar zeynep yazdı dünden beri hastanedeymiş , bebekler kafalarını aşağıya çevirmiş doğum kanalını zorluyolarmış dr ilaç veriyomuş yönler değişsin diyerabbim şifa versin inşallah düzelir
Kızlar zeynep yazdı dünden beri hastanedeymiş , bebekler kafalarını aşağıya çevirmiş doğum kanalını zorluyolarmış dr ilaç veriyomuş yönler değişsin diyerabbim şifa versin inşallah düzelir
aminn canım inşallah
offf ya allah yardımcısı olsun...:2:Tez vakitte üçüde sağlıklarına kavuşur inşallah
Eylülcüm bizim adımıza geçmiş olsun msj yazarmısın zeyyne?
tamam canım yazarım tabiki , hiç kıpırdamadan yatması gerkeiyomuşaminn
aynen canım..Dua edecegım bu akşam onun için. Rabbim kazasız belasız bu günleri atlatmasına yardımcı olsun
Kızlar zeynep yazdı dünden beri hastanedeymiş , bebekler kafalarını aşağıya çevirmiş doğum kanalını zorluyolarmış dr ilaç veriyomuş yönler değişsin diyerabbim şifa versin inşallah düzelir
çok üzüldüm ben inşallah bi sıkıntı çıkmaz :26: ben de whatsap taz yazayım bari, yanında eşi falan varsa konuşamaz belki :26:
rica ederim kızlar
aaa gerçktenmi.. ben şimdi öğrendim.. üzüldüm walla.
kızlar dua edelim
telefon numarasıda yok bende
konuşan olursa çok selamlarımı iletebilirmigeçmiş olsun dileklerimide. yada bana numarasını verebilecek varmı :26: