bende ilk kez katıldım zorlandım bende kafama göre aldım yazdıkarından yola çıakrak ne bileyimKızlar neler alıyorsunuz kurbanlarınıza dün ben bişeyler aldım ama ilk çekilişim oldugu için fikrim olsa daha iyi olucak aklıma bişeyde gelmiyor tanıtımdada azcık bişey yazmış tok gönullu gurbanım :26:
bu arada şu kurbanları bekar olanlar bi adım öne çıksın bakıyım :122::122:
kız ne akıllı ev sahipleri var bir bilsen bizim ev sahibi öyle su saatleri ev sahibinin üstüne değildi onu yaptırması gerekiyordu siz parasını verin kiradan düşeriz dedi bir sonraki kirada yarı yarıya düşelim diyor bende nasıl sinirlendiysem elimi belime koyup yok yaaa kiramızdan 100 lira fazla para verip hem senin işini görelim hem de yarısını şimdi yarısını sonra kesiyorsun amma açık gözsün demiş bulundum eşimin ağzı açık kaldı
Kızlar neler alıyorsunuz kurbanlarınıza dün ben bişeyler aldım ama ilk çekilişim oldugu için fikrim olsa daha iyi olucak aklıma bişeyde gelmiyor tanıtımdada azcık bişey yazmış tok gönullu gurbanım :26:
ay keşke kurbanım açık olsaydı bende ona taç yapar gönderirdim ya da bebişi olsaydı tişört süsler tütü yapardımgerçi şimdide çeyizine bişiler aldım
En azında kiracıdan aldığı parayı oraya verir tatlım.kiracı bulsa da o parayı yine ev sahibi ödiycek..ama evin boş durmasından iyidir tabi...
ne güzel hakkını savunmuşsun bacım öyle olmak gerekiyor bu devirde
ben kitap alıcam bugün mesela...
tanıtımda yazdığı şeylerden yola çıkarak hem kendi zevkimi de katarak ufak tefek bişiler almaya çalışcam..
Böyle durumlar da susulmaz zaten,hakkını aramışsın.kız ne akıllı ev sahipleri var bir bilsen bizim ev sahibi öyle su saatleri ev sahibinin üstüne değildi onu yaptırması gerekiyordu siz parasını verin kiradan düşeriz dedi bir sonraki kirada yarı yarıya düşelim diyor bende nasıl sinirlendiysem elimi belime koyup yok yaaa kiramızdan 100 lira fazla para verip hem senin işini görelim hem de yarısını şimdi yarısını sonra kesiyorsun amma açık gözsün demiş bulundum eşimin ağzı açık kaldı
Hadi ya buldun mu kim keşke bende bulabilsem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin yaptığın tütület çok güzel,insan kullamaya kıyamaz.ay keşke kurbanım açık olsaydı bende ona taç yapar gönderirdim ya da bebişi olsaydı tişört süsler tütü yapardımgerçi şimdide çeyizine bişiler aldım
buldum buldum buldummmmm
ama ben demiştim kesin girmeyenlerdendir bnm katilimm diyeeeeee
ben değiştirdim ismimiiiiiii
aaa manyağa bak profsa nolmuş sanki 20. bebeğini doğuruyosun hiç anlamıyolar biizm duygularımızı
güzel derkenn?bebiş zaten suyun içinde tabiki bulanık olucak ama insan bakmak istiyo işte...
kadın mı doktorun erkek mi??
benim bi tanesi popişini dönmüş mesela arkadan fotosu var bakıp bakıp duruyom insan bakmak istiyo
para almasını biliyorlar ama çirkin mirkin istiyorum parasıyla değil mi de bakalım ne dicek egoymuş yerim ben onun egosunu teyzeleride merak ediyor dersin çekerlerse bizede gösterirsin
Kızlar neler alıyorsunuz kurbanlarınıza dün ben bişeyler aldım ama ilk çekilişim oldugu için fikrim olsa daha iyi olucak aklıma bişeyde gelmiyor tanıtımdada azcık bişey yazmış tok gönullu gurbanım :26:
bende ilk kez katıldım zorlandım bende kafama göre aldım yazdıkarından yola çıakrak ne bileyim
selam kızlar nasılsınız napıyorsunuz bu ara fena yogunum çok takılamıyorum buraya kurbanıııımm nasılsın iyimisin sende:)))
Böyle durumlar da susulmaz zaten,hakkını aramışsın.
bu arada şu kurbanları bekar olanlar bi adım öne çıksın bakıyım :122::122:
bende ilk kez katıldım zorlandım bende kafama göre aldım yazdıkarından yola çıakrak ne bileyim
ne güzel hakkını savunmuşsun bacım öyle olmak gerekiyor bu devirde
ben kitap alıcam bugün mesela...
tanıtımda yazdığı şeylerden yola çıkarak hem kendi zevkimi de katarak ufak tefek bişiler almaya çalışcam..
selam kızlar nasılsınız napıyorsunuz bu ara fena yogunum çok takılamıyorum buraya kurbanıııımm nasılsın iyimisin sende:)))
evliisenin ipuçların neydi bebiş
benim kurban maşallah o kadar açııkk verdimmm hiçç üstüne alınıp yazmıyorr bile hiç bana cevap dahi vermiyor
benim kurban maşallah o kadar açııkk verdimmm hiçç üstüne alınıp yazmıyorr bile hiç bana cevap dahi vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?