- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
bekarr.... sevgilisi var...... watsapp kullanıyor. watsap iletisini bi kaç gün önce değiştirdi.... adı çok güzel . yani benim beğendimm bir isim. büyükşehirde yaşıyor. bana çok yakın bir şehir... bu kadarrrrr
hmm senin bekarın başka ne gibi özellikleri var acaba
hehe ben yapsam öyle eşim çok sevinir kesin sesini çıkart diyip duruyo
topiğinin linkini verirmisin canım merak ettim
bunlar nee? :26:
bekarr.... sevgilisi var...... watsapp kullanıyor. watsap iletisini bi kaç gün önce değiştirdi.... adı çok güzel . yani benim beğendimm bir isim. büyükşehirde yaşıyor. bana çok yakın bir şehir... bu kadarrrrr
Kek - Pasta Spatulası canım çok tatlı bi tane kendime bi tane kurbancığıma aldımmm
Ayyy Allah mı söyletti kuzum? Ayyy ikiz oluyormuş..benimde fazla sesimin çıkmasından şikayetçihttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=676609 linkim bu cnm
saolasın cnm sen yakışıklı bir pres dünyalar güzeli bir prenses doğur cnm cicileri gamze teyzesinden
Ayyy Allah mı söyletti kuzum? Ayyy ikiz oluyormuş..
Dün eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkacaktı,bende madem evde olmayacaksın gidip kurbanıma birşeyler alayım dedim.
Tamam canım takıl kafana göre dedi.kurbanına alırken bana da birkaç tane üst alır mısın dedi.
Saat 15:30 gibi çıktım akşam 21:30 gibi eve geldim..
Adamcağız gece eve geldi,paketleri aşkla gösteriyorumbenimkiler nerde kuşum dedi? :83::83:
Öyle bir dalmışım ki adamı unutmuşum..
selam kızlar nasılsınızz..... bugünler çok yorucu... okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum yoğunluktan. bugün öğleden sonra kontrolüm var. 32. hafta çalışabilir raporumu alacağım kısmetse....oğluşumu bir aydır görmüyorum aşırı özledimm.. doktorum biraz aksi göstermiyor yüzünü felan inş bu sefer gösterir... bakıyorum bakıyorum hala bir ipucu yok benimlee ilgilii..........
neyse ben kurbanım ile ilgili ipucu vereyimm accıkkmeselaaa ; ismi çok güzelll....
birde geçen gün watsap iletisini değiştirmişayy cok açık verdim...
Valla iki adet seksi şortlu takım aldım.
Bir adet sandalet aldım,iki adet hippi tarsı pantalon aldım..
İki elbise,bir mini etek..
Kozmetik eksiklerim vardı onları aldım.
Çanta aldım..
Toka aldı ..
Mum aldım...ya çoğu abudik gubidik şeylerdi sanırım.
Kurbanımınkileri yazmam.
fikrim var ama söylemicemkurbanımaaa sesleniyorummm
bekarsın, çeyiz haırlıyosun, takı takmaktan hoşlnıyorsunnn
bu arada benim katilimmm aşağıdakilerden biribu aşağıdaki arkadaşlar çok azıcık ipucu verdiği ya da henüz ipucu vermediği için daha fazla eleme yapamıyorumm
amante03
zeyy88
elif190
_asmunikal_
ceylinimdeceylindeyim
altınkaya35
cesmi_naz
m3lt3m
bi de Yekta61 var şüphelendiğimmo ısrarla ben senin katilin değiim diyor ama, bana uymayan en uak bir şey de söylemedi hiç o yüzden hala taibimdee
İnşallah..inş cnm belli mi olurbakarsın ikiz olur
leylaaaaa
sen hangi şehirdendin cnaım?
tşk ederimçok beğeneceğim
fikrim var ama söylemicem
İyi günlerde kullan canım.leylaaaaa
sen hangi şehirdendin cnaım?
tşk ederimçok beğeneceğim
fikrim var ama söylemicem
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.naber fıstıklar.. Doktordan geldımm...Bebiş iyi 5 haftalık ...10 gün sonra gidicem. Zeyneppp kız ben bir halta benzetemedim. Doktorada dedim merak etme 4 aylık olana kadar hala ayagı,başı nerde diye bana soracaksın acele etme dedi
biliyorum yine bir yoklayım dedim2 katil adayım var biri burda digeri yok şuan acaba hangisi
kurbanımaaa sesleniyorummm
bekarsın, çeyiz haırlıyosun, takı takmaktan hoşlnıyorsunnn
bu arada benim katilimmm aşağıdakilerden biribu aşağıdaki arkadaşlar çok azıcık ipucu verdiği ya da henüz ipucu vermediği için daha fazla eleme yapamıyorumm
amante03
zeyy88
elif190
_asmunikal_
ceylinimdeceylindeyim
altınkaya35
cesmi_naz
m3lt3m
bi de Yekta61 var şüphelendiğimmo ısrarla ben senin katilin değiim diyor ama, bana uymayan en uak bir şey de söylemedi hiç o yüzden hala taibimdee
sen misin yoksa
İyi günlerde kullan canım.
İnşallah..sonra da zeynoyla dünür oluruz.
naber fıstıklar.. Doktordan geldımm...Bebiş iyi 5 haftalık ...10 gün sonra gidicem. Zeyneppp kız ben bir halta benzetemedim. Doktorada dedim merak etme 4 aylık olana kadar hala ayagı,başı nerde diye bana soracaksın acele etme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?