- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Selam kızlar günler sonra ben geldim.
Iki gündür hasta yatiyodum giremedim. Bizin üniversitenin festivali vardı gece ona gittim hasta hasta. Şimdi boğazımda koca bi tahriş hala hepinizi selamlıyorum :))
Nasılsınız gorusmeyeli :)
Iki gündür hasta yatiyodum giremedim. Bizin üniversitenin festivali vardı gece ona gittim hasta hasta. Şimdi boğazımda koca bi tahriş hala hepinizi selamlıyorum :))
Hala nasıl inanmaz bazı insanlar mucizelere ALLAHın varlıgına anlamıyorum. 10 gün içinde hangi kuvvet toplu iğne kadar birşeye kalp başşedip onu atırabılır ki...
ekledim kiiii
yok canım öyle bir şey yok ikiz olup da hiç bulantısı olmayanda olur..
bünyeyle alakalı...
leylaaaaa
sen hangi şehirdendin cnaım?
tşk ederimçok beğeneceğim
fikrim var ama söylemicem
geçmiş olsun kuzum.
ip ucu versene hiç yok senn hakkında :26:
Geçmiş olsun hoşgeldin bu aralar bendede var salgın var galiba :26:
söyleseneeeeee :26::26::26:
geçmişolsun canım...
festivale gidilmez mi yeaaa
Ya sorma işte hasta hasta gittim gerçi oradayken hasta değildim yabide cuma var Tarkan geliyo bakalım nasıl olacak iyilesmem lazim
Oyyy canım çok geçmiş olsun,bir an önce iyileş aramıza katıl.Sağolun kızlar geçer inşallah :/ bi salgın var evet etrafındaki herkes bi halsiz bi isteksiz havalardan sanırım.
Ipucu ipucuuuuu benim kurbanım benden çooook uzakta ayrıca çok sirin olduğunu ve çok güzel bi mesleği olduğunu söylemiştim :)
Yani canimTarkan kaçmaaaaaaaaazzzzzzzzz
Sağol canım :) bugün giricem ara ara evdeyim yatıyorum işim yok nasılsa :)Oyyy canım çok geçmiş olsun,bir an önce iyileş aramıza katıl.
pafiremm ip ucu alalım
Kızlaaarr bunuda benim kurbancığıma aldımmmm kendime daha önce almıştım çok beğendiydim geçen gidince onada aldım bitanee
Eki Görüntüle 1105794
Kızlaaarr bunuda benim kurbancığıma aldımmmm kendime daha önce almıştım çok beğendiydim geçen gidince onada aldım bitanee
Eki Görüntüle 1105794
Eledim seni..tatlııııımm hadi bi ip ucu daha vereyim
evli 20li yaşlarda fazla makyaj yapmıyor:)))9
Oyyy canım çok geçmiş olsun,bir an önce iyileş aramıza katıl.
Eki Görüntüle 1105794
tatlııııımm hadi bi ip ucu daha vereyim
evli 20li yaşlarda fazla makyaj yapmıyor:)))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?