Yaza Merhaba Çekilişi

hoşgeldin cnm. Yanş öyle konusu geçti ama müsait değilim felan diyorlar sanırım bu bayrama yok çekiliş :26:

hoşgeldin cnm. Yanş öyle konusu geçti ama müsait değilim felan diyorlar sanırım bu bayrama yok çekiliş :26:

hadi ya üzüldüm hayırlısı ramazan gerçi günler uzun insan yoruluyor o yüzden birşey diyemicem nasip birdaha ki bayrama olmadı ramazan sonra bi ara yapalım

hadi ya üzüldüm hayırlısı ramazan gerçi günler uzun insan yoruluyor o yüzden birşey diyemicem nasip birdaha ki bayrama olmadı ramazan sonra bi ara yapalım

Kurban bayramında belki olur cnm bakalım

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun işler kendi işlerim aksilikler vs derken fırsat bulup giremedim şimdi ögrendim çok çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin ALLAHım üçünüzüde korusun inşallah bundan sonra sıkıntısız hamilelik geçirirsin canım benim kim ne derse desin takma hamilesin hemde ikizler sıkıntıya falan hiç girip canını sıkma boşver millet ne derse desin sen sağlıgını düşün

Amin canım inşallah sağol..

Kızlar merabaaaa
yeni bi çekiliş topiği açsam kimler katılmak ister yoğunluğa göre açıcam

canım şu an istanbuldayım bi süre burda kalıcam dönüşte açarız duyanlar duymayanlara söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…