- 2 Ağustos 2009
- 4.166
- 2.081
- 773
Benimki bekar
hmm senin bekarın başka ne gibi özellikleri var acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki bekar
benim kurban maşallah o kadar açııkk verdimmm hiçç üstüne alınıp yazmıyorr bile hiç bana cevap dahi vermiyor![]()
ne iş yapıyosun canım?
Benimki bekar
valla bende öyle yaprım ama acaba begenırmı diye düşünüyorum :26:
Kitap evet benımde aklımda begenıcegı kıtabı almam kolay olucakİnş digerlerinide begenır
iyiyim katilim sen nasılsın![]()
Erkeklerin çoğu hoşlanmaz amann çokta fifi,orda hakkımıza giriliyorsa çıkartırım tırnaklarımı.öyle cnm da eşim pek sevmez bu tarz şeyleri o varken benim konuşmamı ama ne yapayım alışamadım daha yanımda eşimin olmasınaevlenmeden önce hep kendi hakkımı kendim aradığımdan yırtığım biraz bu konularda sessiz kalamam
![]()
umarsız birracccık galibaa zeyyy
benim kurban maşallah o kadar açııkk verdimmm hiçç üstüne alınıp yazmıyorr bile hiç bana cevap dahi vermiyor![]()
öyle cnm da eşim pek sevmez bu tarz şeyleri o varken benim konuşmamı ama ne yapayım alışamadım daha yanımda eşimin olmasınaevlenmeden önce hep kendi hakkımı kendim aradığımdan yırtığım biraz bu konularda sessiz kalamam
![]()
galibaaaaa sonrada way benim katilim nerde way benim katilimden hiç ses yok bilmem neee konuşuyolar işte![]()
Bende iyiyim tatlım ama katilin ben değilim ki![]()
senın ipucların neydiki:26:
senın ipucların neydiki:26:
adı çok güzel dedi whatshapta iletisini değiştirdi dedi sürekli katilim nerde die veryansın edio dediii aynı bennnnnnn![]()
hehe ben yapsam öyle eşim çok sevinir kesin sesini çıkart diyip duruyo
topiğinin linkini verirmisin canım merak ettim
bunlar nee? :26:
Erkeklerin çoğu hoşlanmaz amann çokta fifi,orda hakkımıza giriliyorsa çıkartırım tırnaklarımı.
Ya soli olurda benim de bebeğim olursa,topiğin de yapmış olduğun herşeyi alıcam ben,hepsi çok güzeller..![]()
Senin yaptığın tütület çok güzel,insan kullamaya kıyamaz.hamaratım benim.
![]()